SOL

sitter utomhus och myser i solen eftersom det har varit super skönt hela dagen med ungefär 20.3 grader i solen. Var hos Linnea i morse och kollade på någon bra film som gick på tv:en, sedan gick vi ut på en promenad till centrum och jag köpte en blomma till min mamma eftersom det är mors-dag idag. Mamma blev jätte glad för blomman och det var skönt.  




Hade lite tråkigt nyss så tog lite egopics, Haha.

PUSS PÅ RÖVEN!

Norrtälje

Sitter i skolan och har multimedia, vi håller på att göra spel i flash. Vi ska ha lektionen i en timme till men snart är det rast. Skit väder ute, regn.. hoppas att det blir bättre väder lite senare men får väl se.
Skönt att det e fredag idag och ska nog bara vara hemma och slappa hela helgen och om jag orkar beroende på hur jag mår ska jag kanske på fest i Sigtuna imorgon med Sofie. Men det är inte riktigt bestämt ännu.

Igår var jag i Norrtälje och träffade Johanna. Det var mysigt, vi gick och käkade på en pizza resutrang och snackade. Gick till Flygfuren och kollade lite därinne, gick och fikade på donken. Tog bussen som gick vid halv nio där ifrån och var hemma ungefär vid klockan tio. Inte så sent ändå.

PUSS PÅ RÖVEN

Möta Linnea

ska snart gå till bussen och åka till Upplands Väsby och möta upp Linnea. Sen ska vi göra sällskap hem.  
PUSS

Medieproduktion

sitter på medieproduktionen och ska göra en design åt en tablettask, sökte lite på google och hittade denna snygga ask. '


Nu ska jag fortsätta jobba.

PUSS PÅ RÖVEN

-

Alexandra sov hos mig igår till idag. Det var jätte roligt eftersom det var soligt och fint väder så när vi kom hem till mig lagade vi mat och satte oss sedan utomhus i min trädgård. Sedan kollade vi på filmen "Save the last dance 2" och efter det drog vi ner till centrum och köpte godis. Sedan kollade vi på "tretton". Vi kollade sedan på breakin all the rules som gick på tv och somnade till den.  Vaknade vid halv ett imorse och käkade frulle och sedan kollade vi på "she´s the man" efter det var klockan mycket så alex var tvungen att åka hem. Var skit väder hela dagen idag, regn och åska. Jag hängde med och lämnade alex vid stationen iaf och då regnade tyvärr, var skit blöt när jag kom hem igen. INTE OKEJ.

Hoppas det blir varmt och soligt i veckan som kommer och inte regnar då med. Ska träffa Johanna på tisdag och ska fika med henne i norrtälje efter hon slutat på praktiken och då hoppas jag verkligen att det blir fint väder.


Jag och Alex i trädgården

PUSS PÅ RÖVEN

Tensta

Idag hade vi Nationellt prov i matte igen på Kvarnholmen, Nackademin. Det skulle tagit 1h 18min för mig att åka dit här ifrån så jag sov hos Hanzzo inatt i tensta. Det var faktiskt lite läskigt att åka dit eftersom jag aldrig har varit i där förut och det finns väldigt mycket fördomar och så om tensta, rinkeby o.s.v jag tror ni fattar var jag menar, det bor ju bara massa blattar där och så. Hanzzo mötte mig vid tensta centrum så det gick bra. :)

Nationella som vi gjorde idag var mycket lättare än den vi hade förra gången så det gick bättre för mig på den här faktiskt. Hoppas jag blir godkänd bara, det skulle vara grymt bra!


Jag och Hanzzo

Ska in till stan och möta upp Linnea och några från hennes klass  efter dom slutat vid fem, sen ska vi på Rix FM Festivalen i kungsan som är ikväll. Kommer få skjuts ner av mamma till stationen, blir skönt slipper jag gå med mina skavsår. Haha

PUSS PÅ RÖVEN


HURRA!



GRATTIS HANZZO SOM FYLLER 17 ÅR IDAG!


Hade nationella provet i matte idag, det gick skit dåligt och jag suger på matte. Det var faktiskt ganska svårt men hoppas att jag kommer bli godkänd iaf men är nästan helt säker på att jag kommer kugga. 

Ska åka på läger idag i Östersund, så kommer att sitta i en buss i 8h. Kommer vara helt död när vi kommer fram och det kommer inte bli mycket sova dom här dagarna. Vi ska snart åka och hämta upp Alicia och Agnes i bällsta och sedan får vi skjuts till väsby av min styvfarsa. 

Sakna mig inte allt för mycket när jag är borta! :D
PUSS


;P

Fick en parfym idag av mamma som jag valde idag när vi var och handlade grejer till onsdag. Tur det eftersom min andra är helt slut :/ På onsdag åker jag på läger till Östersund och kommer hem på söndag kväll igen. Det kommer bli kul men känner mig inte så taggad nu för måste skriva klart en svenska uppsats först som jag inte kommer kunna skriva på när jag är borta, så ska försöka skriva klart den ikväll eller annars imorgon. Slutar ju tidigt eftersom jag bara har en lektion så har hela dagen på mig att göra klart den.

Nu ska jag fortsätta skriva på min svenska uppsats.


saknar min gamla mobil :/

PUSS PÅ RÖVEN


REGN :(

Hatar vädret idag, det regnar och det gjorde det när jag var i väsby. :( Sitter hos Zilla nu och vi ska gå till Emelie snart när hon har fixat sig. Var med Linnea en liten stund imorse, vi gjorde sällskap eftersom hon skulle till Fredrik och jag skulle hit. Ska göra sällskap hem med dom sedan också.

PUSS PÅ RÖVEN


HLR

På idrotten idag hade vi Hjärt- & lungräddning (HLR). Först skulle han prata lite och sen fick vi göra olika övningar, tex. framstupa sidoläge. Det var lätt eftersom jag redan vet hur man gör för att jag har gjort det förut.




PUSS PÅ RÖVEN


AIK




Vi ser hur solen stiger över Råsunda,
vi ser hur Hovets is e´ blank och klar.
Och bönderna dom gapar utav fasa,
och snutarna dom spejar och dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK,
vi vet att alla vägar bär oss rätt.
Å vi e AIK
å alltid e´ vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK


ulriksdal

är hos Emelie nu och ska sova här ikväll. Zilla är också här och sminkar emelie just nu, Sara kommer också fast vet inte när. Hon skulle fixa sig och sen komma hit. Senare ikväll drar vi och möter upp mer folk i stan och sedan blir det Hagaparken nästa! :)

Match imorgon med emelie, AIK-Djurgården, vi vet vilket lag som kommer vinna redan! AIK Såklart! :)



PUSS



RSS 2.0