29/09/09

Kom hem från stan för en timme sedan ungefär, var där och träffade Zilla, Anastasia och Jessica. Jag mötte dom på BK vid kungsgatan vid halv sex tror jag och sedan gick vi och dom sjöng på plattan jag filmade. Fan vad det var kul, hade tänkte att ladda upp filmerna sedan men det har hänt något cp med dem så dom funkar inte att spela längre, det e fett dåligt för Zilla sjöng norsk kareoke inne på BK så att alla kolla på henne. För er som inte vet vad norsk kaeroke är det att man stoppar in hörlurarna i öronen och höjer volymen på ipoden/mp3:n så att man inte hör sig själv och sedan sjunger man med i låten. 

Sedan efter det bestämde dem sig för att ha en kram-tävling lek som gick ut på att man skulle fråga massa personer på stan om man kunde få en kram av dem och sedan den som fick fläst kramar vann, fast sedan tyckte dem att vi skulle räkna ihop kramarna och försöka få upp till 100st. Jag var inte med på kram-tävlingen btw, haha! 

Efter det gick vi till Wayé´s och fikade och pratade om allt möjligt, gammla minnen iaf jag och zilla lite grann. 
hehe, sedan drog vi alla hem var och en till sig. 

 Puss på dagen <3




Anastasia, Zilla och Jessica inne på Wayne´s <3


Yees yes

Jag hade värst tur imorse för jag hade tydligen glömt sätta på larmet på min väckarklocka men jag vaknade klockan sex iaf, så då gick jag upp direkt och fixade mig för skolan.
Första lektionen hade vi Svenska men vi hade ingen lärare så alla drog från klassrummet fast man skulle läsa, haha som ingen gjorde, men jag och några till satt kvar för vi hade inget annat och göra och lyssnade högt på musik och pratade i två timmar.

Sedan hade vi Medieproduktion och då hade vi ett kreativt prov som man skulle göra och det var ganska lätt och det tog ungefär 1h och 30min kanske och sedan efter det fick vi sluta när vi var klara.

Nu sitter jag här hemma och snackar med Anastasia på msn och ska dra in till stan och träffa henne ikväll, ska ses därinne vid sju ungefär, tror att Zilla kommer dit också. 
 

Puss puss


langar gammal bild på mig


kvällen nu :D

Nu har jag kommit hem från dansen och precis käkat klart middagen. Snart ska jag gå och duscha sen ska jag kolla på privilegd och top model, ska försöka byta kanal lite då och då så att jag kan se båda programmen. Sen efter det ska jag fortsätta lite på min engelska uppsats och sedan skicka in den till min lärare, sedan kanske jag gör min idrottsuppgift också, men jag vet inte om jag pallar det också.

Efter jag har gjort det ska jag bara chilla och vänta på att mitt favvo program "Supernatrual" ska börja. Wiiiiho, ohyes dte e idag ;) Fett glaad jag är att dte har börjat igen.


Puss


Söndag igen nu då.

Hemma från Zilla nu och jag hade det väldigt kul igår med henne och hennes kompisar. Kände mig snurrig och yr vissa tillfällen men det gick över efter ett tag.

Imorse vaknade zilla vid nio tror jag och jag gick upp senare vid kanke halv elva elr ngt sånt för då väckte hon mig och vi käkade frukost och sedan satt vi kvar och snackade en stund, sedan var vi tvugna att fixa oss iordning eftersom jag skulle hem och zilla skulle iväg på teater med erika.

Vi gick hemifrån zilla vid kanske kvart-tio i ett och sedan skildes vi åt vid pendeln eftersom zilla skulle ta den och jag skulle ta bussen. När jag kom till busshållplatsen kom bussen oxå och det var najs för jag slapp stå och vänta och samma sak hände när jag kom till danderyd och var vid hållplatsen och då kom den bussen, snacka om bra tajming. ;)

Nu ska jag fixa klart mig och byta om sen iväg och dansa, skriver när jag kommer hem igen om jag hinner.
Puss puss


Hem till Zilla <3

Snart ska jag dra hem till Zilla och sova hos henne ikväll. Har inte träffat henne på sjuukt länge så det kommer bli sjukt kul. Senare ikväll ska vi vara med några från hennes klass och det ska bli kul att träffa dem också.

Nu ska jag kolla när bussen går och sen fortsätta fixa mig klart så att jag kan åka sen direkt. Kanske skriver när jag e hos zilla ikväll.


Puss på rumpan


langar gammal bild på mig och zilla


tråkig lördag

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid tolv ungefär för alltså en och en halvtimme sedan bara. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, typ läxor och så som måste göras. :/

Är fett taggad för feest men det e ingen som har, Fett tråkigt juu ..  men men


Puss på er


:/

Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan och håller på att chattar med bästis på msn och snart ska jag skriva en argumenterade uppsats som man skulle göra antingen på engelskan i skolan idag eller hemma och jag bestämde mig för att jag skulle göra den hemma så jag åkte hem.  Blä på det, jag tror att jag ska skriva om "Social networking", men jag vet inte riktigt :S

Ska försöka börja skriva lite nu på uppsatsen.
Puss


Godmorgon

Idag hade jag sovmorgon så jag börjar inte skolan förrän klockan tio, så jag gick upp vid halv åtta och fixade till mig för skolan. Nu är jag precis klar med det och nu ska jag dra till bussen.

Puss



Studiedag ;)

Idag har jag varit ledig för vi har haft studiedag idag, så jag sov länge imorse och det var fett skönt. Har inte gjort så mycket idag, varit inne på datan, läst, gjort lite matte också har jag ringt frida och pratat med henne eftersom hon FYLLER ÅR IDAG!
GRATTIS FRIDA ! <33

Snart ska jag kolla på idol och sen vet jag inte, kanske kolla på heroes ikväll om jag orkar. Såg lite av det igår men det var inte alls mycket, till första reklamen började sedan orkade jag inte kolla med så jag gick och la mig. :/

Puss


HAHA, OMG!




Fucking onsdag

Idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan som vanligt. Missade bussen som jag brukar ta mot danderyd imorse så jag fick ta 608 mot stockholm istället, fast det gjorde ingenting för jag kom i tid iaf och inte försent.

Hade idrott sista timmen idag i två timmar och det var fucking tråkigt och jobbigt.
Vi sprang en jävla sträcka som var typ på 1.3km lång, men jag vet inte om det var hela eller om det var till en grind. Det var långt iaf och sedan när vi var tillbaka fick vi dricka vatten och sen skulle vi springa den sträckan igen. Fuck asså, men det gick bra och typ alla fuskade på den för att ingen orkade springa hela vägen igen, typ.
Hatar att springa så mycket, sedan när vi skulle ta bussen tillbaka till slussen efter vi hade slutat så kom linnea på att hon hade glömt sin mobil i aulan när vi var nästan utanför byggnaden där vi hade haft idrotten, så hon sprang upp igen och hämtade den och sedan när vi kom till busshållplatsen hade vi missat bussen med 3 minuter! Så vi fick vänta i en kvart på nästa buss.

När vi kom till slussen sprang linnea till tunnelbanan som kom precis och jag satte mig ner på en bänk för att vänta på elise så att vi kunde åka tillsammans hem. När vi kom till hit så gick vi in på ica för att jag skulle köpa lite så att jag kunde tjocka mig med, men det fanns inget så vi gick till coop och kollade om det fanns där, och det gjorde det. Köpte munkar och muffinsar, sedan köpte jag varsin dricka till mig och elise.
Sedan gick vi till cykelstället där hon hade ställt sin cykel och satte oss ner bredvid den och fikade innan vi skulle hem var och en till sig.

När jag var hemma läste jag lite i min bok som jag valde att läsa på svenskan förut i skolan och sedan efter en stund tog jag bussen till linnea för att byta tillbaka våra ipods igen och sedan satt jag i busskuren och snackade med henne lite innan min buss tillbaka kom och då drog jag hem med den.


Puss


Jag saknar dej, Bästis ;) <3

Jag saknar dej hanna, önskar att du bodde kvar här i Stockholm så att vi kunde ses oftare som förut och så att vi alla fyra kunde vara igen. Saknar oss, och våra stunder och minnen med oss fyra och bara dig och mig. ;)
Hoppas att du kan komma upp snart eller att vi kan komma ner till dig för jag vill verkligen träffa dig, saknar dej jätte mycket! <333

Hoppas att det går bra i skolan och att du har det bra i skåne.
Ringer dig någon dag snart eller så smsar dig.

Puss på dej.


  


Black is back :)

Yesyes, nu har jag färgat mitt hår svart igen. Det gick väl helt okej, men det kommer säkert att se mörkbrunt ut sedan imorgon när det har torkat ordentligt. Det gjorde det förra gången iaf men kanske ska köpa en till toning imorgon eller något och fixa håret igen. Men vet inte om jag pallar det, hehe ;)

När jag kom hem från skolan idag så sov jag i några timmar och det var fett sköönt. Var skit trött och höll på att somna på bussen påvägen hem. Sov från typ två-halv tre till halv sex och sen gick jag upp och käkade lite paj, fett gott :D


Gammal bild på mig, men jag gillar den ;)

Hemma från stan

Träffade Amanda idag, vi skulle egentligen hah setts i väsby men vi sågs i stan i stället och gick runt där ganska länge innan vi tog pendeln till väsby och var där, men vi var inte där så länge för hennes mamma ringde och jag skulle ta bussen hem.  Kom typ hem därifrån vid sju så då käkade jag direkt och sedan kollade jag lite på tv och nu sitter jag här framför datan. ;)

Puss på dagen


Upplands väsby snart

Idag har jag varit i skolan och kom hem för typ en halvtimme sedan. Ska snart åka till Upplands Väsby och träffa Amanda och vara med henne, fett kul det kommer bli ;)
Vet inte när jag kommer hem ikväll men någon gång blir det väl eftersom det är skola imorgon och så. 

Xoxo

OHYEES ;)

Idag har jag haft ganska tråkigt på dagen efter jag har vaknat, tänkte åka och äta lunch med Linnea på hennes lunchrast men jag hann inte det så jag var hemma istället.
Vid halv fyra gick jag till bussen för att åka iväg och dansa ;)
Det var kul som vanligt, men lite jobbigt idag.

Nu ska jag kolla klart på "Charles änglar" på tv och sen senare ikväll ska jag kolla på "Supernatural", det har börjat igen nu. OHYES!  :)

Imorgon ska jag träffa Amanda på eftermiddagen efter skolan. Det blir kul ;)

Puss på rumpan


Söndag 20/9

Nu är det söndag igen och om en och en halvtimme ska jag åka iväg och dansa. Yeey, det kommer bli kul som alltid.
Sen ikväll blir det nog att jag kollar på tv och tjockar mig som vanligt, hehe ;) 

Om fyra dagar fyller min kompis Frida 16år, Grattis på dej <3
Måste försöka komma på vad jag ska köpa till henne, har ingen aning just nu.

Godnatt snart ;)



Snart ska jag kolla på "Screem queens" på mtv, det kommer bli kul att kolla på.
Efter det kommer jag nog fixa klart mig och sen så kommer jag nog gå och lägga mig. 


Ce ya tomorrow bitches . <3



Money money money ;)

OHYEES!
Nu har gästerna dragit och nu har jag äntligen fått Pengaaar! Yeeeey ;)
Jag ska försöka att inte köpa så mycket grejer av pengarna som jag har fått idag och spara så mycket som möjligt så att jag har till nästa gång som jag får pengar så slipper jag bli pank. Men vi får väl se hur det går. Hehe.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikväll ska jag iaf kolla på film och tjocka mig. :)



:(

Nu ska jag fixa mig lite för släkten kommer om en halvtimme :/ Fan, vill inte men kommer få pengar idag! ;) Yey


;)

Nu har Maja åkt hem för någon timme sedan och vi har haft jätte kul idag ;)
Efter vi hade käkat middag gick vi ner till centrum och köpte choklad och godis. Sedan gick vi tillbaka hem till mig och kollade på tv, "mitt super ex", som går på tv just nu och jag sitter och kollar klart på den nu eftersom jag inte har sett den tidigare. Jag tycker faktiskt den e lite konstig.

Puss på dagen <3


18/09

Nu är Maja här och hon ska vara här länge ikväll och nu ska vi kolla på film, halvblodsprinsen. Efter det ska vi nog äta eller så ska vi ner till centrum och köpa choklad eller kanske vanligt godis ;)

Puss

Vällingby

Idag har jag varit med Maja lite efter skolan möttes vi vid t-centralen och sedan åkte vi till vällingby och käkade på subway innan vi drog till hässelby för att gå ut med hunden ruffi, hon e fett söööt. ;)
Sedan åkte vi hem till maja i vällingby och var inne på datan och kollade på klipp från parlamentet med björn gustavsson mest, det var skit kul. Före det också målade vi våra naglar med svart nagellack, yey .
Sedan gräddade vi pannkakor och det gick bra, efter det gick vi ner och kollade på harry potter, men vi hann inte se klart hela för dem skulle skjutsa mig hem. Jag kom hem vid ungefär tio över åtta och då duschade jag direkt och nu ska jag snart gå och lägga mig. 
Imorgon kommer maja och kanske bea hit och det kommer bli kuul :D

Puss



Jag vet att du gillar´t :)


Yesyes

Så nu har jag äntligen fixat ett nytt lösenord här eftersom jag glömde bort mitt gamla, så nu kommer jag kunna blogga igen. :)

                                             Puss


Stan med Vendela <3

Idag har jag varit i skolan och haft det roligt som vanligt.  Efter det åkte jag in till t-centralen och träffade Vendela. Vi gick runt i stan och sedan gick vi till kungsan och satte oss och pratade på en bänk, och tog lite bilder också. Sedan gick vi till donken och köpte glass och satt sedan där en stund efteråt och pratade.

Efter det gick vi runt i stan igen och sedan gick vi och satte oss på en trappa vid vattnet nära slottet, tror jag att det var.  Vid halv fyra gick vi tillbaka mot t-c och jag tog tunnelbanan hem och hon åkte hem till sig. På bussen snackade jag i telefon lite med linnea och jag kanske ska träffa henne senare ikväll men jag vet inte säkert. :D  Rolig dag har det varit iaf och imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förrän klockan tio .

Puss.



Sexton nu :D

Yes yes, jag fyllde ju sexton igår äntligen och jag hade en bra födelsedag och jag fick en bärbar dator i present! :DDDD YEEEEEEEEEY!

Först var jag i skolan, sedan åkte jag till täby för att träffa elise och fika med henne. fuuunny. Sedan gjorde vi sällskap med samma buss som frida skulle ta hem från skolan och det var najs. När vi kom hem mötte jag mamma vid kinaresturangen och sedan köpte vi mat där och gick sedan hem och käkade. Sedan fick jag min present, en bärbar dator, jag blev jätte glaaad  :D Sedan drog jag och träffade linnea och åkte sedan hem till henne och va där och kollade lite på "hipp hipp hora" men vi såg aldrig klart den för vi pallade inte det. Vi gick ut istället och tog bilder och sedan tog jag bussen hem och kollade på idol när jag var hemma. :DDDDDDDD

 

Puss på dagen <3


RSS 2.0