Solig dag

Idag var jag med Lollo<3 och vi gick på en promenad till en skog som vi nästan gick vilse i på vägen tillbaka, sedan satte vi oss och gungade. Sedan gick vi hem till lollo och solade på hennes baksida.

Här är en bild på Lollo när hon gungar .


Tältning

I Lördags tältade jag, elise, hanna och frida i elises trädgård det var väldigt kul. Men det vart väldigt varmt på morgonen så jag gick upp vid halv nio och elise, hanna och frida gick upp vid åtta. <3
Det var väldigt kul!


rest in peace

Michael Jackson 1958-2009
Rest in peace .



                                                                            

Hemma hos Celina <3

Nu sitter jag hemma hos Celina<3 och hon har precis hjälpt mig att fixa en header medan vi lyssnar på musik också.
Jag kom hit ungefär vid ett och jag ska åka hem om några timmar.
Snart kanske vi ska gå ut och göra någonting i solen men jag vet inte, jag tycker det e jätte sköönt med sommarlov och vädret e underbart, men det kan vara för varmt ibland men det är bra ibland för då kan man sola.


Onsdag

Idag har jag varit med Erica<3 och först var vi hemma hos mig en stund och spelade monopol utomhus i min trädgård och senare gick vi hem till henne och bland annat sjöng singstar, hoppade studsmatta, solade m.m
Det var kul och jag har haft en bra dag, jag kanske ska vara med henne imorgon också på dagen.

Puss

Tisdag

Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att bästis<3 ska ringa mig efter hon har duschat färdigt så att vi kan göra någonting sedan.  Jag vet inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på någonting som vi brukar.

Nu ska jag gå och möta bästis<3 för vi ska vara hemma och mig och göra något kul.
Puss,


Midsommar på Rådmansö

I torsdags åkte jag med Lollo<3 och hennes familj till Rådmansö där vi var över midsommaren och kom hem idag.
Vi gjorde många roliga saker till exempel, kollade på filmer, fiskade, hade vattenkrig och massa andra saker. Det var verkligen kul där och jag hade en bra midsommar.

Lägger kanske upp några bilder senare när jag har fått några från lollo<3


Puss

.

Nu har jag äntligen skaffat en blogg som några av mina vänner har tjatat om förut att jag ska göra så nu har jag gjort det.  Här kommer jag skriva om mina dagar med mina vänner och andra saker som jag gör.


 

Välkommen till min blogg.
Puss

RSS 2.0