Överraskningsfest!

Shulululu
Idag hare varit en lite stressad dag eftersom jag, Celina och Emelie skulle fixa en överraskningfest för Aztrid och Sara. Jag och Celina fixade allt i lokalen, men godiset, ballonger och så medan Emelie mötte upp Aztrid och Sara och lurade dem och åkte hit. Dem vågade först inte gå in i lokalen utan stod bara vid dörren och jag och Celina satt och gömde oss och satt och asgarvade åt dem när de stod där och var rädda. HAHA!

Till slut fick vi till det och det var superbra och superkul. Vi satt och snackade, gjorde "jag har aldrig", dansade, tog bilder och hade kul.  Det tråkiga var att Sara, Aztrid och Emelie var tvugna att dra tidigt, vid tjugo i elva ungefär, för att de kunde inte stanna kvar längre. Fett synd :(

KUL KVÄLL, TACK TJEJER! Love ya all <3
Pussar

Stan med Hanzzo ;)

Kom hem från Celina vid två och sedan tog jag tåget hemifrån igen som gick tjugo i tre till stan för att träffa Hanzzo på odenplan. Vi gick runt i stan, käkade lite på donken, satt och snackade och lyssnade lite på musik på hennes mobil. Det var mysigt. 
Pussar


Hanzzo inne på donken. Hon ser lite drogad ut ;)



Drar till bussen

Snart ska jag och Celina dra till bussen och sen ta tåget mot stan. Celina ska in dit och jag ska hem och vara hemma en stund innan jag ska in till odenplan och träffa Hanzzo ;)

Vet inte när jag kommer hem från stan sedan men ikväll ska jag iaf färga mitt hår, eftersom min utväxt syns och den e inte fin. Om jag inte kommer hem för sent för då gör jag det imorgon.


pussar

Fredag 30 okt

Gomorron ;)
Nu har jag precis vaknat upp hos Celina och hon har vait vaken ganska länge. Vi ska väl äta frukost senare eller något vet inte när.

Sen idag så måste jag åka lite innan tre för att jag ska träffa Hanzzo på odenplan vid tjugo i fyra. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, typ hänga där eller något.

pussar

Övernattning hos Celina <3

Hey bitches, nu har jag och Celina kommit tillbaka från stan och statiol. Vi tänkte åka hem till Zilla och träffa henne och Erika men vi pallade inte för det skulle bli för sent. Så vi åkte tillbaka till åkersberga och gick till statoil och köpte godis och läsk. Snart ska vi nog kolla på en film och tjocka oss som alltid.

pussar


A & C <3


Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka in och träffa Celina i stan och sen ska vi möta upp Aztrid också och vara med henne. ;)
Kul kul.

Pussar


28 Oktober

Nu håller jag på att fixa mig för jag ska dra till täby och träffa Elise och Frida. Det blir kul, vet inte riktigt vad vi ska göra där men vi får nog kul som alltid och jag ska ladda på min mobil med pengar så jag kan ringa folk igen.   Men nu måste jag fixa klart mig, skriver ikväll om jag orkar.

puss puss


FYFAAN ASSÅ

Fick veta nyss att mitt skolfoto hade kommit, vart fett glad för ville veta hur jag blev så jag sprang ner och kollade. På den enskilda bilden vart jag helt okej, men inte världens bästa bild, men på gruppbilden med klassen, OH MY FUKKING GOOD, VAD FUUUUUL/HEMSK JAG BLEV, FYFAN ASSÅ! JAG SER VERKLIGEN SKITFUL UT, SHIT, HELVETE! Alla vart typ bra FÖRUTOM JAG!


pussaar


Bio imorgon

Imorgon ska jag på bio med skolan och kolla på någon media-film. Det får vi se hur kul det blir. . sedan efter det ska jag hem och sova och sedan kanske träffa linnea och sova hos henne igen, men det är inte säkert ännu.


tågresan imorgon till bion.


MUSE KONSERTEN, 24/10-09 <33

OOH MY FUKKING GOD! JAG VAR PÅ MUSE KONSERTEN IGÅR OCH DET VAR HELT UNDERBAART, BÄSTA!
JAG ÄR FETT GLAD OCH SÅ, DET VAR SKITKUL, fast jag hade sittplats och sattt själv och det skulle ha varit mycket roligare om jag hade haft stå jag med men jag hade kul iaf JAG SÅG JU MUSE FÖR I HELVETE!

Vi tog tåget som gick 15.40 härifrån Vallentuna och vi kanske stod i kön när klockan var 17 elr 17.30 Dem började släppa in lite efter 18.30 och när vi hade kommit in gick vi och ställde oss i kön för att köpa tröjor. När jag hade köpt min tröjja så gick jag in och satte mig eftersom jag hade sittplats och dom andra jag var med hade ståplats. Jag ville också ha det men dem var slut när jag skulle köpa så jag fick en sittplats, fett tråkigt eftersom jag satt helt själv. Men jag hade kul iaf, men kunde haft ännu roligare om jag hade stått med dem andra elr om dem hade suttit med mig.

Muse spelade massor med bra låtar och konserten var bäst och underbar! Jag ville inte att den skulle ta slut men det gjorde den tyvärr. Sedan efteråt träffades vi där vi hade bestämt och åkte sedan med emmas pappa hem.


  
Muse <33


Slagga hos aurora <3

Sov över hos aurora igår till idag, det var sjukt kul. Har inte träffat henne sedan valborg, som var typ i maj.. och det var ganska länge sedan .

Vi hyrde två filmer, "jackass" och "dumpa honom" som vi kollade på. Men före det kollade vi på "Idol", och käkade thaimat, fett gott det var ;)
Jag ska åka hem om typ en timme, och jag ska på MUSE konsert IKVÄLL! YAAAY! FETT KUUUUL DET KOMMER BLI!
pussar



Färgat håret på..

..Elise idag, det var första gången.

Vi träffades i täby och köpte hårfärg efter jag hade slutat och sen åkte vi hem till mig och färgade hennes hår. Det blev faktiskt bra och hon passar i det. Så nu är hon brunett och inte blond längre. Det känns lite konstigt att titta på henne eftersom man är van att se henne som blond, men hon är jätte fin som brunett.

pussar

  
Elise i hennes nya hårfärg :)                                                 


Godnatt folket ;)

Nu har elise gått hem och jag följde med henne en bit. Sedan tvättade jag håret och snart ska jag sova.  Vi gjorde inte så mycket, snackade och var inne på datan och hade kul. Skrattade åt roliga grejer, ohyes. Kul dag. 

 Nu ska jag föna mitt hår och sedan sova.

pussar


 


Elise..

...kommer hit snart, så ska gå och möta henne nu ;)


puss


21 / 10

Idag har vi haft datorkunskap i två timmar och vi fick tillbaka proven idag också som vi gjorde förra veckan. Jag kunde ha gjort bättre ifrån mig så kunde jag ha fått alla rätt men mitt resultat var ändå ganska bra.
När den lektionen hade slutat satte vi oss ner och snackade i soffan medan vi väntade på att lunchen skulle öppna så att vi kunde käka innan vi åkte till idrotten.

På idrottslektionen gjorde vi ett jävla beep test som var as jobbigt, fick värsta hostattacken efter jag hade satt mig ner och inte orkade springa längre, fett jobbigt.
Så när jag kom hem gick jag och la mig direkt, var så himla trött. Så nu har jag käkat för nästan en timme sedan och vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men kommer säkert på något.

pussar



vartmedMajaidag

Idag har jag bara haft en lektion, svenska och jätte lite mentorstid men det gills inte. På svenskan kollade vi på en jätte dålig film som hette "Elixir" den var bara 30 min men den var verkligen as dålig, sämsta filmen ever!

Jag slutade iaf halv tio och sedan kvart i ringde jag maja och drog sedan hem till henne i vällingby. Vi satt och snackade, sedan kollade vi ett avsnitt av Desperate housewieves. Sedan åkte vi och gick ut med ruffi, fett söt hon är.
Efter det åkte jag hem för maja hade mega mensvärk, stackars henne.
Drog därifrån vid halv två och kom inte hem förrän vid tre.

Imorgon har man sovmorgon så jag börjar inte förrän vid tio, då har jag mediekunskap, vi gör radioprogram där.
Efter det har vi engelska, sedan ska vi medieeleverna i skolan på studiebesök på moderna museet så det blir att möta upp maja på vägen och åka tillsammans med henne dit. Jag vet inte hur länge vi ska vara där så vet inte när jag kommer hem.

pussar


hemma från dansen :)

Nu har jag precis kommit hem från dansen och det var sjuuuuukt kuul idag.
Våran lärare Anna är sjuk så vi kommer inte ha henne mera så vi har en ny som är jätte bra och gladare och mycket bättre tycker jag, så vi kommer ha henne istället.

Vi fortsatte med dansen som dem gjorde förra veckan, då jag inte var med, den var skit kuul verkligen och vi dansade till Justin Timberlake - My love.



Dans idag.

Snart kanske jag ska ta bussen hem till Linnea och vara med henne en stund innan jag måste hem igen och byta kläder och packa ihop mina grejer och sen åka iväg och dansa. ;) Ohyees
Jag har inte dansat på två ggr och det har varit för att jag inte har kunnat eftersom jag har varit sjuk dem gångerna, lite tråkigt. Så det känns kul att göra det idag fast jag känner mig lite trött. Men hoppas att det går bra i alla fall.


Bloggfix

Tidigare idag försökte jag fixa min blogg så att den blev snyggare men det gick inge bra, så nu har hanzzo hjälpt mig och fixat den så nu är den jätte snygg och jag e jätte nöjd. ;)

Taack Hanzzo, du är bäst! ;) <3


 nu ska jag kolla på "Royal Pains"
pussar


Ulriksdal ist ;)

Det blev inget hos maja, så senare kanske jag ska åka och sova hos Zilla i Ulriksdal istället, Celina är där också. Kommer bli kul ;)

Pussar


torsdags

I torsdags efter skolan väntade jag på maja en timme eftersom hon slutade ett och jag tolv. Men hon kom ut och snackade med mig när de hade rast, hanzzo kom också och snackade. ;)
Sedan satt jag och lyssnade på musik.

När dom hade slutat åkte jag och maja till kista för hon skulle köpa grejer. När vi var nere på blåa linjen på t-centralen så var tunnelbanan där och det var kort tår men vi sprang för att hinna med. Sedan sprang maja på och jag hann inte på eftersom dörrarna hade redan börjat stängas så jag missade tunnelbanan. HAHAHAHAH! Fan vad jag skratta precis då. Men hon hoppade av nästa station och jag tog nästa tåg mot akalla.

När vi var i kista hittade hon dte hon skulle ha och sedan gick vi runt och sedan skulle vi käka något, jag träffade på minna och jarkko också, trevligt att träffa dem.
Maja och jag käkade sedan på sandy´s och hade kul.

Pussar


East street idag ;)

Idag efter skolan åkte jag för att träffa Hanzzo i alby, men hon vart klar där före jag hann komma dit så jag gick av i Fittja och bytte tunnelbana till den som hon satt på så åkte vi in till stan och gick runt där och snackade. Sedan drog vi till hennes mammas jobb och satt där och chillade och väntade på att hon skulle sluta eftersom hanzzo skulle ta navelpiercing idag, jag skulle hänga med och hennes mamma också såklart.

Det blev fett fiiint, hon passade i navelpiercing jätte bra tycker jag.
Btw Hanzzo du är INTE tjock! ;)


East street imorgon ;)

Imorgon efter skolan ska jag möta upp Hanzzo i slussen och sedan hänga med henne till ungdomsmottagningen och sen bär det av East street för hon ska pierca sig i naveln och jag tror att hon kommer passa bra i det. Blir säkert fett fiint.

Det sämsta med imorgon är att jag har prov, i datorkunskap vill inte ha det men hoppas att provet är lätt. Efter det så har jag idrott i nacka. Jag gillar inte idrott och är inte taggad på det heller. 

pussar


bild på hanzzo <3


Dagens knarkarlåt <3

Three days grace - Pain


12/10-09

Nu ska jag skriva lite om min dag som har varit. Först var jag i skolan och hade medieproduktion i två timmar. Efter det åkte jag och bea till hötorget och jag gick in på H&M och köpte puder och lösnaglar, som jag nu har på mig.
Sedan åkte jag hem och gjorde inte så mycket, vid fyra smsade jag elise och kollade om hon ville göra något och det ville hon så vi möttes pöå vägen för vi skulle ner till centrum för jag skulle ladda på mobilen sen bestämde vi oss för att åka in till stan för att vi inte orkade vara hemma i vallentuna. Så vi åkte in till odenplan och jag visade henne min skola, sen drog vi till hötorget, kunsgatan och käkade på burger king där och sedan gick vi till en godis affär tvärs över gatan och hon köpte lite godis, hehe det var verkligen lite. Sedan gick vi till Wayne´s och jag köpte Chai latte, sedan drog vi hem med tunnelbanan till teknkiska och tog tåget som gick tjugo i åtta därifrån. Sedan skildes vi åt där vi möttes tidigare idag och det regnade lite grann då. Kul dag.

 puss puss


11 oktober

Jag håller på att skriva svenska läxan till imorgon så att jag får sovmorgon, men det går sämst och inte alls bra. Min bok e konstig och jag ska ju skriva referat som är en sammanfattning av hela boken från början till slutet på 200 ord. Har börjat lite men nu har det tagit stopp. Skit också, får försöka tänka men men..

Puss.


10/10/09

Snart ska jag ut och käka med min farsa någonstans, vi ska typ äta kinamat elr ngt om jag väljer det. Sen ska vi typ hem till honom och så ska jag kanske ta hem lite grejer därifrån hem till mamma eftersom han kanske ska flytta till USA.

Sen efter det ska jag skriva om boken som jag läser på svenskan i skolan och sen skicka den till henne så att jag får två timmars sovmorgon på måndag, fett najs. Har bara ett kapitel kvar snart i boken, så nu ska jag fortsätta läsa. :D

Puss


8 Oktober 2009

Idag har jag som vanligt varit i skolan, gick upp vid halv sex och ringde och försökte väcka linnea eftersom jag skulle åka med henne till skolan och så. Sedan fixade jag mig och gick vid tjugo i sju för att möta linnea i centrum eftersom hon kom med bussen dit. Vi pratade en stund och sedan gick vi och köpte en latte till mig innan vi gick till perrongen och tog tåget in till stan. Efter det gick vi och tog bussen och sedan hoppade jag av i odenplan och gick till skolan.

Vi fick sluta tio i tolv idag och då gick jag till bussen och väntade på att hoppa på den som linnea satt på så vi kunde göra sällskap hem också. Jag råkade ta en förtidig buss som kom och då hoppade jag av och tog sedan rätt buss som hon satt på.
Vi hann med tåget från Östra som gick 25 över och det var bra annars hade vi fått vänta i en halvtimme.

När vi var i centrum satt jag och med linnea och väntade på hennes buss och sedan gick hem när den hade kommit.
När jag var hemma försökte jag läsa ut en bok som jag läser på svenskan i skolan och som ska vara utläst på måndag men jag ska försöka göra det idag så att jag kan göra uppgifterna till den och sedan skicka den till henne för då får jag två timmars sovmorgon på måndag vilket vore fett skönt, så det ska jag satsa på för det gör nog alla andra i klassen oxå.

Läste två kapitel i boken, så har tre kvar att läsa och ska göra det nu ikväll.
Efter jag hade läst dem så började jag kolla på en film, "The nightmare before christmas", men jag hann inte se klart hela eftersom jag skulle äta middag men efter jag hade ätit klart gick jag upp och kollade klart på den och sedan kollade jag på extra materialet. Som jag brukar göra och nu sitter jag här och lyssnar på musik och chattar med kompisar.

Puss



06/10/09

Nu sitter jag och kollar på The mentalist på trean och sitter och chattar inne på msn och fb. ;) hehe
Hihi, Celina e konstig, fast det visste vi redan.

Efter skolan idag åkte jag hem och lämnade väskan och sedan tog jag bussen till danderyd och träffade Celina där, sedan åkte vi in till stan och gick runt i affärer en stund. Efter det gick vi och fikade på Wayne´s och sedan gick vi till kultan och lånade toan sen ville jag åka hem eftersom jag hade så sjuuuuukt ont i magen så vi drog ner till tunnelbanan och fick vänta där en stund på den, men vi satt ner och då hade jag inte lika ont. Men det kändes nästan som om jag skulle spy elr jag ville nästan det för det kanske skulle kännas bättre då men ändå så ville jag det inte eftersom det e så äckligt.
När jag gick av tunnelbanan i tekniska högskolan så trodde jag att jag skulle svimma eftersom det blev suddigt framför ögonen, så jag satte mig ner på en bänk. Hade så jävla ont och sedan efter en liten stund fortsatte jag gå mot tåget. Som tur var fick jag inte vänta så länge på det och när jag hade kommit hem så hade jag inte ont längre, vilket var tur och sjukt skönt!

När jag kom hem hade mina filmer kommit som vi beställde i lördags, så jag kollade på ena " Sweeney Todd", OHYES. Den e så bra, men ändå lite sorlig. Den andra jag som kom idag var "The nightmare before christmas", älskar den filmen asså. :)


Puss på er


Yes, äntligen klar.

Yes, nu har jag äntligen precis skrivit och fixat klart min engelska uppsats och har skickat in den till min lärare. Den ska ju som sagt vara inne imorgon och så. Den vart inte så jätte bra tycker jag, det gick ganska dåligt för mig och så men vi får väl se vad hon säger när vi går igenom den sedan på någon engelska lektion.

Nu hade jag tänkt att se en film men jag vet inte riktigt vilken eftersom det finns så många bra och så många som jag vill se så det är svårt att bestämma sig, tycker jag iaf.

Puss


<33



4/10/09

Nu är man nästan frisk igen vilket e sjukt skönt, så det blir skola imorgon och träffa alla människorna igen, fett kul ;)

Var hemma hela dagen igår och var det hela dagen idag också men för några timmar sen drog jag ut och träffade linnea och vi åkte runt lite och snackade. Sen drog vi hem till var och en och sen när jag kom hem kollade jag på det som var kvar av privilegd och top model. Vid halv elva ska jag kolla på Supernatural, ohyes, det e så sjukt bra!

Saknar bästis hanna så himla mycket! <3

Puss på folket


Säsong 5 av The Hills

Yes, haha. Förra lördagen började The Hills igen, Säsong 5 nu. Fast jag missade det då så jag såg det för några timmar sen på mtv.se och det var kul, ska se det om en halvtimme och man måste ju se hur det går och hur mycket drama det kommer bli.
Haha, jag vet att jag är en tönt.  ;)  



Knarkar låten FFS!


Fortfarande sjuk, men mår bättre idag.


Har varit sjuk sen i onsdags morse men jag gick till skolan då, och i torsdags med för att det var skolfoto som jag ville vara med på ;) 
Det gick bra, fast jag trodde jag skulle få sitta ner som han sa från början men sedan fick jag stå upp i mitten på mitten raden brevid långa killar och dom som stod på stolar bakom så att dem också var långa, jag kände mig verkligen kort och det kommer att synas på bilden när den kommer sen, omg, det kommer nog se ganska roligt ut eftersom jag e typ kortast och jag får stå precis i mitten på kortet. Haha! ;)

Efter skolan i torsdags mådde jag så dåligt att när jag kom hem gick jag bara och slaggade direkt, och jag var hemma från skolan igår.  Idag mår jag bättre än förut och min huvudvärk har jag inte så mycket kvar heller och jag e bara lite förskyld och hostar lite fortfarande men jag ska bara vara hemma och ta det lungt idag och jag kommer inte gå på dansen imorgon heller.


Ska kolla på film nu, Ce yaa later ;)


01/10/09 - 30/09/09

Idag när jag vaknade mådde jag dåligt och hade jätte ont i huvet och kände mig yr men jag gick ändå till skolan idag för att vi hade skolfoto som jag ville vara med på, och igår mådde jag dåligt, som idag, men jag gick till skolan då också.

När jag kom hem från skolan idag så gick jag och slagga direkt för jag hade huvudvärk och mådde dåligt. 
Jag kommer inte att gå till skolan imorgon för att jag mår dåligt och har feber. :(
 
Efter skolan igår åkte jag hem och sedan åkte jag in till stan igen och träffade Zilla, Anastasia, Jasse och Sara. Zilla skulle ha hängt med mig och kollat på jacka men det hade hänt en grej så hon kunde inte och vi gick till Wayne´s och föröskte redan ut det. Sedan åkte Jasse hem och Zilla, Sara, Jag och Anastasia var kvar men inte långt efter var Zilla tvungen att åka och då åkte Sara också. Men Anasatsia hängde med mig för att kolla på jacka, men först hängde jag med henne och kollade på skor. 

Jag hittade en jacka som jag köpte precis innan affären stängde vid sju och det var en himla tur för jag ville verkligen ha en ny.  Kanske lägger upp en bild på den någon gång. :)


Puss


RSS 2.0