Efter dagens Dans

Skit jobbigt på dansen idag. Vi hade som små stationer och nu har jag spagetti armar.. kommer ha träningsverk imorgon, garanterat! Med själva koreografin gick bra och lite tråkigt att det inte är någon dans nästa vecka för att det är lov. :(

Nu måste jag fixa mig och sen blir det att åka hem till Bror och chilla lite.


Skräck kväll!

Var hemma hos Zilla igår med Bror och Alex. Vi drog och käkade på ett kebabställe i solna, sen var vi tvugna att springa till bussen som fan. Jag och Bror sprang fört för att den skulle stanna medan Alex och Zilla kom lite på efterkälke men vi hann! Grymma vi är! Åkte och köpte godis och hyrde skräckfilmen Friday the 13th. Efter den var vi tvugna att lämna Bror vid bussen, tog med skumpa och bror tog loss kroken och den flöög som fan och träffade en bil! Haha! Tog massor med bilder också men lite dålig kvalité eftersom jag inte hade med mig kameran just då. Sjukt rolig kväll & nu kommer lite bilder!  


HÖSTLOV!

LOOOOOOOOOOOOOOOOV! Känns super skönt att slippa skolan på måndag och kunna sova ut på mornarna igen. Har massor planerat som jag ska göra på men kommer dock vara tvungen att plugga oxå.. Har nämligen prov i samhällskunskap veckan efter och har en uppsats i engelskan som också ska vara klar samma vecka, men det löser sig.


Bilden togs av Zilla när vi var i skogen förut.


Bakning

Mötte upp Lollo i centrum efter hon hade slutat och sen gick vi hem till mig. Vi kollade lite på tv och sen bestämde vi oss för att baka, vi tänkte först på kladdkaka men det fanns inte i receptboken så det blev snoddas istället. Resultatet blev väldigt lyckat & blev super goda.


Gott va?


22:29

Paranormal Activity 2 var bättre än den första filmen eftersom det hände mycket mer saker och så. Jag hoppade faktiskt till några gånger men tycker inte att den var speciellt läskig. Skulle kunna se den igen fast ändå inte men den var helt okej iaf. Om jag ska ge betyg så får den 4-5 av 10 (10 är bäst).


Bio ikväll!

Är hemma hos brodern med Zilla också. Ska snart börja fixa oss inför kvällen och sen ska vi ta pendeln in till stan och möta upp Erika och Rikard, sen blir det Bio! Kommer bli skit kuuul, ska se Paranormal Activity 2 och hoppas den Inte är lika dålig och långtråkig som den första filmen.. då kommer jag inte palla.


Yesyes!

Fixade middag till mig för en liten stund sedan för var hungriiig efter att jag hade kommit hem från stan. Men nu sitter jag framför datorn mätt och belåten med en colaburk i handen. Tror inte jag kommer orka träffa Linnea ikväll faktiskt för jag är verkligen utmattad! Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det dejt med antingen tv:en, datorn eller sängen. 

Undra vad jag kommer att välja ;)


Fönstershopping

Hejhej!

Har varit inne i stan med Natalie idag på hennes håltimmar, vi kollade på lite jackor som hon vill ha och sen hann vi inte så mycket mer eftersom hon var tvungen att åka till sin lektion. Pratade med Linnea på tåget hem och kanske ska träffa henne ikväll också.

Ska ta bussen som går kvart i två och åka in till stan och träffa Sofie, men åker via väsby för då kan jag möta upp Jocke och Freddan där och göra sällskap med dom till Sofie hoppar på pendeln i Sollentuna. Dom ska kolla på halloween saker på buttericks, så det blir intressant och se vad dom hittar för något. Jag är pank som vanligt såhär precis innan studiebidraget kommer så ska inte köpa något när vi är i stan utan det får bli en annan gång. 

Imorgon fyller Emelie 18 så då ska jag och tjejerna käka på bk istället för i skolan. Sen på kvällen ska jag gå på bio och se Paranormal Activity 2 med Bror och Zilla. Någon som har sett den?

:*

Some people want diamond ring
Some just want everything
But eveything means nothing
If I a´int got you


Alexx födelsedag!

Hejhej!

Efter skolan drog jag hem och lämnade min väska och åkte in till stan igen och mötte upp Alexx, Sofie, Bjanka, Emma och några till. Sen drog vi till Espresso House och fikade eftersom Alexx fyller år idag! Grattis på dig!  
När vi hade fikat klart drog vi ut på stan och kollade runt i olika affärer innan alla skulle hem.

Det var skit mysigt! Har inte träffat Bjanka på ett år ungefär så det var skit kul att träffa henne igen också.


Alexx

I väntan på matten

Hejhej!

Sitter i en datasal i skolan och väntar på att matten ska börja, har ingenting att göra så sitter och kollar runt lite här på internet bara. Inte så roligt men vad ska man annars göra? :S Det är drygt tjugo min till matten börjar.. usch längtar INTE om jag säger så.

Jersey Shore

Lyckades att hålla mig vaken och nu ska jag titta på Jersey Shore som börjar när som helst.



Trötter

Lyssnar på musik och gör inte så mycket annat, är skit trött faktiskt men ska kolla på Jersey Shore klockan tio så får se om jag lyckas hålla mig vaken. Pratat med hanna i telefon också, hon ringde mig och länge sen man snackade med henne så det var roligt.

Har varit hos min faster på mina småkusiners kalas tidigare idag, länge sen sist så det var väldigt trevligt att vara där. Fick skjuts av pappa hem efteråt så jag var hemma vid halv sex ungefär.


Ett år sen


Nyvakna

Jag & bror har precis käkat frulle och nu ska vi kolla klart på Luftslottet som sprängdes. Sen kanske det blir Snabba cash om vi hinner innan jag ska åka till min faster. Ska vara där vid klockan två så ska ta pendeln här ifrån vid kvart över ett. Vill inte missa något av filmen nu så ska kolla klart den nu och sen fixa mig. Puss


Brodern min

Hejhej!

Är hemma hos min kära broder nu, kom nyss hit och nu ska vi kolla på film och jävligt roligt! Kallt som fan ute nu så jag har börjat använda min tjocka vinterjacka nu, känns skönt att inte frysa ihjäl sig. Haha

skriver senare. Ha det bra allesammans,
Puss på röven
!

LÖÖÖÖRDAG

Gör inte ett skt här hemma, har spelat poker med hanna på facebook men min data fuckade upp sig så jag slutade. Sitter och lyssnar på musik och tare lugnt. Kanske ska träffa Emelie ikväll också, men vi får se när hon kommer hem.


Beck

Kom hem för en liten stund sen från bästa vännen. Vi kollade på två stycken Beck filmer med glass och popcorn, väldigt mysigt! Kollade på Idol efter filmerna och sen hängde hon med mig när jag skulle till bussen. Sitter och kollar lite på tv nu och ska snart passa på att ta bort sminket och rengöra min tragus medan jag väntar på att Idol ska börja igen efter Måns möller och nyheterna.


Kul..

Stannade hemma från skolan idag för jag mådde verkligen piss dåligt! Kul att man ska göra det sista dagen i skolan innan helgen men nu mår jag iaf bra igen vilket är skönt. Juste, snön har kommit nu också... FAN! Vill inte ha snö.. Aja. Ska sminka mig nu, sen blir det att åka till bästa vännen!  


Back to the old one

Bytte tillbaka till min gamla header nyss. Trött på den som jag hade, gjorde den själv och den blev inte alls bra! Kan verkligen inte göra egna headers.. :/

GALET GLAD!

Fick skolfotona idag, yey! Jag blev helt okej på porträtt bilden och jag blev faktiskt Bra på klassbilden! Brukar aldrig bli bra på skolfotona men nu när jag blev det på gruppbilden så är jag verkligen skit GLAD!


Skit också..

Hejhej

ska snart gå och lägga mig är trött som fan och ska upp tidigt imorgon och dra till skolan. Ska ha mediekommunikation på morgonen och sen redovisning i svenskan. Ska prata om ungdomsspråket inför halvklass, hatar redovisningar men bättre halvklass än helklass iaf.. Man ska prata i 3-5 min men det kommer jag inte göra, utan betydligt fortare.. jag inte alls har mycket att säga om ungdomsspråket eftersom jag inte har hittat så mycket om det, men vi får se hur det går för lilla mig. fy.

You can stand under my Umberella

Det regnar ute.. inte okej men tur att man har ett paraply. Ska träffa Alex i stan vid fyra, vi ska prata lite affärer och gå runt men inte så kul att göra det om det fortfarande regnar ute. Får väl sitta på något mysigt café annars men ingen av oss har några pengar så det går nog inte, haha. Får se hur vi gör helt enkelt. Nu ska jag göra lite svenska eftersom jag har redovisning på torsdag.


Godnatt!

Idag har varit en ganska onödig men ändå chilldag. Träffade Emz på min tvåtimmar håltimme och det var mys. Jag och Beccie mötte sedan upp Alex och Emz(igen) efter matten. Nu ska jag i alla fall sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon, så.. Godnatt!


Bussen snart

Godmorgon.

Sitter och kollar på olika idolklipp på webben för har inte så mycket annat att göra. Ska iväg och dansa om en timme och sen blir det att leta efter min bok som jag ska läsa på engelskan som jag har slarvat bort, har letat förut men hittar den inte.. :S

Ska ta och byta om nu och kanske käka något innan jag drar iväg till bussen.


Helt okej

Kom nyss hem från släkten. Det var väl helt okej, mycket skratt men vi var kvar där längre än väntat och det var inte roligt hela tiden. Nu ska jag nog ta det lugnt och kolla på en film.


Middagsbjudning

Håller på och fixar mig eftersom jag och min familj ska åka på middag till mormor & morfar och träffa hela tjocka släkten. Vi ska vara där vid klockan fyra så vi ska säkert åka om en halvtimme så måste sminka klart mig och platta håret nu. Skriver när jag kommer hem igen!


IN THE MIDDLE OF NOWHERE

Träffade Zilla och Bror idag, vi var ute och hittade ett hus i skogen och en gunga in the midde of nowhere, haha. Busringde Sara också och hon gick på det och vi garvade som fan!


Zilla på gungan


Utgång

Ska snart dra mig till bussen och åka hem till Zilla. Vet inte riktigt vad vi kommer hitta på men det gör inte så mycket för har alltid roligt med den tjejen ändå!


Bored..

Har inte gjort så mycket mer än ha varit i skolan. Lyssnat på musik, chillat och inte gjort någonting speciellt alls. Ska kolla om det finns något att titta på tv:en om en liten stund och senare ikväll kanske jag ska träffa Linnea också.


bjuder på bilden (2009)


Fuldans.se


Tur på stan

Hejhej! 

Har varit i stan med Bella idag, hon skulle kolla på en jacka som hon ville ha sen gick vi och tittade runt i andra affärer men ingen köpte något för ingen av oss hade så mycket pengar. Inne på Bikbok såg vi Petra Mede, inget att skryta över men ändå haha. Hon provade någon pälsjacka och den passade faktiskt rätt bra på henne men inget som jag skulle köpa till mig själv faktiskt. Drog till donken och sen när alla affärer började stänga drog vi hem.


Prov

Hejhej!

Har precis haft prov i mediekommunikation, det var lätt och jag fick ett bra resultat men kunde fått bättre men det kan man ju alltid få, så jag är nöjd ändå! Fick sluta när man var klar med provet vilket var jätte mycket tidigare eftersom provet gick på tio min, men det är skönt. Ska äta lunch med Natalie om ett tag, efter hon har slutat och sen ska vi på mattestugan.

Ska kanske träffa Bror efter skolan, men hon slutar inte förrän klockan fyra vilket är segt men är glad iaf för det var ganska länge sen jag träffade henne. Zilla kanske är med oss senare ikväll också om hon hinner.


Jag och Natalie förra året!

@ frida

Sitter hemma hos Fridas och har det trevligt. Hon är nere och äter middag för tillfället men det är ändå trevligt. Vi sitter mest och snackar om allt möjligt som har hänt, var ju ett tag sen vi sågs sist men roligt ändå. Vet inte riktigt när jag ska dra mig hemåt men ska gå en promenad med Linnea senare ikväll så måste hem innan och äta någonting och hämta hennes väska också.




Pocket full of sunshine

Måste springa och möta Frida vid bussen nu, sen ska vi dra hem till henne och chilla. Skriver senare!


Äntligen!

Nu ska jag fixa lunch och sen dra iväg till dansen!

Slutet av veckan

Söndag igen och slutet av helgen och denna vecka. Imorgon tar nya tag inför veckan som kommer och snart är helgen här igen, vilket är skönt!


Ska jag färga till rött igen?


Godkväll

Har inte gjort ett piss idag förutom att jag kollade på film imorse och pratat med Linnea i telefon. Har bara slappat och tråkat här hemma, inte så jävla roligt men men.. Imorgon ska jag dansa vid tjugo över tre, kommer inte hinna göra så mycket innan ändå eftersom jag måste ta bussen som går vid halv tre.. Aja, tråkig helg men nästa blir det fan feeeest har jag bestämt! Haha

Ska kolla på "The ugly truth" nu och sen klockan nio går "P.S I Love You" på 3:an, så kanske ska kolla på den också. Har egentligen ingenting vettigt att skriva, skiver någon annan gång istället.

PUSS

Phantom of the Opera

Har precis kollat klart på "The Phantom of the Opera", superbra film verkligen! Gerard Butler spelar fantomen och han sjunger sjukt bra i filmen! Jag visste faktiskt inte att han kunde sjunga, men det kan han helt klart!


Älskar låten!


Fredagsmys

Nu har Idol börjat och det ska jag kolla på nu. Ha det bra!


HEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

Äntligen Fredag och HELG! Superskönt verkligen, fast jag vet inte riktigt vad som kommer hända till helgen förutom dansen på söndag. Tror dock inte att jag kommer festa i helgen men man vet ju aldrig ;) Idag händer det nog inte så mycket, kanske ska träffa Linnea senare om hon inte har mycket att göra annars blir det väl att jag chillar hemma och tar det lugnt ikväll.


Planer för kvällen

Ska hoppa in i duschen snart men det är Bones på tv så har lite svårt att slita mig, men nu är det reklam så ska nog passa på nu innan det börjar igen. Måste tvätta mitt hår och göra lite engelska efter det. Är ganska trött också så det kanske blir sängen tidigare än normalt om man kan önska.


Åter regnigt väder

Idag är det en helt vanlig torsdag regningt och om lite mindre än en timme ska jag dra mig till bussen, ska möta upp Sofie och fika med henne i Sollentuna efter hon har slutat. Hoppas det inte regnar när jag ska till bussen bara, vill inte bli blöt! Sedan när jag är i sollentuna kan det få regna om det vill, kommer ju ändå vara inne så det gör intgenting.


Sofie på Wayne´s, 2008


SKOLFOTO

Hade skolfoto idag halv tre och det gick väl bra fast jag blev inte alls bra på porträttbilden.. hoppas verkligen att gruppbilden blev mycket bättre än porträttet. Hade beslutsångesten innan om jag skulle ha uppsatt eller utsläppt hår, men det blev utsläppt fast jag skulle ha tagit uppsatt istället.. skulle ha blivit mycket bättre. Jag blev lite bättre på den bilden än förra året men det hjälper inte mycket inte, fyfan!


Minnen - Zilla freakar out


Fuck roslagsbanan

Hann med tåget som går från Vallentuna 07.44 för att komma i tid till skolan men ändå så kom jag försent på grund av singalfel.. var inte här förrän kvart över nio och då var det bara en kvart-tjugo min kvar på lektionen. Har nu 4h och 30min håltimme eftersom jag har skolfoto vid halv tre och rörlig bild lektionen är inställd. :(

Favorit i repris

Tjabbatjena!  

Sitter och dricker te medan jag kollar på idol på webben eftersom jag missade det i fredags. MYSIGT VÄRRE!


Måndagsmys

Hejhej!
Sitter i sängen och kollar på CSI med Linnea. Hon sov hos mig igår och ska göra det inatt igen, väldigt mysigt. Vi har tjockat oss med glass och kollat på "American History X". Färgade håret för någon timme sedan bara och det blev fint och nu har jag ingen utväxt längre! Ska tvätta bort sminket snart och rengöra min piercing och sedan får vi se vad som händer.

Imorgon är de skola igen som vanligt och eftersom det är tisdag så har jag bara en lektion.. lite onödigt kanske men måste åka dit ändå. På onsdag är de skolfoto och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig, ångest eller vad.. eftersom jag blev skit ful på skolfotot förra året så måste jag verkligen bli bra iår!

Bakisbakis

Hejsan hejsan allihopa.  Jag har varit i Farsta hela helgen med Zilla och det var väldigt roligt, chillkrök som sagt i fredags och igår var det feest där. Har ungefär sovit i 3 timmar inatt elr ngt sånt, men det var inte alls mycket sömn så jag är sjukt trött och bakis men hade det skit kul igår med sköna människor.

Trodde jag skulle hinna hem innan dansen och byta om och sådär innan jag drog dit men nepp det gjorde jag inte eftersom jag missade mitt tåg Precis när jag kom till Östra.. inte kul. Struntade i dansen helt eftersom jag skulle ha kommit dit när det bara var en kvart kvar av den och det tycker jag är lite ovärt så jag stannade hemma och sov istället.

Godmorgon!

Godmorgon alla sjusovare!

Vaknade upp hemma hos Zilla imorse vid halv ett och gick ner till Zilla som satt och kollade på tv. Igårkväll drog vi till Farsta på chillkrök hemma hos fredrik och kom hem väldigt tidigt därifrån men eftersom det är feeeeeest där ikväll så ska vi självklart dit och det kommer bli skit kul! Måste hem innan och fixa mig, käka, duscha och ladda mobilen så ska nog börja sminka mig snart och bege mig hemåt. 


gammal bild på mig och Zilla 2009(?)

Videoinlägg av Mig och Zilla

Jag kommer inte vara med i bilden förrän längre in i videon så att alla vet det utan man kommer bara höra min röst lite då och då.


Ops I did it Again.

Tjena mittbena! 
Råkade försova mig imorse så jag fick väldigt brottom att fixa mig när jag vaknade och sket i frukosten helt. Missade första tåget som jag brukar ta som går 07.44 från mig så tog tåget som gick 07.57 istället. Kom ungefär fem minuter försent till skolan vilket är skönt men ändå så hade jag lovat mig själv att försökt komma i tid men nejdå, det sket sig ju. Men ska verkligen gå upp när jag ska nästa vecka, får se hur det kommer gå.. Haha ;) Wish me luck!

Efter skolan åkte jag och mötte upp Zilla i Sumpan och sedan åkte vi vidare hem till henne i Ulriksdal så nu lånar jag hennes dator och skriver medan hon sitter och läser OKEJ tidningen och är helt borta i sin egen värld. Ikväll ska vi till hennes pappa i Sumpan igen och äta middag och kolla på film. Trevlig kvällen kommer bli om jag får säga det själv.


Valborg 2010


RSS 2.0