Tränat

Hejsan allihopa!

Har inte bloggat på några dagar men har inte haft tid eller orkat.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen mötte jag upp Alex vid två-tiden. Drog först upp och kollade lite på åhlén city och sen drog iväg till gymmet. Fick en gratis provapå omgång eftersom det var min första gång där, så det var skönt. Jag tycker att gymmet var väldigt fräscht överallt och det verkade vara ett bra ställe, så ska fundera på att skaffa gymkort, för då kan jag träna där tillsammans med Alex.

Gymnasiemässan!

Hejhej!

Har stått på gymnasiemässan i två dagar(tors-fredag) nu och det har verkligen varit skit roligt förutom att lite grejer blev stulna från våran garderob.. fyfan alltså! Våran monter var snyggast och skulle egentligen varit på mässan idag med men det har varit överefolkat med media elever så det fick bara vara TRE stycken där idag(från media). Skit tråkigt för jag skulle egentligen stått där idag också.. men ska LÄTT vara där nästa år igen!

Mot skolan

Ska snart dra mig till stationen och åka in till skolan. Vi ska ha möte/utbildning för alla som ska vara med på gymnasiemässan klockan tre i aulan.


Slipper skolan

Ledig imorgon från skolan, men ska ha utbildning inför gymnasiemässan klockan tre så det blir att åka hem ifrån vid två-tiden. Sovmorgon!



Hem ljuva hem

Då var man hemma från övningen i Uppsala och är inte längre FK utan LK, vilket är ett steg högre upp så det känns väldigt bra.

Sov i tält igår natt till idag, det var verkligen skiiit kallt i tälten för de nya GK:arna kunde verkligen inte lägga in mer ved i kaminen och vaknade ganska många gånger och frös så att jag skakade.. Imorse fick vi skjuta med en AK5:a och det var skit kul! Sköt från olika avstånd och fick mitt bästa resultat från 30m. Jag tycker det gick bra för mig fast det blev lite fail i början, men sen blev det bättre och bättre för varje gång.


Bästa resultatet (30m avstånd)


Fält- och förläggningsläger i Uppsala

Håller på att packa ner det sista som jag har kvar för full rulle, sedan bär det av mot ännu ett militärläger. Får skjuts av mamma till väsby, där kommer man säkert träffa massa härliga människor och sedan ska man bara vänta på nästa buss som ska hämta upp oss och ta oss till Uppsala garnison. Kommer hem igen på söndag vid klockan fyra ungefär, så kommer missa näst sista gången på dansen vilket är jätte tråkigt. Jag hoppas att jag överlever denna helg när vi ska tälta ute i kylan med minusgrader vilket det säkert kommer att bli..


Jag och Lovisa på Air Campen i somras.

SACO & helgens planer

Hemma igen från Saco-mässan som jag har varit på med skolans alla tvåor. Jag hade faktiskt roligt där och hittade lite intressanta grejer. Var där i typ två timmar kanske, sen orkade inte Ikkee och Josefin mer så vi drog därifrån.

Imorgon ska jag till Uppsala på tält- och förläggningsläger och är inte så jävla taggad. Vi ska sova i TÄLT och det är skit kallt ute nu! Jag kommer behöva sätta på mig jävligt många lager kläder för att inte frysa, men ser verkligen fram emot att träffa alla människor igen som man inte har träffat på jätte länge.


Jag och Johanna när vi var i Älvdalen.


Harry Potter 7 Premiär

Kom hem för en stund sedan från stan. Har varit där och kollat på premiären av nya Harry Potter filmen med Zilla och Alex, tycker att filmen var skit bra och jag bara längtar till nästa del kommer ut!

Var fotomodell åt Elin i skolan idag, det var väldigt roligt faktiskt! Vi var nere i nya fotostudion och tog bilderna och vissa blev faktiskt jätte bra, vilket var skönt. Kanske laddar upp några av bilderna lite senare när jag fått dom av Elin, men nu ska jag tvätta bort sminket och sedan soooova!

GODNATT!

Jag såg en kändis :)

Såg Torkel Petterson(Jörgen i Patrik 1,5) i kassan bredvid oss när jag och Linnea var där efter skolan. Lite roligt faktiskt, haha.

Hann med tåget från Östra som gick 47 och jag kom till busshållplatsen på andra sidan 45 så skit skönt att jag inte missade det. Kom hem vid halv tre och snart måste jag börja skriva min engelska uppsats som skulle ha varit inne för typ två veckor sen. Orkar egentligen int göra den men ska fan ta tag i den så att den blir klar (helst) denna vecka.


Torkel Petterson


Överrasknings fest

Hejhej!

I Lördags var det då Överraskningsfest för Erika eftersom hon har fyllt år, firade även Zilla som också har det. Det var verkligen super kul och det var mycket folk och drag. Var hemma hos Zilla i Sumpan så det var stort eftersom det är hus med 4 våningar. I källaren var det dansgolv med Dj och höög musik, sedan kunde man mingla runt på det andra våningarna och ha kul. Verkligen bra gjort av Zilla och Jessica som fixade hela grejen och jag tycker det verkligen helt lyckat!

När alla hade dragit såg det för jävligt ut med alla grejer som låg överallt på golv, bänkar och soffor. Städade upp lite grann(det lättaste) innan vi gick och la oss eftersom vi helt döda, tog upp resten på morgonen.



Laddar upp fler bilder när Zilla har laddat in dom från kameran.


Crazy Taxi

Har lite tråkigt så sitter och spelar Crazy Taxi på facebook, haha. Skulle egentligen göra min engelska uppsats men har tappat bort lappen där det står vad jag ska ha med så kan inte göra den.. ska leta vidare efter den om en stund.


Imorgon

Håller på och skriver det sista på filmanalysen som ska vara in skickad till senast imorgon (inatt 00.00), det går sådär vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.

Har prov i Samhällskunskap första lektionen som jag måste plugga till lite mer också, men jag tror att det mesta sitter i huvudet så jag hoppas att det går bra. Får se hur länge det här kommer att ta och hoppas det inte blir allt försent, vill inte försova mig till skolan som jag gjorde imorse..


Kanske ska börja använda min kära mössa igen..


SNÖ

Nu har snön kommit och det snöar fortfarande utomhus. Har gjort det hela dagen sen imorse och undrar när det kommer sluta. Det är typ som snöstorm och jag vill inte behöva gå ut något mer idag så att jag kan slippa kylan och snön. USCH!


Filmanalys

Har precis kollat klart på Toy Stoy 3 och börjat skriva på filmanalysen som jag måste göra om filmen. Den ska vara klar på onsdag men kommer bli klar med den ikväll tror jag, annars har jag hela dagen imorgon på mig också. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta med analysen.

Träningsverk? Japp japp!

AAJJJJ! Har skit ont i benen och i rumpan från gårdagens styrketräning, kan typ inte kan gå normalt.. men jag visste redan igår att jag skulle få ont eftersom passet var ganska jobbigt, men det var ändå kul!

Tidig morgon

Sov hos Zilla igår kväll så var tvungen att gå upp vid sju imorse eftersom hon skulle vara på jobbet vid klockan nio. Usch! Var faktiskt ganska pigg då men sen blev jag bara tröttare och tröttare på vägen hem. Fick inte vänta så länge på bussen i danderyd, så kom hem ungefär vid tio i tio. Snackade lite med mamma, tog bort mitt smink från igår och sen gick jag och la mig och sov i 45 min till.

Nu har jag precis duschat och fönat håret. Ska sminka mig och prata med mami igen. Sen ska jag åka till Linneas jobb & käka lunch med henne efter hon har slutat.


Bilden säger allt


Lämnat av Zilla

Har nyss kommit hem efter att ha lämnat av Zilla vid bussen. Det är verkligen sjukt kallt ute och det är skönt att jag är innomhus igen. Ska nog ta och fixa en varm kopp o´boy och sedan ta och kolla lite på tv innan jag ska sova.

Underbara plugg!



Nu ska jag ägna min tid åt samhällskunskapen i några timmar.

Feel good





Ska fixa mig nu, sedan ska jag träffa dessa brudar.

HEJJAGHARTRÅKIGT.SE


Pluggdax

Japp, då är det dax att börja plugga nu då. Inte för att jag egentligen vill det men måste få bra på provet, för då kanske jag höjer mitt betyg!


Film!

Godmorgon!

Sitter och kollar på Halloween med sötnosen Linnea, dricker kaffe och äter snoddas. Har inte träffat henne på ett tag så det är roligt att äntligen få göra det igen.


jag och älsklingen <33


EMELIEPEMELIE

Har sovit hos Emelie i två nätter men nu är jag hemma igen och sitter och kollar på Navy CIS på trean. Funderar på att byta om och sen börja plugga lite samhällskunskap. 


 


O.C

Vaknade hemma hos Emelie, kollade på O.C medan vi käkade lunch och har kollat klart på hela första säsongen nu. Snacka om att ha latat oss hela morgonen, haha. Ska klä på mig och börja fixa mig nu, sen ska vi åka till Solna Centrum och äta middag med Zilla.



RSS 2.0