Idol!

Sitter och kollar på idol men det blev precis reklam så ska ta och läsa ut min bok som jag läser på engelskan. Hatar reklam när man kollar på något bra program som nu..


Inspelning på SVT

Under inspelningen av "Minuten" satt vi i publiken och allt gick väldigt bra. 
Programet går ut på att det e tio olika grenar man ska försöka klara på bara En minut, jag undrar vem som har kommit på namnen till grenarna för dom är verkligen jätte konstiga, Haha. Programcoachen Peter var skit rolig och han vet hur man gör folk glada, han dansade jätte roligt, så vi skrattade mycket under kvällen. Peter Settman var programledare och även han var rolig måste jag säga. Vi var där i fem-sex timmar och mellan tagningarna fick vi kakor, godis och cola. Vi trodde att det skulle vara klart vid åttatiden men nejdå, det var inte klart förrän vid tiotiden och kom inte hem förrän vid halv tolv så det var kämpigt att ta sig ur sängen imorse för jag ville bara ligga kvar och sova mer. Men kvällen var jätte rolig och vill helt klart göra om det igen, älskar verkligen sånt här!


På Minuten

Tjena!

Håller på att göra mig iordning inför kvällen, ska på inspelning av "På Minuten" och ska sitta i publiken med alla andra som går Rörlig Bild A från min skola. Ska vara utanför Svt klockan kvart i fem så jag ska ta tåget som går 15.53 härifrån och då är jag framme vid Radiohuset 16.35. Kommer bli super kul!




No movie

Det blev ingen film faktiskt, städade rummet istället. FYFAN! Jag brukar aldrig städa istället för film men nu blev det de eftersom mitt golv var så jävla smutsigt. Borde damma lite också men orkar inte just nu.. får bli en annan gång, när det nu blir. Sedan la jag mig i sängen för var så himla trött och utan att veta ordet av det så somnade jag, skönt att få lite sömn.


Tuesday

Kom nyss hem från skolan och har egentligen ingenting att göra så kanske ska sätta på en film eller ta en powernap, tror nästan att det kommer bli film som alltid haha.

Hade bara en lektion idag som jag alltid har på tisdagar, efter att jag hade slutat åkte upp till Natalie som var på 8:an och chillade med henne innan vi käkade lunch med Ikkee. När vi hade käkat klart drog jag, Natalie och Ikkee till banken för att Natalie skulle växla in sina femtio öringar. Sedan var det dags för Natalie att gå tillbaka till skolan eftersom hon hade lektion, så jag åkte hem.


YES!

Min jackan kom idag som mamma beställde åt mig i fredags. Är super glad & den är fett Snygg! Ska lätt ha den imorgon till skolan.


Ny vecka, nya tag

Sitter här hemma, lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå. Ska möta upp Linnea efter hennes praktik vid klockan tre så jag ska ta kvart över två bussen här ifrån, vet inte riktigt vad jag ska göra till dess så det är lite segt. 

Kom hem från skolan för en stund sedan och eftersom vi läser på engelskan och man kan göra det hemma så behövde vi inte gå på den. Gick och käkade lunch med Linnea, Agge och Lisa istället och hängde med Agge ut när hon skulle röka. När hon skulle in tog jag sällskap med Johanna till Odenplan.


Trevlig helg i Uppsala!

När jag och Sammy var framme i Uppsala mötte Natta & Petter oss vid stationen och sen gick vi och käkade på Max. Sedan gick vi hem till dom och chillade och kollade på "Män som hatar kvinnor". Sammy åkte hem igår på dagen medan jag stannade kvar. Efter vi lämnat han på tåget gick vi andra och fikade och fortsatte sen att vi kolla runt lite på stan och handlade innan vi skulle hem och fixa oss inför kvällen. På kvällen drog vi till stadsparken men kom dit ganska sent så alla hade dragit när vi kom dit, vilket SÖG, men vi var där en stund iaf innan vi drog hem och kollade på film innan vi däckade. Idag gick vi upp vid tio och fixade frulle, fixade oss, pacade, la över bilder från kamerorna till usb, sedan var vi tvunga att skynda oss till tåget eftersom jag skulle åka hem. Kom fem minuter innan det skulle gå så hann såklart med det!


Framme hos Natta

Har precis kommit hem till Natta nu i Uppsala, vi var på statiol och köpte lite godis och nu sitter vi här i lägenheten och har trevligt men musik, snacks och dricka. Nu ska jag vara lite social, skriver imorgon!


Shoppat med mamsen!

Kom hem nyss från en shoppingrunda med mamma i både täby och arninge. Har hittat massor med nya kläder och tre par nya skor. Sedan i början på nästa vecka ska min jacka komma, yesyes!

Snart ska jag dra in till stan och möta upp Sammy och han ska hänga med mig till East Street, ska kolla min tragus snabbt där eftersom jag har haft den i mer än två veckor. Var där i måndags men då hade dom stängt. Efter det blir det hem och äta middag och sen packa ner små sakerna som är kvar och sen blir det att tagga mot Uppsala. Vi ska sova hos Natalie i helgen eftersom hon har flyttat dit! Mycket grejer som jag ska hinna med att göra innan jag åker så är lite smått stressad.


Mamma är snäll!

Har hittat en jacka som jag vill ha på bubbleroom & mamma ska beställa den åt mig imorgon! Behöver en ny jacka så det är awesome!


jackan!

Mediadag på skansen

Var på skansen och hade mediadag idag med alla andra som går Media i skolan. Vi delades in i olika grupper och sedan skulle vi svara på frågor och fotade lite. Det var faktiskt kul, hamnade i ett roligt gäng plus att det var fint väder oxå, härligt!

Skansen imorgon!

Ska till skansen imorgon med skolan, bara de som går media. Vi Kommer bli indelade i olika grupper och kommer få olika uppdrag under dagen och andra saker. Ska inte vara där förrän vid klockan tio så behöver inte åka hem ifrån förrän vid 08.53, Sovmorgon!. Hoppas att det Inte regnar!


USCH!

Sitter och arbetar lite med samhälls uppiften men det går inte så bra, är skit trött och har ont i huvudet. Men känner mig ändå ganska lugn eftersom uppgiften inte ska vara inlämnad förräns på Fredag och Inte onsdag som jag trodde att den var till. Ska gå ner och ta något att dricka nu, skriver senare om jag inte däckar först!

FILM!

Har precis rengjort min piercing och alldeles snart ska jag kolla på "Swordfish", det blir andra gången för idag. Den gick igår kväll på tv men såg inte från början så var tvungen att se det jag inte hade sett, men eftersom det är en riktigt bra film såg jag klart hela.


Min tragus!


Pluggis Ullis

Sitter och pluggar på samhälls uppgiften som ska vara klar på onsdag. Har bara pluggat i en timme än så länge så måste skynda mig att skriva dehär inlägget så att jag kan fortsätta plugga sen, eftersom jag ganska mycket kvar att skriva i uppgiften. Ska plugga så mycket som jag kan nu och i helgen så att jag inte har så mycket på måndag och tisdag. Vill helst bli klar med den i helgen eller senast på måndag men det kommer jag nog inte lyckas med.

Ska förmodligen vara med Zilla och Jennifer ikväll, kanske drar på fest om vi hittar någon som har annars hittar vi på något annat att göra. Alex kunde inte vara med ikväll för hon hade grejer att göra vilket är synd tycker jag, skulle varit roligt om hon oxå hade varit med oss ikväll. 


2009

Skriver senare, om jag får tid.


OH YES!

Då svenska uppgiften inskickad och klar. Det gick inte så bra att skriva den för jag gick hjärnsläpp helt och visste inte alls vad jag skulle skriva men jag hoppas att jag blir godkänd i alla fall. Kommer inte ha några lektioner imorgon eftersom svenskan är klar så man behöver inte komma dit, samhälls uppgiften får man jobba vart man vill så jag tänker skriva den här hemma och eftersom vi inte har dom lektionerna slapp vi engelska lektionen av susanna, så imorgon är jag LEDIG!

Plugga, plugga, plugga

Tjenare!
Kom hem från skola för något timme sen och ska skriva klart min svenska uppgift för slipper jag gå på lektionen imorgon så håller på att spara ner filen på datorn nu men den blir aldrig klar..blir galen! Sen måste jag skriva klart min samhälls uppgift på 2-4sidor och jag har bara skrivit en ½ sida än så länge. Har ganska mycket kvar att skriva eftersom jag oxå ska jämföra olika partier & sånt skit och det har jag inte ens börjat med än. Så jag har en lång dag framför mig, men vad passar bättre än det när det ändå regnar ute?!


Resident Evil

Kollar på Resident Evil som går på 6:an och har kollat i mer än en timme tror jag, men den är bra så ska fortsätta kolla på den nu.

Handling: Brittisk-amerikansk rysare från 2007. Alice befinner sig i Nevada-öknen tillsammans med Carlos Olivera, LJ, Claire, K-Mart för att besegra det dödliga T-viruset och allt det onda. Sedan Alice togs till fånga av Umbrella Corporation har hon övermänskliga krafter och sinnen samt en fantastisk fingerfärdighet. Alla dessa krafter behövs om någon ska klara sig ur detta levande. Detta är den tredje och sista filmen baserad på videospelet Resident Evil.


Rörlig bild!

Hejsan, sitter i skolan och ska ha Rörlig bild nu. Skriver senare.

Jazz eller Modern?

Har bestämt mig nu att jag verkligen vill börja dansa någon mer dans än bara streetdance, men kan inte riktigt bestämma mig.. så vad tycker ni, Jazz eller Modern dans?


Nepp

NEHEPP, det var visst inte one tree hill idag utan skånefruar istället vilket suger. Men får väl ta och plugga lite och vänta på att något Bra program ska börja.

Home sweet home

Hemma, ny duschad, fönat håret och snart blir det att kolla på One Tree Hill & plugga lite engelska.


Dans

Ska byta om nu och sen tagga till bussen och dansen.
Skriver när jag kommer hem.


Lite bilder från filmkvällen!



Filmkväll hos mig!

Hejsan! Har haft filmkväll hos mig med Hanna, Zilla & Bror. Skulle ha blivit fler egentligen men de andra kunde inte komma men vi hade kul ändå. Käkade tacos, snackade, kollade på filmer och hade mysigt. Kollade på "Farsan" och lite av "Hopplös och hatad av alla", men vi hann inte se klart den för de var tvunga att dra hem, så nu ska jag titta klart på filmen. Lägger upp lite bilder senare.

After Tonight


My birthday!

Hellooo beboos! 
Idag är det min födelsedag och ett år kvar till man är 18! Längtar som fan dit fast ändå inte, men nu ska jag skriva lite om min dag. 

Var i skolan och hade kul, dom sjöng för mig två gånger. Först när Linnea började utanför datasalen och sedan när Agge började inne i datasalen. Hade kul och det var många som sa grattis till mig i skolan. Efter skolan drog jag till mammas jobb och hämtade min present som hade kommit, en ny ipod! Äntligen har jag musik igen :) Sedan mötte jag upp Alex där vid tåget och åkte hem till mig och fixade inför ikväll. Gjorde bland annat tårtan som blev skit snygg faktiskt och sedan vid fem-sex kom tjejerna! Vi käkade tårtan, pratade, skrattade, lyssnade på musik, pratade ännu mer, öppnade mina paket, kollade på roliga klipp på youtube och sedan var alla tvunga att åka hem. Hade en underbar födelsedag med dom underbaraste, Älskar er tjejer! <3


Dan före doppareda´n

Hejsan!

Kom hem för någon timme sedan, var i stan med Natalie på hennes två timmars håltimme och jag hade bara en lektion idag då jag slutade tio i tio. Nu ska jag ner och fixa te och sen mysa med en film.

Ny piercad tjej!

Efter skolan var jag och piercade mig, tragus blev det såklart! Det blev jätte fint och det gjorde faktiskt inte så ont, trodde det skulle göra mycket ondare än vad det gjorde. Men nu ska jag rengöra den, skriver någon annan dag!


Jag har dock ingen ring utan en stav.


Dansträning

Kom nyss hem från dansen som började idag, äntligen! Har inte dansat sen innan sommarlovet vilket är måånader sedan så det känns Grymt att det har börjat igen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite engelska.



Låten som vi dansade till :)


Human Target

Hellooo!

Sitter och kollar på Human target på 5an just nu och den är bra. Imorgon är det fredag vilket är skönt, & på söndag börjar dansen igen, yees! Är taggad till tusen för det, har inte dansat på år och dagar känns det som. Alex ska sova här på lördag igen, myspys som alltid! :) HAHA, Vi är bäst när vi flummar!



PUUSS PÅ RÖVEN


Bilderna säger allt!





RSS 2.0