Freaky Friday

Sitter i skolan och ska ha engelska klockan tio. Sedan blir det att åka och träffa Linnea och vara med henne till hon börjar jobba. Sedan ska jag till solna med Emelie och köpa matchbiljett, (om studiebidraget kommit). AIK-Djurgården på söndag, fett kul!

Valborg idag, ska kanske grilla med hanna, maja, ikkee och några som hon känner någonstans. Sedan kanske maja ska sova hos mig också, men vet inte säkert ännu.

PUSS

Nationellt prov

Nationellt prov imorgon i Engelska så ska vara på Kvarnholmen vid halv nio. Ska göra sällskap med några kompisar dit som också ska vara där så ska möta upp dem i slussen och sedan ta bussen tillsammans dit. Får sluta efter vi skrivit klart provet, så då ska jag åka och möta upp hanna och natalie och sen ska vi vara i stan för hanna ska shoppa. ROLIGTROLIGT!? YESYES!



PUSS PÅ RÖVEN


y0

ska till täby idag med lollo, det ska bli roligt för det var länge sen jag träffade den människan. Vi ska försöka hinna med tjugo i fyra tåget, får se om hon hinner med det för hon skulle hem först och och slutade för typ tio min sen. Hoppas hon hinner iaf.
När jag kommer hem ska jag fortsätta skriva reserapporten i engelskan eftersom den ska vara klar på fredag.
Hade muntliga natonella provet i engelska idag, det gick faktiskt bra tycker jag. Haha men vi får väl se vad hon tycker senare när hon har lyssnat på den.


bild från midsommaren 2009

PUSS PÅ RÖVEN


Usch

Igår var det inte en kul kväll för mig.
Drog hem till Sara efter jag hade ätit middag för att träffa henne, Emelie och Zilla. Fick ont i magen påvägen till henne men hoppades på att det skulle gå över. Fick en ipren när jag kom dit för hade så himla ont så la mig ner i hennes säng också. Zilla sa att iprenen skulle värka efter en halvtimme och efter en timme hade jag lika ont i magen och bestämde mig för att åka hem istället. Var med dem i en timme ungefär vilken var synd men bättra att jag åkte hem än var kvar.  Dem hängde med mig till tunnelbanan och påvägen dit spydde jag och det hjälpe faktiskt lite så jag klarade mig hem utan problem. Kom hem vid 21 ungefär och då kom det tillbaka. Kunde inte somna eftersom jag hade så himla ont i magen och spydde flera gånger till den kvällen/natten. Somnade inte förrän lite efter två på natten ungefär när jag spydde för sista gången och inte hade så ont längre. Inte kul att vara vaken från nio till två utan att kunna sova pga. magont, fyfan jag ville seriöst bara dö då men är glad att jag inte har det längre.




PUSS


Fotboll

Hejhej
badade för typ mer en timme sedan eller mer. Det var fett skönt för frös och var kall när jag kom hem vid kvart i nio från att ha varit med Linnea och hennes familj i Kallhäll och kollat på när hennes brorsa spelade fotbollsmatch. Dem förlorade med ett mål tror jag.
Jag och Linnea hade fett kul där när matchen började, vi satt och skrattade hela tiden och käkade godis och drack cola. Skit kul verkligen, älskar dig gumman! Men var inte lika kul när vi först kom dit två timmar innan matchen skulle börja och vi hade ingenting att göra där mitt ute i ingenstans typ. Satt mest och snackade, fanns inte mer att göra där.

Har mycket att göra nu i helgen och veckan som kommer, måste läsa ut en bok till v.22 som är typ om två veckor på en måndag, sen måste jag skriva klart en reserapport till nästa fredag (nästa vecka). Nästa vecka kommer vi ha två natonella prov i engelska, muntligt på måndag och skriftligt på onsdag.  Önska mig lycka till, haha!


langar bild på mig och natalie

PUSS

Hockey

mådde dåligt imorse så gick inte till skolan idag, var hemma ist. Det var skönt, har sovit nästan hela dagen men kollade på "17 again" för ungefär en och en halv timme sen kanske och just nu sitter jag och kollar på hockey på femman. HV71 mot djurgården. Bra match faktiskt, hihi :)

Ska till skolan imorgon, kommer ha muntliga nationella i engelska också :/ inte lika kul men hoppas att det blir bra, man ska bara sitta och prata två och två så får se hur det går.

PUSS


Ohyes

slutade tio i tio imorse, sedan var jag med alex och några till och spelade cod på io. Det var askul, sedan skulle dom dra hem vid tjugo i två så nu sitter jag i linneas skola och väntar på att hon ska sluta. Efter hon har slutat ska vi ta pendeln till väsby och linnea ska köpa puder sen blir det nog att ta bussen hemåt.
PUSS


?

Hur svårt kan det va att svara på ett jävla sms?


Myspys

Efter skolan var jag kvar en stund med natalie och kollade i affärer medan vi väntade på att hennes kompis skulle sluta. Sedan åkte jag hem och hämtade min dator och drog till bästavännen linnea, vi kollade på filmerna "The day after tomorrow" och "Walk the line". "Walk the line" Var jätte bra och det var faktiskt första gången jag såg den. När vi sett klart filmerna drog vi till bussen och vi stod inte där så länge innan den kom så jag hoppade på den. Kom hem vid halv tio ungefär och då gick jag och duschade, fett skönt var det! Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik och chattar.


älskling <33

PUSS PÅ RÖVEN


åh

har varit med underbaraste linnea idag<3
jag råkade gå hemifrån när jag skulle till bussen så jag missade den typ eller kom typ dit en minut senare och fick sitta där och vänta på nästa buss ist. Träffade linnea i väsby sedan och åkte med henne där hon hade sin APU för att skriva på en lapp. Sedan drog vi hem till henne och gjorde inte så mycket där men det var kul ändå.


älskar dig gumman <3

PUSS PÅ RÖVEN

några bilder från skåne



ny vecka

sitter och kollar på tv och ska snart ta bort mitt smink och så. Skulle ha pluggat idag men orkade inte det så jag ska göra det imorgon när jag kommer hem från skolan. Har bara en lektion så slutar tio i tio så det är chill. Ska möta linnea vid stationen kvart i sju imorgon bitti också och göra sällskap med henne till skolan. Har inte träffat henne på länge så det kommer bli kul.



Nu ska jag ta bort sminket, See ya
PUSS


Yeah!

Hemma från skåne nu.  Jag hade det sjukt roligt hos bästisen i skåne och var med henne två dagar i hennes skola, torsdags och fredags. Det var kul, fast mindre roligt att gå upp tidigt på morgonen när man egentligen kan sova. Men men.. 
Det var ganska bra väder därnere, soligt och fint som tur var så det är lite tråkigt att vara tvungen att åka hem idag men det är ändå skönt att komma tillbaka hem och träffa alla männsiskor i skolan igen imorgon. Ska upp om ungefär sex timmar igen så jag får inte sova så länge direkt.. men bättre än ingenting iaf. 

Tog massa bilder i skåne också som finns på facebook men ska ladda upp några här med imorgon när jag är i skolan. See ya there



PUSSS

Ute

Sitter ute på balkongen med bästisen, vi lyssnar på musik och försöker plugga lite. Solen var här imorse när vi satt och käkade frulle härute, det var mysigt men nu har den gått i moln, tyvärr för det är lite kallt nu så jag sitter med en filt runt mig.  Hoppas solen kommer fram snart så att man kan sola lite och slippa frysa.


jag älskar dig <3

PUSS

Malmö

jag och hanna slutar om en timme, sen efter skolan ska vi stanna kvar här i malmö och kolla runt i staden lite eftersom det är första gången jag är här.  Kommer bilder härfrån senare.

PUSS PÅ RÖVEN


Skåne

Framme i skåne nu och sitter med på hannas mattelektion som ska hålla på till halv fyra. Jag var ganska död när jag kom till Malmö stationen vid 07.05 imorse. Efter skolan ska vi dra till åhléns och köpa avfärgningsmedel till hanna. Sen ska vi åka hem till henne med alla mina grejer och så.



PUSS


Hejdå Stockholm

nu drar jag ner till Skåne. Ha det bäst alla och sakna mig inte för mycket ;)



PUSS


7 april

Kom nyss hem från att ha varit och käkat med Linnea i sollentuna innan hon skulle jobba. Nu väntar jag på att Frida ska ringa så att jag kan hämta hannas laddare hemma hos henne. När jag har gjort det ska jag duscha, packa ner det sista som är kvar och sen fixa lite andra grejer.

Senare ikväll kommer jag att sitta på en buss ner till bästisen i skåne och kommer inte komma fram förrän imorgon bitti vid 07.05. Då ska jag följa med bästisen till hennes skola och jag kommer säkert vara helt död efter bussresan. Kommer säkert somna på någon av hennes lektioner. Haha

Nu ska jag gå och möta Frida
Ciao


Torpet

tjatja, igår kväll var jag och kollade när Zilla uppträdde på torpet i Ulriksdal men emelie, amanda, jasmin, sara och några fler. Zilla sjöng jätte bra hela tiden. Jag kom hem vid halv elva därifrån.

Nu lyssnar jag på musik samtidigt som jag fixar mig. Jag och Elise ska in till stan för jag ska köpa en ny mascara eftersom min är slut. Sen kanske vi tar en fika också och har det skönt i vårvärmen.
Ikväll kommer Linnea äntligen hem från Sälen också så jag kommer nog träffa henne då.



PUSS

Känslan

Skriver på idrottsrapporten och lyssnar på Seconhand Serenade. Snart kommer sötungen Elise hit också, har inte träffat henne på år och dagar känns det som så det ska bli kul att träffa henne igen! :) 

Idag är det jätte bra väder tycker jag, solen är framme och jag har fått känslan av att våren äntligen har kommit hit nu. När jag kollade på termometern för en stund sen så visade den på 18,5 grader, yey, inte vinter längre för snön håller på att smälta så man ser gräset och vägen nu. Jag är fett glad, vill ha sommar snart med!



PUSS


RSS 2.0