BIOBIOBIO

Idag har Eclipse, tredje twilightfilmen, världspremiär så jag var och såg den med Alex och Linnea på Rigoletto. Vi hade jätte bra platser och filmen var verklligen jätte bra, så föreställningen blev lyckad. Efter bion skulle Linnea hem medan jag och Alex gick runt på stan och letade efter en present till Linnea(inte hon som var med på bion) som fyller år imorgon, hittade faktiskt en till slut, så hoppas hon blir glad. Vi ska äta ute och också gå på bio, men vet inte vilken film vi ska se på än. Hon ska ringa mig efter hon har slutat på jobbet och så får vi se hur vi gör. Kommer bli jätte roligt i alla fall! :D



PUSS PUSS


Nälstabadet

Kom hem för några timmar sedan från Vällingby. Var och badade med Ikkee och Sandra i nälstabadet, och nu är jag brun/röd på kroppen. Det e nice att man får färg när man solar och badar men inte roligt när man märker att jag har två tjocka, vita streck från mitt linne.. men men får väl sola mer och hoppas på att det går bort så snabbt som möjligt.  Köpte glass när vi var där, solade, lyssnade på musik, badade, snackade. Drog till vällingby centrum och köpte puder, sedan gick vi och käkade på donken, satt & snackade. Sedan drog vi oss hem åt var för sig.

MYSIG DAG!

 

P U S S PÅ R Ö V E N

BadaSolaBadaSolaBadaSola

YEPP YEPP, ska sola och bada med Ikkee och hennes kompis i vällingby imorgon. Ska möta upp dom i Spånga runt 12 så måste ta bussen som går kvart i elva här ifrån. Brukar vanligtvis sova då eller antingen precis gå upp, så måste nog ställa min väckarklocka för att inte försova mig.  Haha

Ska gå och lägga mig nu för att orka gå upp imorgon. 
Kanske skriver när jag kommit hem om jag hinner annars, ha det bäst! 

P U U U S S S S S

Brunnsviken

Hejhej
Jag och Emelie var i Brunnsan idag och solade & badade. Skit kul och mysigt! Vattnet var lite kallt men det var skönt. Första doppet i år för mig faktiskt men Inte det sista.  Btw, Vi är fan kändisar också, men tänker inte gå in på det :D Haha

Nu kommer lite bilder



P U S S R Ö V E N


älskar dansen!


Promenad

Nu ska jag ut och gå en promenad med älskade Linnea.  Hörs senare 
P U S S

Sprillans Ny

Nu har jag jag äntligen en ny header uppe på min blogg, den är verkligen snygg så ett stort tack till Celina som gjorde den till mig! 

PUSS PÅ RÖVEN


Gårdagen

Fick äntligen mitt Sommarlooov igår och tror mina betyg kommer vara nice. Jag vet att jag har TVÅ stycken MVG:n. Skit glaaaaad över det!
Innan vi fick sluta var vi först i Aulan där kören skulle sjunga och rektorerna prata, sedan gick vi till vårat klassrum och åt jordgubbs tårta och hade det trevligt. Halv elva skulle vi kolla på årets Cyberfilm som var jätte rolig och bra! Haha.

Efter det fick vi sommarlooooooooooooov. Jag och några från klassen drog till rålis och hade picknick men jag var bara med dom en kvart för sedan var jag tvungen att dra till t-centralen för att möta upp Alexandra som jag skulle gå på bio med. Kände mig as stressad för skulle möta henne där vid halv ett men kom dit kvart i istället och bion började klockan ett så vi var tvunga att skynda oss dit. Hann köpa det vi skulle ha iaf och satte oss ner precis när filmen började, haha snacka om bra tajming! :D

När bion var slut drog vi runt i stan i en timme ungefär sedan drog jag hemåt och käkade, bytte kläder och drog sedan och mötte upp Maja och Sophia inne i stan och sedan drog vi till Rålis och chillade där. Vi bestämde oss för att dra till Örnsberg istället för Beccie var där med några andra från deras klass. Jossan hängde med dit också så åkte och mötte upp henne i t-c och sedan åkte dit. När vi var framme smsade jag Beccie och sedan ringde Martin upp mig och gav vägbeskrivning hur vi skulle gå, gick sådär att hitta och vi fick gå en ganska lång bit. Sedan dumpade tjejerna mig efter lite mer än halva vägen för att dom inte orkade gå mer men jag drog vidare. Beccie kom och mötte mig skönt nog. Hade verkligen as kul där med dom och ville egentligen inte åka hem efter en och en halv timme ungefär. Skulle möta upp Linnea i danderyd så jag fick sällskap hem så tog tuben som gick vid 23 och sprang till bussen sedan för att hinna med den och jag hann! Skönt det, var trött på bussen hem så vi satt och snackade lite och sedan lyssnade på musik. 

AWESOME dag, verkligen en skit bra start på sommarlovet! :D




PUSS PÅ RÖVEN


Hey Soul Sister

Sitter och dricker islatte medan jag lyssnar på musik. Snart kommer Frida hit som jag inte har träffat på jätte länge. Men nu ska jag fixa mig innna hon är här.



PUSS PÅ RÖVEN


AIR CAMP 2010








Home Sweet Home

Tjabaa.
Nu är jag hemma igen från Air Campen i Linköpning som har varit sjukt rolig med både gamla och nya vänner, humor, dagarna och andra saker. Det har varit vissa grejer som inte har varit så roliga heller som till exempel logistiken och lite andra saker, men roligt var det ändå.

Igår kväll hade vi avslutningsmiddag och sedan hängde vi nere i Soldathemmet, där var det FETT ROLIGT! Man kunde göra allt möjligt, sitta vid datorn, spela biljard, lyssna på musik, spela sällskapsspel, snacka och bara allmänt hänga med folk.

Idag var vi på flygvapenmuseumet som är nybyggt i Linköping, sedan tog vi bussen som gick halv ett där ifrån hemåt. Hade fett kul på bussen och ville inte vara på väg hemåt när man har det som roligast men det känns ändå skönt att få komma hem.

PUSS PÅ RÖVEN
Bilder kommer senare

Linköping!

Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka gå upp imorgon. Ska upp tidigt imorgon bitti ungefär vid åtta tiden eftersom jag ska åka på Air Camp imorgon i Linköping och måste vara vid Uppsala Garnison senast 09.55 så måste åka hem ifrån vid 09.00. Kommer säkert vara as trött eftersom jag inte är någon morgon människa men kanske ska ta en snabb dusch efter jag har vaknat, packa ner det sista som är kvar och sånna saker. 

Kommer vara borta i sex dagar och det kommer bli sjukt roligt! Vi kommer flyga ner till Linköping i en Hercules(ett stort flygplan) och göra massor med roliga saker. Kommer hem på torsdag kväll så sakna mig inte för mycket :D '


Celinas student igår efter flakåkningen

HA DET BÄST NÄR JAG ÄR BORTA! DET KOMMER JAG HA!
PUSS PÅ RÖVEN

MmM

Efter skolan idag var jag med Allexballex  och gick runt lite i stan, käkade på donken, köpte jordgubbar och jag fick en ros av henne. Jätte gulligt av henne! Sedan gick vi till sergels torg och träffade Celina och två tjejer till. När dom tjejerna drog hemåt gick vi till Kungsan och satte oss där och käkade jordgubbarna och lyssnade på musik.

Träffade Linnea på kvällen, drog ner till centrum och köpte glass. Gick hem till henne sen och kollade på film och drack kaffe och hade det mysigt.




PUSS PÅ RÖVEN

Crazy Baby

Var med Celina idag, vi drog ner till hennes centrum i å-berga och käkade pizza. Fett gott, sen drog vi till ica och köpte energidricka och snickers. Satte oss och väntade på bussen efter det och tog lite crazy bilder. När vi kom hem till henne solade vi på hennes altan. Länge sedan vi gjorde något sånt här så det var fett roligt och mysigt!

Träffade Linnea på kvällen och fett kul, skratta som fan! Hon borde seriöst bli komiker, så jävla rolig! :)
Har sovmorgon imorgon eftersom jag inte har någon svenska, så börjar klockan 10 ist för 08.00, FETT SKÖNT!





PUSS PÅ RÖVEN

Celinas place

Slaggade hos Celina igår till idag.
Vaknade för en timme sedan ungefär och käkade frulle. Nu gör vi inte så mycket, ligger i sängen och lyssnar på musik. Får se vad vi hittar på idag.



PUSS PÅ RÖVEN

NAJS

Har varit ute och solat hela dagen efter att jag hade kommit hem från skolan och nu kan man äntligen säga att det är SOMMAR! Det var ungefär 28 grader varmt idag och det var sjukt skönt! Jag vill bli brun!

Var och solade igår också med Ikkee och Sandra i Vällingby. Det var mysigt, vi drack cola, käkade chips, solade och hade sanning eller konka. Fett kul, drog vid tjugo i fem för att möta upp Linnea på thorildsplan efter hon hade slutat sedan drog vi hem till henne en stund och kollade på film. Sedan åkte jag hem.

Imorgon ska jag hem efter jag slutat för släkten kommer vid halv tre eftersom min syster tar studenten då så måste hem och fixa mig direkt. Sedan kommer älsklingen Linnea hit och färgar mitt hår. <3



PUSS PÅ RÖVEN

RSS 2.0