JAG VILL HA SOMMAR!

Kollar på Sandhamn och vill ha sommar nu! Vintern har varit här länge nog nu och vill ha sommaren tillbaka!

Tele

sitter och pratar med älskade linnea i telefonen. Hon är uppe i sälen och kommer hem på söndag. Hon kanske ska komma hem till mig då :) jag saknar henne <3


PUSS

Nepp

det gick inte bra med pluggandet så skiter i det nu och försöker göra det ikväll istället.


Simmning

Simmade på eriksdalsbadet idag på idrotten, det gick bra och det var inte så jobbigt. Fick håret i ansiktet hela tiden när jag crawlade och fick kallsupar också nästan hela tiden och det var däremot jobbigt.

Måste plugga nu på svenskan, engelskan och idrottsrapporten eftersom allt de ska vara inlämnat v.15 och engelskan redovisas, så det vore ganska bra att få allt det klart och inlämnat innan nästan vecka(v.14) eftersom jag ska ner till bästisen i skåne om en vecka. Vill helst slippa göra klart det på lovet(eftersom jag åker bort) eller sitta uppe hela natten när jag kommer hem på söndagen.  

Vet egentligen inte hur jag ska hinna med och få allting gjort eftersom jag inte är en pluggis av mig egentligen och har ganska mycket kvar av varje ämne att göra, men ska försöka och göra mitt bästa om det går. Håll tummarna för mig!

PUSS


Sjukt kul!


April april :)

Vi fotade idag på medieproduktionen imorse, det var kul. Eftersom det snart är 1 april så var temat "Ett skämt". Jag, Hanzzo och Natalie gjorde båthattar av metro tidningar och sedan fotade oss. Det var skitkul!



PUSS PÅ ER


Yeah

ska byta om nu och sen dra iväg till dansen ;)

PUSS

21:40

Kom hem för en timme sedan från bion. I love you Philip Morris var jätte bra och gullig. Jag höll nästan på att gråta fast jag gjorde det inte. Jag och Sofie åt middag i kungshallen innan och sedan sprang vi på toan på bion också. Vi hade värsta turen när vi kom in i biosalongen, filmen började precis efter att vi hade kommit in och satt oss. Filmen var iaf värd att se tycker jag!

Nu ska jag byta om och ta bort sminket.
PUSS PÅ RÖVEN


I love You Philip Morris

ska se den på bio ikväll med sötnosen Sofie. Ska börja dra mig mot bussen om en halvtimme ungefär. Vi ska se den på Sergel vid sex, men ska vara där en timme innan och hämta ut biljetterna. Mysmys.



PUSS PÅ RÖVEN


.

Nej, det blev ingen damsugning av golvet idag. Hann inte med det så det får väl bli en snabbis imogon innan jag åker in till stan och träffar Sofie. Om jag orkar vill säga.

Nu lyssnar jag på musik, chattar lite och skriver på engelskan. Vi får se hur länge jag orkar med det, känner att jag börjar bli lite smått trött nu faktikst. Ska nog tvätta bort sminket snart och byta om och fortsätta en annan dag med pluggandet istället. 

 
Vill ha sommar nu!

PUSS PÅ RÖVEN

Shulululu

håller på och pluggar engelska nu, ska snart gå ner och hämta ett äpple och sen fortsätta med pluggningen. Ska försöka göra lite svenska och idrott efter jag skrivit lite mer på engelskan. Måste damsuga mitt golv sen i mitt rum och kanske fixa iordning lite mer grejer i rummet om jag orkar senare ikväll. Känner att jag vill vara duktig idag. Haha!

PUSS PÅ RÖVEN


ey

Kom hem för en halvtimme sedan och ska sätta igång och plugga lite engelska och göra lite svenska senare också. Engelskan kommer nog ta ett tag att skriva för jag ska skriva en resedagbok om två veckor i Australien, (mitt & agges projekt i engelskan & mediekunskapen) och jag håller på med första dagen än så länge så ska skriva om några dagar till. Haha, vi får se hur det går.

PUSS PÅ ER


Hemma

Tjatja 
Nu är jag hemma efter en skit rolig helg i Uppsala med galet sköna människor. Var där på läger och hade sjukvårdsutbildning, roligt var det. Kom en kvart sent till dansen sen men det var väldigt bra att jag hann dit eftersom dem höll på med styrkan när jag kom och inte börjat dansa och lägga på mer steg på koerografin. Jag var as taggad för dansen och det gick bra som vanligt.

lite bilder från uppsala, finns mer på facebook också! haha :)




Nu ska jag kolla lite på tv och sen slagga
PUSS


ÄLSKAR LÅTEN!


I know You like It

Jag vet att gillare ! 
Jag är så snygg i mina brillor.

 

PUSS


Vattnet saknas

TjaTja,  ja nu har man inget vatten i huset för att föreningen håller på att fixa med ledningarna som tillhör husen i området och då stängde dem av vattnet klockan nio imorse men vi har fortfarande inte fått tillbaka det för att det var ett hål i någon ledning tidigare idag så dem håller på att fixa det så förhoppningsvis kommer vi att får tillbaka vattnet imorgonbitti, så kanske jag till och med hinner duscha innan jag åker till skolan.

Jag ska fan hålla tummarna för det!


Usch..

försöker skriva min träningsrapport till idrotten och det går verkligen inte alls bra..  men jag har några veckor kvar på mig eftersom den inte ska vara inne förrän vecka 15, men veckorna går snabbt så vill få den klar så fort som möjligt så att jag kan skicka in den.

PUSS

Flickan som lekte med elden

har kollat på "Säg att du älskar mig" och den filmen är jätte bra men den var jätte hemsk! Sitter och kollar på "Flickan som lekte med elden" nu och den är bra, hade inte sett den innan men jag har sett dem andra två "Män som hatar kvinnor" & "Luftslottet som sprängdes" ;)  Sjukt bra filmer asså!



Ska fortsätta kolla på filmen nu och sen slagga. 
PUSS

Friday I´m In Love

Precis kommit hem från middag hos mormor, skönt att vara hemma igen.
Tidigare idag var jag med Linnea som sov hos mig från igår till idag och vi sov till tjugo i två, då vi gick upp och fixade frulle och kollade på en film medan vi åt.

Igår efter skolan skulle jag träffa emelie och zilla klockan tre så jag satt kvar i skolan en timme och sen åkte jag och träffade natalie i skanstull. Vi gick runt där och kollade i affärer och hade trevligt. Jag köpte smink och två st brillor, kunde inte bestämma mig vilken av dem jag skulle ta så det blev båda.

Sedan åkte jag in till stan och träffade Zilla som också var med Jasse. Emelie kom lite senare till stan, och Sara kom efter hon hade slutat. Vid halv sju var jag hemma så jag tog bussen mot väsby för jag och Linnea skulle dit och äta middag på donken så hon hoppade på när den kom till ekebydal. Sen åkte vi hem till henne och hämtade grejer och sedan drog vi hem till mig.

Imorgon är det dans som gäller vid halv fem. Yessyess, längtar för det känns som jag har missat jätte många gånger och inte dansat på jätte länge så det kommer bli as kul!





PUSS

lalala..

sitter kvar i skolan och väntar på att klockan ska gå så att jag kan åka och träffa Emelie, men hon slutar inte förrän 13.40, så hoppas Natalie blir klar på gymmet snart så kanske jag kan träffa henne istället för att sitta här!

PUSS

FILM!

Hänkade linnea till bussen för en stund sedan och nu sitter jag och fortsätter kolla på "luftslottet som sprängdes", som vi började kolla på och åt godis när hon kom till mig förut.


PUSS


TJA

Hej, jag har tråkigt.se

Sitter inne här på datorn och kollar runt lite på facebook som jag brukar göra varje dag, har tråkigt men försöker att göra det roligaste av situationen genom att lyssna på musik och sjunga med i låtarna.

Vid åtta tiden ska jag möta Linnea i centrum och sen köpa godis för att jag är galet godissugen, sedan vidare hem till mig.



PUSS PÅ RÖVEN

Manboy

You’re gonna see,
You’re gonna know what I mean
Cause I am more than you believe

KULTAN

TJENNA!
Chattade just med Bea och hon skickade bilder till mig från när vi var på kultan med Maja och Bell. Det var ungefär 50-60 st, as många kändes det som när hon skickade iaf.

Här är några:



PUSS

tisdagar är chill..

för att jag har bara en lektion på hela dagen, från 8.00 - 9.50 ;)
CHILL PILL !



PUSS PÅ RÖVEN

Godmorgon

Godmorgon alla söta.
Har precis ätit frukost och nu blir det duschen för min del.


gammal bild

CIAO


Helgen

Helgen har varit bra.
Sov hos Linnea igår till idag. Vi kollade på film och åt godis, pratade och hade det trevligt! ;)



PUSS

5/3

Tjatja
Sitter i skolan och har multimedia. Jag och Amanda har varit i Alvik och tagit lite bilder men det saknas folk i våran grupp så vi kunde inte göra så mycket mer. Vi satt på donken och käkade lite och pratade, mysigt.

Slutar tolv idag men kanske ska sitta kvar lite i skolan och göra klart min musikvideo, kanske får med mig någon som kan sitta med mig så slipper jag sitta själv men vi får se. 
Det är iaf skönt att det är fredag idag och äntligen helg. Ska försöka sova ut eftersom det inte har blivit så mycket sova, inte igår iaf eftersom jag var på konsert igår och såg Neverstore! Det var helt underbart! Kom hem vid tio över tolv så sov kanske fem timmar inatt.



PUSS

TAGGAD

Tjatja!
Försov mig imorse så kom en halvtimme försent till skolan idag. Hade en lektion så slutade 09.50, chillpill. Efter det åkte jag hem till Mics och var med henne hela dagen. Vi kollade på film, käkade glass, lyssnade på musik och hade allmänt kul. 



Imorgon är det bio som gäller med Bell och Maja. Vi ska se världspremären av Alice in wonderland i 3D & jag är FETT TAGGAD!



PUSS

RSS 2.0