Veckan som varit och helgen som kommer

I Tisdags började jag ju skolan igen och det gick bra och jag snackade med nästan alla tjejerna i min klass men inte killarna. Vi har typ bara fem-sju killar i klassen och restan är tjejer och vi är mer än tjugo stycken tror jag, det e lite tråkigt.
I onsdags började vi med lektionerna och det gick bra. Vi fick några lätta uppgifter som vi skulle göra och sedan fick vi gå hem.  När vi hade slutat var jag med två tjejer från min klass, Lisa och Kajsa, vi drog till donken och käka sedan gick vi till pressbyrån och köpte kaffe till mig och sedan H&M och kollade på en tjocktröja till Kajsa men vi hittade ingen så vi drog hem, dom till sig och jag till mig, men det var kul.

När jag kom hem tror jag att jag var med frida och vi hade kul. Vi gjorde inte så mycket, vi pratade mest och sedan spelade vi buzz. Vid kvart över fyra drog jag hem för att jag skulle vara hemma vid halv fem för vi skulle på en handledarkurs för övningskörning och det var sjukt tråkigt att sitta där och lyssna i tre och en halv timme.

Igår efter skolan drog jag in för att träffa linnea när hon hade slutat och sedan köpte jag kaffe och hon köpte något annat att dricka. Sedan efter en stund och så gick vi och mötte upp aztrid så hon fick sina pengar som jag lånade av henne för längesen och sedan stod vi och prata med henne en stund och sedan gick vi till akademibokhandeln för att jag skulle köpa en almenacka, och sedan drog vi igenom gallerian för att fika på donken. Innan vi drog därifrån kollade vi på solbrillor till mig men jag hittade inga snygga så jag köpte inga. Sedan drog vi till globen och satte oss vi en bänk och sjöng.


Snart ska jag dra till tåget för att åka in och träffa linnea efter hon har slutat skolan och sedan ska vi dra med hennes kompis tobbe hem till deras kompis alex och sedan ikväll ska hon sova hos mig, det kommer bli kul och hon ska hjälpa mig att färga mitt hår igen.

Puss
 


.

Imorgon börjar skolan igen och jag ska vara vid cyber kl. 09 på morgonen. Jag vill fortfarande ha lov så jag e inte speciellt taggad, men det går säkert bra ändå.

Imorgon fyller elise år, så jag ska ringa och gratta henne och sedan gå över till henne och ge en present och så.

Lägret var undebart

Hemma igen från lägret, och det var underbart, jag hade jätte roligt och träffade massor med nya människor. Vi gjorde massor med grejer och det var ganska långa dagar eftersom vi gick upp kl.06.00 på morgonen och gick inte och lade oss förrän vid 23, men jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara vid sex på morgonen så det gick bra och jag saknar alla från lägret redan och jag vill att det ska bli nästa gång så jag får se dom igen, för jag ska fortsätta att vara med.


Igårkväll gick jag och la mig vid tio och sov till elva imorse och ska sova länge imorgon också innan jag åker och träffar linnea på eftermiddagen.

På tisdag börjar skolan igen och ska vara på cyber vid nio på morgonen och jag tycker det ska bli kul men e inte så taggad på det nu, vill fortfarande ha lov. Sen efter det ska jag kanske träffa lollo och det blir kul, har inte träffat henne på ett tag.

 
Men nu ska jag sova,
 Puss

Hemma från Skåne.

Nu e jag hemma från bästis i skåne, kom hem igår kväll vid elva. Det har varit jätte kul därnere och jag har haft det jätte bra och det har varit fint väder hela tiden, förutom när det regnade en hel dag. Det var tråkigt.
Vi har gjort massor med roliga saker och jag ville egentligen inte åka hem därifrån men det känns ändå lite skönt att komma hem igen.  Bilder kommer senare


idag har det varit varmt och fint så jag träffade Linnea och vi åkte in till stan och tog en fika och sedan gick vi runt i olika affärer. Sedan gick vi och träffade Jojjo och Jesper som jag inte har träffat på jätte länge och det var kul. 
Innan jag och Linnea åkte därifrån köpte jag två linnen och en vanlig tröja.  

Imorgon kommer pappa och Jen och hämtar mig vid elva och sedan ska vi äta lunch och umgås. Jen e en kompis till min pappa och hon kommer från usa, men det ska bli kul att träffa henne.
På måndag morgon åker jag till Uppsala på läger och e borta i fem dagar, det ska bli kul men ändå lite läskigt och nervöst.  Kommer inte ha min mobil på under den tiden så det e ingen ide att försöka ringa eller smsa mig för jag kommer inte svara.

Ses när jag kommer hem.

Puss



RSS 2.0