Täby

Blev väckt vid halv ett imorse men låg kvar och drog mig i sängen en stund. Sen käkade jag frukost och fixade mig iordning medan jag väntade på Frida. När jag var klar drog vi in till Täby centrum och shoppade lite. Åkte därifrån vid sex tiden och drog hem till mig. Satt vid datorn, lyssnade på musik och sen gick jag och färgade mitt hår. Sköljde ur färgen för en stund sedan och det blev super bra, man är ju grym! ;)


Utgång eller inte?

Var i stan och mötte upp Zilla och Erika vid halv fyra, sen gick vi och kollade på skor till mig eftersom dom som jag har nu är trasiga. Köpte ett par skit snygga stövlar på skopunkten som jag ska ha ikväll om jag ska dra till paddys men jag känner mig inte alls taggad, har en sån jävla träningsverk från igår. Fuck me.


Kickboxning

Hejsan!

Jag och Emelie gick upp vid halv två och käkade julmat till frukost, det var fett gott. Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Solna centrum och shoppade lite. Zilla skulle också ha hängt med oss dit men hon var seg så jag åkte till henne istället och mötte upp henne på stationen. Sedan skulle vi dra och träna kickboxning men den var framflyttad så vi drog till Solna Centrum (igen för mig) och kollade där innan vi åkte till träningen.
Vi fick träna grunderna för slag och sparkar eftersom vi är nybörjare men det gick hur bra som helst tycker jag och det var verkligen skit kul! Det värsta var fysen som vi hade i slutet, den var skit jobbig och det är verkligen inte min grej! Nästa gång är efter nyår men då kommer det vara hårdare träning, undrar hur det kommer gå.

Tredje gången gillt ;)

Tredje gången som jag bloggar idag då, känner verkligen att den riktiga bloggerskan i mig har kommit fram till slut. Haha skojja bara men brukar aldrig skriva såhär mycket på en dag, eller det var iaf länge sen det hände. Anyways så har jag väldigt brottom eftersom jag ska sova hemma hos Emelie ikväll, och måste verkligen skynda mig att packa om min väska och sen dra iväg till bussen som går om tio min. Hinner inte skriva mer nu.

Juste, gissa vem som satt på samma pendeln som mig och Zilla när vi skulle in till stan tidigare idag? Jo, Jockiboi från Kungarna av Tylösand.

Jag och Emelie

Run forrest Run

Nu har jag och Zilla väldigt brottom, vi ska nämligen in till stan och träffa Erika och hennes barndomsvän. Vi ska ta pendeln som går kvart i tror jag, och zilla håller fortfarande på att sminka sig. Kommer vi hinna? Det är frågan.



Jag och Alex från Erikas och Zillas överraskningsfest.

Gomorron!

Gomorron sötnosar!

Jobbade tillsammans med alla tjejer igår vilket var skit kul och det gick jätte bra så det var verkligen tummen upp. Vi slutade ganska sent och sen städade vi och efteråt så kom därifrån senare. Emelie, Lillis, Linn och Rikard kom förbi jobbet och hälsade på och såg hur vi hade det, vilket var ett plus också. Lillis och Rikard drog innan vi slutade men Emelie och Linn var kvar och väntade på oss. Erika glömde kvar sin väska när vi var klara så hon var tvungen att springa in och hämta den. Emelie och Linn pallade inte vänta så dom gick i förväg medan vi andra stod och väntade på Erika. Tackade nej till skjuts eftersom vi skulle gå tillsammans och hinna ikapp de andra. Vi missade pendeln med bara några få minuter och fick skjuts av Viking hem.

När vi kom hem till Zilla tog vi chips och pepparkakor med in i hennes rum och satte oss i hennes säng och började prata om allt och ingenting. Zilla kom dock på att hon skulle ringa en kompis vilket hon också gjorde medan jag satt bredvid. Samtalet blev allt längre och längre så jag satte mig till slut vid datorn och lyssnade på musik med hörlurarna på. Vet inte hur länge Zilla pratade i telefonen igår men det var mer än 2 Timmar i alla fall! Social man kan vara va?

Ska äta frukost nu så kan inte skriva längre men som Zilla brukar säga Smell ya later!

Camen


Släktfirande

Har nyss kommit hem från släktfirandet hos mormor & morfar. Åt mängder mat och satt och pratade i flera timmar så nu är man mätt och väldigt trött. Har varit där sen klockan fyra ungefär så det blev några timmar, men skönt att äntligen vara hemma. Nu ska jag bara lata mig och ta ett varmt bad.


God Jul!

Har ätit fulle eftersom jag vaknade för en stund sedan, ska ta och hoppa in i en varm dusch och sen blir det att hjälpa mamma. Måste dock städa mitt eget rum lite senare också, så att det också blir lika fint som resten av huset. Ska antagligen kolla på Kalle klockan tre eftersom det är tradition och bara vara med familjen.

HA EN RIKTIGT GOD JUL!






Mys

Åt nyss middag och nu ska jag börja slå in alla julklappar som jag har köpt till familj och vänner. Imorgon är det den dagen alla har väntat på nämligen Julafton! Ska bara vara hemma och fira med familjen och hoppas att det blir en toppen och mysig dag!

Lördag ska vi åka till mormor och fira med släkten, sen på söndag ska jag jobba.

Step Up 3-D

Kollar på filmen Step up 3-D just nu och den är verkligen gryymt bra!
Alla borde se den tycker jag!


Avslutning

Hejhej!

Hade avslutning idag i skolan, skulle varit där vid nio men mitt tåg var försenat så jag kom vid tjugo över men det gjorde inte så mycket. Fick lite fika och sen gick vi ner till matsalen där det var föreställningar, sång och prat av rektorn. Sen var det slut och vårt efterlängtade jullooooooov kom!
Jag och Becca drog in till stan och köpte julklappar och käkade på donken. Köpte dock inte alla julklapparna eftersom jag inte hade så mycket pengar men ska in och köpa imorgon också.
Söta beccis :)

Uppblåst

Ringde kundservice med becca i skolan idag så nu funkar min mobil som vanligt igen! Sitter här och dricker te just nu och är galeeeeet uttråkad. Vettefan vad jag ska ta och hitta på, funderar på att kolla på någon film. Är ledig imorgon vilket är super skönt så då kan jag sova ut och grejer, det gör vi tummen upp för (Y).


tummen upp för morgonen

Dagen börjar bra, vaknade innan klockan ringde och låg och drog mig i sängen i tjugo minuter. Fixade mig, sen dampade mobilen så jag stängde av den. Sen skrev jag tydligen fel pinkod så jag råkade låsa mobilen, dampade på mamma, missade tåget och nu har jag ingen mobil på hela dagen.. hur fan ska jag klara mig? :S

Hem till Stockholm igen

Om några timmar sitter jag på tåget igen på väg hem till Stockholm. Känns tråkigt att åka iväg igen när man nyss har kommit hit men har ju skola imorgon och man får bara hoppas att jag kan komma hit ner snart igen. Innan jag ska åka hem ska jag och Hanna kolla lite efter julklappar och ta en fika i Lund. Mysigt!


Skåneland

Vaknade för en stund sen och har käkat frulle med hanna. Nu står hon i duschen och när hon är klar är det min tur, sen blir det att fixa sig snabbt och sen kommer gästerna hit som ska vara med och fira henne eftersom hon fyllde år igår. Kommer bli super roligt!

Resan hit gick jätte bra igår, var framme i Lund vid tjugo i nio, där hanna, hennes mamma och kim hämtade mig med bilen.
gammal bild på mig och hanna

Åker från Sthlm imorgon!

Imorgon efter skolan åker jag ner till Skåne, fast tåget går inte förrän 15.25 från centralen så ska vara med Linnea innan. Skönt att slippa och sitta där helt själv i två och en halvtimme innan eftersom jag inte kommer hinna hem i mellan. Jag längtar faktiskt att få träffa Hanna igen som jag inte har träffat på ett år nu, saknar henne mycket och det är ännu roligare att jag ska ner imorgon eftersom Hon fyller år imorgon också! Har både köpt födelsedagspresent och en julklapp till henne som hon kommer att få i helgen.


OJ

Inte bloggat på en vecka men ni överlever, i alla fall så gör jag det! :D

Knarkar té och halstabletter och hoppas att jag är fullt frisk till på fredag, då jag ska åka ner och hälsa på Hanna nere i Skåne. Kommer bli super roligt att få träffa henne igen, men ska sitta på ett tåg i 6 timmar.. vilket är mindre kul. Kommer ha med mig datorn och ipoden så klarar mig nog annars får ni gärna ringa och prata med mig fast mitt batteri är cp så måste ladda den 24/7 annars dör den..
Kommer bara vara där över helgen så kommer hem igen på söndagnatt, kommer vara hemma typ vid tolv-halv ett. Hur fan ska jag orka upp till skolan på måndags morgonen? Kommer vara död!


2008

Sjukling

Länge sen jag blogga igen, funderar fan på att sluta för jag pallar inte längre.

Är förskyld och min näsa rinner som fan, inte kul! Har varit i skolan idag och var jätte nära på att svimma, det blev suddigt och vitt.. skit läskigt. Mina tår var isbitar också och kunde knappt gå.. kul att man ska vara ute första lektionen i kylan och intervjua folk, men fick ihop allt innan jag höll på att kollapsa så det blir att redigera och klippa ihop nästa vecka.

RSS 2.0