Vad som gäller nu är..

tvätta bort sminket, borsta tänderna, byta om, sätta upp håret, sen sova!


Fest hos Natalie!

Jag och Linnea var på fest hos Natalie i min parallell klass i lördags. Vi tog bussen som gick från Vallentuna Centrum och mötte sedan upp tjejerna i Rosenlund för att sedan gå hem till Natalie. Vi förade, lyssnade på musik, dansade, körde öl-spelet & snackade.  Jag och Linnea var tvungen att dra ganska tidigt därifrån vilket var tråkigt.



Skit rolig kväll med underbara människor!


Going Nowhere

Hejsan!

Några dagar sen jag bloggade sist men har inte haft någonting att skriva om plus att jag inte har orkat. Just nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker hitta någon fest till ikväll, vill ut och inte bara sitta hemma igen. Hoppas på att jag hittar någon till slut, men nu ska jag noppa ögonbrynen!

Skriver senare

Mad World


Leneja var här!

Kom hem för ett tag sen. Har varit ute med Bästa vännen Linnea, Johanna och Madde. Jag och Linnea drog upp till ishallen och träffade Madde efter jag hade färgat håret på henne, det blev fint! Sen kom Johanna dit upp och efter en stund gick vi ner till centrum och köpte godis, eller dom gjorde inte jag eftersom jag är pank igen. Linnea tog bussen hem och jag & Johanna gjorde sällskap eftersom vi ändå skulle åt samma håll.


Sumpan

sitter hos Zilla i sumpan, vi har färgat håret på Alex och det blev jätte fint. Jag är bäst! Snart ska vi skölja ur det och då får vi se hur det blir.



Sitter i skolan

Slutade tio i tio idag, men sitter kvar i skola just nu för har varit med Natalie som har haft två timmars håltimme men dom börjar om tio min. Ska möta upp Alex vid halv ett på tc och sen ska vi dra hem till Zilla.


Hemma

Kom hem för en och en halvtimme sen ungefär. Har varit med Alex, Zilla, Bror & Celina idag, vi satt på kajen vid Gamla Stan ett tag och snackade. Sen drog vi hem till Zilla i Sumpan och sjöng singstar & spelade buzz. Vid sex drog vi till Solna centrum för Bror skulle köpa hårfärg, jag köpte hårnålar oxå. Köpte en parfym idag innan vi drog till kajen. Den luktar fett gott!


Färgat håret

Yes, Alex hjälpte mig att färga håret idag och det blev skit bra! Mörkbrunt igen nu, awesome!

Vid halv fem kom Linnea hit och var med oss oxå. När Alex skulle hem hängde vi med henne till tåget och sen drog jag och Linnea hem till mig och kollade på "Snabba Cash", skit bra film! Kom hem för en stund sen igen efter att ha lämnat av Linnea vid bussen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på "Sagan om konungens återkomst" på 3:an klockan nio.


Ung08


Your Entertainment

nu ska alex hjälpa mig att färga håret!


SNYGGING!


Mot stan

Ska gå till tåget snart och åka in till stan med Sammy. Ska kolla på bland annat väskor eftersom jag behöver en ny så hoppas att jag hittar någon som jag gillar. Sen kanske vi tar en fika och bara chillar någonstans, hoppas det inte börjar regna bara.


Sagan om Ringen

Nu är det "Sagan om ringen, Härskarringen" på 3:an och det ska jag kolla på.
Skriver imorgon om jag hinner.


Torsdags kväll

Sitter i sängen och pratar i telefon med pappa, kom hem för en stund sen efter att ha hängt med Linnea till bussen. När hon var här hjälpte hon mig att fixa gélenaglar på mig men hann inte fila klart dom innan vi var tvungna att gå så ska snart fila klart dom. Det var länge sen jag träffade henne innan idag så det var roligt att vara med bästa vännen igen.


Jarlavägen

Efter skolan gick jag hem till Elise och fikade eftersom hon fyller år idag. Frida, Elina, Jemina var redan där med Elise och hennes syster Elvira. Satt och snackade, sen var Jemina tvungen att åka hem vilket var tråkigt. När Elise kom tillbaka från att ha varit och lämnat Jemina vid stationen gick vi in i hennes rum och satt och snackade & hade trevligt. Åt tacopaj där till middag oxå, sen gick vi alla ner mot stationen igen eftersom Elina skulle ta halv åtta tåget hem och när dom svängde av mot korallen så gick jag hem till mig.



Grattis på födelsedagen sötnos!

Just another day

Hade Samhälle och Rörlig bild som lektioner idag.
På samhälles lektionen gick vi mest igenom vad vi skulle göra under kursen och sen ett litet "prov" för att se hur mycket vi kunde. På rörliga bilden för där kollade vi på dokumentär filmer som hur dom filmade ur "The Shining" och hur dom gjorde en Star Wars film minut för minut. Det var både intressant och roligt! Fick sluta tidigare oxå, slutade klockan två istället för halv tre. 

Nu är skolan full med nya ettor oxå. Det var fett skönt efter att treorna hade tagit studenten, då det var nästan tomt i skolan men nu är det inte det längre. 



Emelie, Natalie & Amanda


00:15

Har kollat på tv de senaste timmarna (no life or what), bland annat på "Uptown Girls", jag gillar den filmen faktiskt. Den är bra! Men nu är det sex timmar och tio minuter till jag ska gå upp, så ska gå och lägga mig nu. 

Godnatt!

Första dagen, check!

Var i skolan idag och det var skit kul att träffa alla igen som man inte har träffat under sommaren. Fick access kort, nytt schema och lite information sen fick vi sluta. Satt kvar i skolan med Linnea, Agge, Lisa och Tobbe och snackade innan vi drog hem.

Imorgon börjar lektionerna igen, börjar tjugo i nio och slutar halv tre. Efter skolan ska jag hem till Elise eftersom hon fyller år, så det blir lite fika hemma hos henne.


PUSS


Skola

Godmorgon!

Har nyss tvättat håret & fönat det, nu ska jag bara sminka mig och äta lite frulle sen ska man åka till skolan igen. Börjar inte förrän klockan ett vilket är skönt, men ska åka så att jag är där vid halv för att kunna snacka med Ikkee och Sandra innan.

Nu måste jag skynda mig till tåget, skriver sen.


Shopping

Hej alla!

Kom nyss hem från en shopping runda i täby med Frida. Köpte 1 par jeans & jeansleggings, 1 tröja, nagellacks borttagningsmedel och ett nagel gélekitt. Sedan käkade jag och Frida lunch på donken oxå.

Imorgon börjar skolan, klockan ett ska jag vara där. Usch vill ha längre sommarlov! Men det är skönt att vi börjar sent så slipper man gå upp så jävla tidigt. Men ska möta upp Ikkee vid odenplan imorgon oxå och göra sällskap med henne till skolan.


IP

TJENAHEJ

Har precis duschat efter en springrunda i spåret med Lollo. Vi sprang 2,6 km men vi gick ganska mycket faktiskt om jag ska erkänna. Haha. Vi har inte så bra konditioner, så därför ska jag försöka träna upp den genom att minst vara ute och springa en gång i veckan. Visst är jag duktig?




-

Är så jävla trött just nu, har varit vaken max 2 timmar. Hängde med Alex till stationen för en halvtimme sen och nu pratar jag med bästa vännen i telefon. Om en halvtimme kommer släkten hit, men kan berätta lite om gårdagen innan.

Mötte upp Alex i stan vid halv sju, sen gick vi till kungsan men det var så jävla varmt där inne och så packat med folk så vi gick och käkade på donken. När vi kom tillbaka till kungsan och oss in vid scenen och stod där och dansade & sjöng till låtarna. Sjukt roligt men väldigt varmt. Mötte upp Zilla, Bror, Lillis, Agnes, Artin, Arvin och några andra killar vid halv tio, hängde med bror till pendeln lite senare och gick tillbaka till dom andra sen. När vi kom tillbaka var Jasmin, Sara, Albin, Albins komps, Gabbe, Pierre där också. Sara och Jasmin drog hem efter en stund och sedan drog vi till donken vid medis och käkade lite. Efter det skulle Zilla, Lillis, Agnes dra hem till Artin och Arvin och då drog jag och Alex hem till mig.

Fett rolig och värd dag!

Just Dance

The Voice ikväll i Kungsträdgården och jag ska dit med Alex, Zilla & Bror. Kanske träffar på någon mer som man känner där.  Alex sover här ikväll och ska möta upp henne i stan vid halv sju. Sen ska vi möta upp Zilla och Bror i kungsan när dom kommer dit.



Godmorgon

Vaknade vid tjugo i ett, sov hemma hos bror inatt igen. Nu har jag fixat mig klart och ska nog ta pendeln som går halv fyra mot väsby. Min mobil kommer säkert dö när som helst så jag har den avstängd just nu för har vääldigt liite batterier så måste hem och ladda den så fort som möjligt. Kanske ska vara med Zilla och Bror ikväll men vet inte säkert. Får se om jag orkar eller om jag bara är hemma istället.



PUSS PÅ RÖVEN


SUMPAN

Sitter hemma hos Zilla nu i Sumpan med bror. Zilla var här nyss men nu hon har blivit spårlöst fösvunnen, haha. Come out, come out wherever you are!

Hon är nog ute och snackar med några killar som stod utanför huset nyss som hon känner. Hon är lite seg men när hon har sminkat klart sig ska vi dra in till stan.



17:23

Vi kom nyss hem till bror igen så nu ska vi lagar mat, hamburgare och pasta.. vi är så duktiga på att laga mat, right broder min? :) Jag vet att jag har rätt, nu ska jag hjälpa henne så att hon inte bränner allt.

Skriver senare


Brors place

TJOTJENNA!

Gårdagen var skit kul på UNG 08 med Bror, Zilla, Sara, Melike, Jasmin, Gabbe, Pierre, Albin, Marcus, Lillis och Agnes. Awesome arister och självklart sällskapet oxå! Hoppas Agnes laddar upp bilderna snart så man kan ta dom & se hur dom blev, haha!

Sitter hos kära bror min och har nyss käkat frulle & just nu står hon i duschen. Jag ska snart sminka mig och när bror också är klar ska vi åka hem till mig en snabbis. Jag ska fixa lite grejer, tvätta håret bland annat :)





PUSS

UNG 08

Godmorgon!
Vaknade vid halv tolv idag, gjorde frulle, klädde på mig, plattade håret och nu sitter jag här vid datorn.

Ska möta upp Zilla, Emelie, Sara, Celina(?) och kanske några andra oxå i bagis klockan sex, sen drar vi till Kungsan på Ung 08 :) Skriver mer ikväll om jag orkar




FIXAR MIG

Ska bör göra mig iordning nu för ska iväg om en timme in till stan och träffa Hanzzo pitten, vi ska gå på bio och se "Letters to Juliet" på Grand 4, Sveavägen. 

Hade det en sjukt underbar kväll igår och idag kommer den bli MINST lika kul. Efter bion ska jag nämligen på FEST! Vet inte om jag ska ta med mig grejer in till stan eller om jag ska hem innan. Men det kommer bli skit kul!!

PUSS PÅ RÖVEN

OH

I party like a rockstar,
look like a movie star,
play like an all star,
fuck like a pornstar, 
baby i´m superstar

Friday night

är hemma hos mig med bästa vännen här, hon målar sina naglar just nu och vi sitter här & sjunger oxå, flummar runt och har skit kul! Nu ska vi tagga ut



PUSS


LIKE IT


Utmanad!

Blev utmanad av Zilla att skriva några sanningar om mig så nu får jag tänka lite och försöka komma på vad jag ska skriva.



Så här går det till: 
- De som blir utmanade ska skriva sex sanningar om sig själva i sin blogg 
och samtidigt berätta om reglerna i spelet.
- När de genomfört utmaningen ska de välja nån/några nya bloggare och göra 
en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar 
åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och ska läsa ens egen 
blogg för mer information.

6 saker du inte visste om mig:
- Jag hatar dryga människor 
- Jag har varit emo
- Jag går på militärläger
- Jag älskar att festa
- Jag hatar att ha tråkigt
- Hatar spindlar

Jag utmanar:

Celina
Emelie



Chill

Hejsan!

Ligger i min säng och kollar på "Hells kitchen" just nu och bara chillar. Pratade nyss med bästa vännen i telefon och hon ska komma till mig imorgon efter hon slutat på jobbet vid sju. Innan det ska jag gå på min sista dag på mattekursen och vi kommer få ett test för att se hur mycket vi har lärt oss av veckan, får se hur det går.


@

Hade mattekurs idag och det gick bra som det har gjort sen i måndags när det började. Nu är det bara två dagar kvar av den och sen är det avklarat, väldigt skönt att slippa gå upp vid sju på morgonen för vill helst bara ligga kvar i sängen på morgonen efter klockan har ringt. 
 
Nu sitter jag i alla fall hemma hos Zilla och skriver medan hon sitter i köket och pluggar. Ska sätta på lite musik och sjunga lite medan jag väntar på att hon ska bli klar. :)

PUSS


Promenad

Var på promenad med bästavännen Linnea för några timmar sedan, det var mysigt eftersom vi inte har kunnat träffats på ganska länge eftersom hon har varit utomlands, så vi har inte ens kunnat smsa. Men hon kom hem igår och det är jag glad över, hihi. Vi ska ses imorgon och hon ska komma in till stan och möta mig vid tre. :)



Älskar dig jätte mycket bästa vännen! <3

GÅRDAGEN

Heeeeeeeeeej, mår skit bra men lite seg. Hade skit kul igår med folket, satt på brors balkong och förkrökte, lyssnade på musik och sjöng. Efter några timmar skyndade vi att fixa oss för att sedan dra vidare ut på fest hos Gustav. Några killar ropade till oss på balkongen och ville att vi skulle på fest hos dom ist och efter en stund gav Zilla hennes nummer till en av killarna och dom skulle ringa senare.

Vid halv två mötte vi upp Salvador, Maja och Ergin på stationen och satt & snackade med dom lite, någon timme senare skulle dom dra. Sedan kom killarna från balkongen men vi bestämde att vi inte skulle hänga med dom så vi drog hem till bror igen och söp lite mer och sen däcka i soffan.



blev inte så många bilder tagna och dom festa blev suddiga tråkigt nog.

PUSS PÅ RÖVEN


Gästbloggar

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej brors blogg! Emelie hääääär! mår skitbra för tillfället. Vi ska snart ut och träffa några, det sitter några stalkers utanför våran port och vi vet inte hur vi ska komma ut. Men nu måste vi skynda oss, XOXOX


Summer jam

är hos Brooor med Zilla, vi fixar oss och snart ska vi ut träffa folk. Ska slagga här ikväll!

PUUUSSSAAAR

RSS 2.0