30 November

Hejhej
Har suttit och pluggat datorkunskap ett tag nu, har prov i det på onsdag, så jag ska plugga mer senare ikväll och imorgon också. Vill få bra resultat på provet lixom. Hihi

Men nu ska jag lyssna på musik och annat.

Pussar
 


Saknar mitt gamla hår..


28-nov

Hejhej.
Idag har jag varit i brommaplan och väntat på Linnea och åkte vi hem till August och kollade på film.
Det var mysigt faktiskt. Sedan vid fem någon gång så gick vi till bussen och åkte till strand och tog tuben. Sedan väntade jag med henne till hennes buss kom och sedan tog jag tuben till odenplan, bussen till östra och sedan tåget hem.

Kom hem för en halvtimme sedan och käkade middag direkt, nu sitter jag här och lyssnar på musik och skriver. Ska kolla på en film tror jag eftersom det inte går något bra på tv ikväll.

                                                                  Pussar


Feber

hejhejsan alla. 
Var i skolan igår och tog svininfluensan sprutan ju. På kvällen mådde jag inte så bra och min panna var jätte varm, typ feber.  Imorse hade jag huvudvärk och feber så jag stannade hemma från skolan och sov hela dagen. Det var skönt, feber är typ borta och jag mår mycket bättre.

Nu sitter jag i sängen och kollar på idol som jag brukar göra på fredagskvällar. Hihi
Sen ska jag ducha och fixa mig, sedan kanske kolla på en film om jag orkar.
Hehe
                                                      Pussar


26/11

Hejsanhejsan.
Idag var jag i skolan och tog den jävla sprutan mot svininfluensan.  Jag trodde det skulle göra ont och jag hatar sprutor, men det kändes ingenting vilket var skönt.  Har inte ont i armen heller, men kanske får det efter några dagar jag vet inte iaf,  men hopppas inte. 

Nu måste jag göra klart mina inlämningsuppgifter i matten så att jag kan lämna in dem imorgon. Det är algebra och ekvationer i uppgifterna och jag fattar typ ingenting så jag ska läsa i boken och försöka förstå annars kommer det gå åt helvete på provet nästa vecka. 

                                                            Pussar
 
 

We are the world




There comes a time
When we head a certain call
When the world must come together as one
There are people dying
And it's time to lend a hand to life
The greatest gift of all

We can't go on
Pretneding day by day
That someone, somewhere will soon make a change
We are all a part of
God's great big family
And the truth, you know love is all we need

We are the world
We are the children
We are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me

Send them your heart
So they'll know that someone cares
And their lives will be stronger and free
As God has shown us by turning stone to bread
So we all must lend a helping hand

We are the world
We are the children
We are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me

When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall
Well, well, well, well, let us realize
That a change will only come
When we stand together as one

We are the world
We are the children
We are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me

21.02

Hellu alla. :)
Nu har jag och linnea kollat klart på "She´s the man" och ätit rulltårta, just nu kollar vi på "two and a half men". Det är sjukt kul.  Det har varit mysigt.

Nu ska vi dra till bussen för att hon ska åka hem. Fett synd.

                                                   Pussar på er

17.40

Hejsan, nu sitter jag och väntar på att gå till busshållplatsen och möta linnea när hon kommer med bussen. Hon ska smsa mig när hon är vid norrgården och då ska jag gå hemifrån.

Ska lyssna på musik nu medan jag väntar och kolla runt lite på facebook.
                                                Pussar på rumpan


23-november 09

Hejsanhejsan bloggen.
Nu sitter jag hemma och skriver. Kom hem från skolan vid halv två, missade tåget från östra med tio minuter.. fett jobbigt att sitta och vänta på nästa tåg i tjugo min i kylan.

Kanske ska åka in och träffa linnea vid hennes skola efter hon har slutat, men jag vet inte än och det gör inte hon heller så vi får se hur det blir.

Nu ska jag spela Crazy taxi . Ciao Ciao
Pussar


jag och sötaste linnea, bilderna tog vi igår <3


21/11

Hejsanhejsan.
Sitter här med Linnea nu och ska snart dra till bussen hem till henne. Ska sova där och så, fett mysigt. Men måste gå upp tidigt imorgon för hon ska upp och jobba och jag ska till mormor. :(

Idag har jag varit i stan med Sofie och fikat efter jag hängde med mics in till t-centralen.
Sedan så åkte jag till Linneas jobb och mötte upp henne där och sedan åkte vi hem till mig. :D

Ska dra till bussen snart nu.
Pussar

Kista

Halloj, sitter hemma nu med mikaela. Kom hem från bion för en timme sedan ungefär, mötte upp linnea i alvik också påvägen så att vi kunde ta sällskap hem.

New moon var verkligen as bra! Den var sorlig också, höll nästan på att börja gråta faktiskt men gjorde det inte. jag gråter aldrig på filmer, konstigt men sån är jag. 

Innan så käkade vi på donken där i kista  och sedan gick vi till bion, fett lång kö det var om man skulle köpa något så vi drog till ica och köpte godis och dricka där istället. Sedan drog vi tillbaka till bion och jag gick på toa snabbt innan vi gick in i salongen. Vid vissa tillfällen i filmen så började alla skrika och så, lite irriterande faktiskt och vi visste att alla skulle göra det redan innan. När var slut så började alla skrika ännu mer och klappa händerna, asså man klappar inte händer på en bio, fett cp det är.

Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, men sova snart kanske. Vi är nog lite trötta, det ser så ut på mikaela iaf. Haha ;)

Pussar

Fredag 20 nov

Hejsahejsan,
Yeeeees äntligen är det fredag idag och den är premiären för "New moon" också, gissa vilka som ska se den? JO JAG OCH MICS! Yaaaaaay jag e fett glad längar som fan till när den börjar. Vill verkligen se den lix, ohyeah .  Den kommer nog vara suuper braa!

Hade sovmorgon imorse, började tio det var skönt. Tog tåget som gick 09.10 härifrån och sedan när jag nästan var på östra vart det strömavbrott. Typiskt, det var inte kul så jag kom en kvart försent. Men det gjorde inte så mycket för min del, dem kollade på en tråkig matte film. Hade engelska sedan efter det och då skulle vi skriva en uppsats som var typ som ett prov trodde vi, men vet inte, det gick inte så bra för vi skulle skriva om en bok vi läst och jag kommer inte ihåg någonting från den så jag bara skrev något och hittade på lite saker. Men hoppas jag blir godkänd iaf.  När man var klar fick man sluta och det var skönt. Hann med tåget som gick 12.25 från Östra också, hade varit sämst om jag hade missat den för då skulle jag fått vänta i en halvtimme på nästa tåg.

Är hemma och gör typ ingenting, smsar med mics och väntar på att hon ska komma hit.

Pussar
 
 

19 / 11 2009

Halloj, var med linnea efter skolan och sedan mötte vi upp agge i t-c och sedan gick vi in och fikade på wayne´s. Sedan kom Zilla och Celina dit också. Vi satt och snackade och sedan gick vi ut, sedan skulle agge dra och då åkte jag och linne med honom till hässelby och Zilla och Celina drog hem till Zilla.  Vi åkte till odenplan och mötte upp markus också för han och agge skulle ha träning sen på kvällen och jag och linnea bestämde oss för att kolla på den. 

Sedan efter många om och men så gick vi hem till agge och kollade på tv. Haha, sedan hände det roliga grejer där och sedan drog vi med dem på träningen men vi orkade inte vara kvar och kolla för att det regnade så jag och linnea drog hem.

På pendeln bestämde vi oss för att åka hem till denise en stund för hon var barnvakt åt sin lillebror, vi åkte hem därifrån vid nio. 

Kul dag
Pussar

18/11 17.03

Tjenna tjenna, hur mår alla idag?
Jag mår iaf bra, men är väldigt trött så jag funderar på att sova en stund nu.
Just nu chattar jag med frida och har börjat på en läxa som jag ska göra klart ikväll. Den ska vara klar på fredag så jag måste antingen göra klart den idag eller senast imorgon.

Skolan har gått bra idag men det har gått lite segt. Hade datornkunskap klockan åtta imorse i två timmar. Sedan käkade vi lunch och drog till idrotten i nacka. Vi hade elevlektion så emma och sophie hade lektion, de hade valt lekar. Det var faktiskt kul, skrattade mycket på den lektionen. Vi slutade lite tidigare typ tio-kvart över ett. 

När jag var på östra hade jag precis missat tåget med typ två minuter och fick vänta i en halvtimme, det var inte kul. Men till slut kom tåget och sedan var jag äntligen hemma efter typ nästan en timme.

Puss Puss



Medieproduktion - Uppgift

Hejhej, sitter i skolan och har medieproduktion. Vi har fått en uppgift vi ska göra, jag är en grupp med maja, mia och sara. Vi ska redovisa uppgiften om en vecka och idag är maja inte här så vi får väl se hur det går utan henne.

"Texten som tog kropp" uppgift i Medieproduktion

Två veckors arbete.
Du ska skriva en text som du sedan ska framföras som diktuppläsning, spoken word, standup eller teater (eller annat förslag) i den medieproduktionsgrupp.

Du kan jobba individuellt eller i grupp.

Manusarbete med skapande vägledning tre pass (inklusive genrep) , framförande ett pass.

Vi startar med att titta på lite exempel på diktuppläsning, spoken word och standup.
Sedan gör vi lite opretentiösa övningar att komma igång, slappna av och få en försmak av det kommande arbetet.
 
Medieproduktionslärarna /Ann, Håkan, Johan, Thorleif

                                                     Pussar


13-15 nov

Hejsan alla.
Helgen har varit super kul förutom att det har varit dåligt väder och vi sov i tält sista natten när det regnade mycket, blåste och var kallt. Men i tältet när kaminen var på så var det mysigt att sova i tältet med de andra kompisarna. I mitt tält var det bara människor som var på väddö- lägret när jag var där så jag kände typ alla. Det var najs. Det var andra människor som också var på lägret i helgen som kom från falun och sandhamn och så men dem kände inte vi. Fick sova med några därifrån första natten när vi sov i logementet, det var kul för dem var snälla. :D hehe

Mamma kom och hämtade mig och Alicia vid tre tiden när vi hade slutat, så skjutsade vi hem henne till sig. Jag och Alicia somnade en stund i bilen påväg hem från uppsala. Det var skönt för jag var verkligen trött, sov inte mycket inatt när vi sov i tältet eftersom vi inte gick och la oss förrän halv ett och jag somnade inte förrän klockan var ett trot jag, sen så skulle jag sitta eldpost vid tre till tjugo i fyra och sen skulle vi ju upp klockan sex, så jag fick inte mycket sömn. Jag kanske sov i tre timmar och fyrtio minuter i natt sammanlagt.

Vi hade teambulding också, det var verkligen superkul, vi tävlade mot varandra i tältlagen. Alltså de som sov i tältet med varandra tävlade mot de andra tälten. Haha, kul kul men lite jobbigt på vissa grejer. Vid en station sträckte jag typ min rygg/skuldra och det gjorde verkligen ont, stackars mig ;)  Men det gick över senare som tur var.

Puss på rumpan <3


13-15 nov

Hejsan alla.
Helgen har varit super kul förutom att det har varit dåligt väder och vi sov i tält sista natten när det regnade mycket, blåste och var kallt. Men i tältet när kaminen var på så var det mysigt att sova i tältet med de andra kompisarna. I mitt tält var det bara människor som var på väddö- lägret när jag var där så jag kände typ alla. Det var najs. Det var andra människor som också var på lägret i helgen som kom från falun och sandhamn och så men dem kände inte vi. Fick sova med några därifrån första natten när vi sov i logementet, det var kul för dem var snälla. :D hehe

Mamma kom och hämtade mig och Alicia vid tre tiden när vi hade slutat, så skjutsade vi hem henne till sig. Jag och Alicia somnade en stund i bilen påväg hem från uppsala. Det var skönt för jag var verkligen trött, sov inte mycket inatt när vi sov i tältet eftersom vi inte gick och la oss förrän halv ett och jag somnade inte förrän klockan var ett trot jag, sen så skulle jag sitta eldpost vid tre till tjugo i fyra och sen skulle vi ju upp klockan sex, så jag fick inte mycket sömn. Jag kanske sov i tre timmar och fyrtio minuter i natt sammanlagt.

Vi hade teambulding också, det var verkligen superkul, vi tävlade mot varandra i tältlagen. Alltså de som sov i tältet med varandra tävlade mot de andra tälten. Haha, kul kul men lite jobbigt på vissa grejer. Vid en station sträckte jag typ min rygg/skuldra och det gjorde verkligen ont, stackars mig ;)  Men det gick över senare som tur var.

Puss på rumpan <3


UPPSALA IDAG

Hejsan.
Om några timmar sitter jag på bussen påväg mot Uppsala med alla underbara människor mot lägret igen, men nu så håller jag på och packar klart allt det jag ska ha med mig. Yesyes, innan jag sitter på bussen blir hämtad av alicia och hennes pappa vid sjugo i sex och då åker vi mot märsta där vi ska ta bussen ifrån. Bussresan från märsta kommer att ta fyrtiofem min ungefär och då kommer vi till Uppsala garnison vid kvart över sju.

På söndag kommer vi ungefär att åka hem vid halv tre - tre, preliminärt. Hoppas att det blir så och inte övertid för jag måste hinna hem till dansen som börjar halv fem och jag måste hinna byta om också.

När jag är på lägret kommer jag inte kunna vara inloggad på datorn eller att svara på sms. Om jag svarar på sms så kommer det vara på kvällen efter åtta eller nio, beror på om jag kollar mobilen eller inte annars märker jag det inte och då svarar jag inte heller.  Så det är inte så stor idee att smsa eller ringa mig på dagen för då är jag upptagen med annat, så att ni vet.

Sakna mig inte för mycket
Puss puss



Uppsala imorgon

Hejhej, efter skolan åkte jag till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta. Sedan åkte vi och hämtade biljetterna till new moon på fredag nästa vecka. Yes.

Imorgon åker jag till Uppsala på läger och är borta över helgen. Kommer inte kunna vara inne på datorn någonting och kanske inte svarar på sms heller och om jag svarar så är det sent på kvällen. Kanske vid tio eller något.

                                                            Pusssar



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA AZTRID <33

GRATTIS PÅ SEXTON ÅRSDAGEN ÄLSKLINGS AZTRID!
Hoppas du får en fortsatt bra dag på kvällen och får många fina presenter.
Jag älskar dej and you know that <333

Hade kul med dig och tjejerna idag men synd att det var bara en liten stund. Ville vara med dig hela kvällen och ha kul eftersom det är din dag idag gumman, men hoppas att du har kul på middagen med dem som ni ska till (eller om dem skulle komma till er)   Puss på dej <3


New Moon

Hejhej, jag e glad för jag har precis köpt biljetterna till New Moon. Yaaay, så jag och mamma ska åka och hämta ut dem imorgon. . Haha
Ska se den på premiären den 20 med mics och efter bion ska hon sova hos mig, yeess. Kommer bli sjukt kul.

Pussar


Navy CIS

Hejhej, har ätit nu och ska kolla på Navy CIS nu. Sedan ska jag duscha och fixa iordning mig och sedan blir det nog mer tv om det inte blir data eller film. Vi får se hur jag gör om jag inte är för trött.

Puss puss


16.03

Hejsan hejsan.
Har precis vaknat igen, har sovit i några timmar. Det var skönt, var lite trött och frös mycket. Snart slutar linnea, tror att hon sa fyra igår men hon ska smsa mig när hon slutat och sen ska jag träffa henne ikväll.

pratade nyss med linnea i tele och ska åka och möta henne i upplands väsby nu, Ciao.
Puss puss


Medieproduktion Foto

Halloj
Sitter i skolan och har medieproduktion, sista fotolektionen. Vi ska hitta en tidningsrubrik och sedan ta en bild som passar till rubriken. Sen kan vi redigera om man vill det i photoshop. Har denhär lektionen i nästan två timmar och sedan har jag mediekunskap, vi ska typ snacka om tv och så på den lektionen. Slutar efter det, yesyes.

Pussar


20.12

Hejhej
Sitter inne på msn och chattar lite medan jag kollar på tv också. Inte för att det är någonting kul där men jag har ingenting annat att göra. Ska lyssna lite på musik om jag hittar någoon bra låt som jag vill lyssna på annars skiter jag i det.

Ska upp tidigt imorgon för att möta linnea vid bussen imorgon vid kvart i sju. Hon ska låna min platttång och sen får jag tillbaka den på kvällen sen igen. Kanske hinner köpa en latte också så att jag vaknar också.

Ska snart duscha, fixa iordning mig och sen kanske kolla på en film, om jag hittar en bra. Vi får se. Annars går jag och lägger mig för att orka gå upp imorgon.

Pussar


Jag och mia på medieproduktionen förra veckan. (2 nov)
Älskar den, snyggaste bilden!


15.10

Tjabba tjena, har varit hemma ett tag nu sen jag kom hem från skolan, just nu sitter jag och lyssnar på musik, som vanligt, och ska hitta på något att göra snart. Haha, ska träffa linnea ikväll och göra något. Very funny, ohyees.

Ce ya
Pussar på röven
 


Redigering


 
Bild på mig som jag har redigerat till svartvit och lila i photoshop.

Pussar


Medieproduktion Foto

Hejhej, sitter i skolan och har medieproduktion, vi ska fota. Slutar efter denna lektion, vid tolv alltså. Yesyes.

Pussar


Home from the dance

Hej, hemma från dansen och har precis kollat klart på Gossip girl.
Det gick bra på dansen och det var skitkul som vanligt, vi fick träna på att göra kullybytta över ena axeln och jag klarade det vissa gånger, det gick sämst förra gången när vi skulle göra det första gången så det känns bra. Sen fick vi testa att göra något annat steg som jag inte kommer ihåg vad det heter, men det ser rätt coolt ut om man kollar på någon som kan göra det. Det var ganska svårt, det såg helt failat ut när jag testade det, haha.
 
Just nu chattar jag lite, ska lyssna på musik och självklart vänta på att Supernatural ska börjar. Yesyes, sen är det skola imorgon och jag börjar åtta som vanligt och slutar tolv.

Puss på er


Jensen & Jared från Supernatural. (Sam & Dean)

Lovely sunday

Hejhej, sitter och lyssnar på musik, chattar med Aztrid på msn och kollar runt lite på statist och stagepool lite, men ska snart fixa mig. Om två och en halvtimme ska jag åka till dansen det kommer bli kul, as always och den dansen som vi håller på med är sjukt rolig att dansa. Yesyes.

Skriver när jag kommer hem från dansen.
Pussar










webbcam bild på mig och Aztrid <3


Jag är smart

Sho, jag åkte aldrig in och träffade Anastasia för hon kanske skulle på middag och sen orkade jag inte vänta på besked om hon skulle dit eller inte så vi ska ses i veckan istället och jag åkte och var med Linnea istället. Vi kollade på film som jag inte vet var den heter men den var helt okej, sedan kollade vi på tv  "guds tre flickor" två avsnitt typ för att vi inte hade något annat och göra och sedan drog jag hem.
 
Skulle ha tagit bussen men den hade slutat gått så jag gick till nästa buss station som var påvägen när bussen gick därifrån och när jag kom dit kom bussen mot danderyds sjukhus och då vart jag typ glad över att jag kunde ta den och sedan kom jag på att jag inte alls kunde det.  Så jag gick. När jag var vid Norrgården så kom jag på att jag visst kunde ha tagit den bussen och dkom bussen där jag var men jag orkade inte springa till den och ta den så jag fick gå hem. Jag är så smart..noot .  Snackade med pappa i telefon nästan hela vägen hem, det var najs slippa gå hem själv lix.


Tummen upp.


Blev väckt av mamma vid halv ett imorse, fick inte sova längre. Sämst.
Jag gick upp och klädde på mig sedan gick jag in till badrummet och tvättade håret, fönade det och sen slog jag på datorn och gick in på msn och chattade lite med Hanzzo, jag skulle få tre låtar av henne, fett snäll hon är. Men ena låten funkade inte så det gjorde inte så mycket. Efter det drog jag ner och käkade frukost eller brunch, haha, det blev två äckliga korvar och sedan frukt. 

Nu sitter jag här, lyssnar på musik och väntar på att Anastasia ska komma tillbaka till msn och chatta med mig mera, kanske ska åka och träffa henne idag. Vem vet. Eller jag vill det i alla fall för jag har ingenting att göra och det var ett tag sedan jag träffade henne.


Dagens underbara Låt .


Daniel Bedingfield - If your not the one


Kvällens TV ;)

Kollar på Idol nu och Erik är Bäst! Han är så Jävla bra, jag döör. Undrar vem som åker ut ikväll, vill inte att någon ska åka för jag tycker att alla är bra. Eddie får inte åka ut fast han har hängt löst många gånger på rad men vill inte att han åker, och ingen annan heller faktiskt.

Efter idol ska jag kolla på fillm och det blir "Änglar och demoner" men Tom Hanks. Den filmen är braa! ;)

Men nu börjar idol igen, ska se klart det nu.
Puss på er
 


19.27


Har precis fixat klart med låtarna på itunes nu och har synokriserat min ipod så att jag inte har några dubbletter av någon låt eller att jag har några dåliga låtar kvar på ipoden. Men nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på mina gamla bilder och raderar dem jag inte vill ha kvar längre för att dem är fula eller att jag ser helt enkelt fuckad ut.  Jag är hungrig nu och min styvfarsa håller på med maten och jag hoppas att mamma kommer hem snart så att vi kan äta för jag ska kolla på idol klockan åtta och jag vill helst inte missa något men men, vi får väl se kommer säkert missa någonting för att vi ska äta så brukar det bli.

Pussar



fredag


Äntligen fredag igen, yesyes.
Sitter och fixar med itunes och lägger in ny musik på ipoden och tar bort gamla och dåliga låtar. Har inte gjort det på några år så det behövs lix.

Jag var i skolan idag, missade tåget imorse så jag var tvungen att ta bussen istället som gick seegt som vanligt, hatar bussar, så jag kom en halvtimme försent till matten. Vi höll på med ekvationer och shit, as tråkigt.  Efter det hade vi engelska och vi skulle egentligen prata om en bok som vi skulle ha läst ut till idag men ingen hade gjort det så vi ska göra det nästa fredag istället och idag på lektionen såg vi klart på "the green mile" som vi började kolla på i tisdags. Den var bra tycker jag.

På söndag är det dans igen, fett kul. Det var ingen dans i söndags för att det var lov, det var lite tråkigt.
Annars i helgen händer det nog inte så mycket, tror jag.
Ska snacka med mamma lite och sedan beställa biljetter till "New moon" premiären den 20 nov till mig och mics.  Yaay. Det kommer bli kul.

Nästa fredag på kvällen drar jag till Uppsala på läger igen, kul kul, ska få besked idag om jag kom med eller inte men jag hoppas på att jag kom med. Lägret är över helgen bara så jag kanske kommer komma hem vid fyra, det slutar tre i Uppsala iaf så jag kanske hinner hem till dansen men jag vet inte säkert. 


Pussar


EMA 09

Sitter och kollar på EMA Music Awards i berlin just nu på mtv det e mysigt. 
Tidigare idag kollade jag på filmen "I henner skor" den var bra, har sett den förut. Sedan gick jag ner och käkade lite. Kollade på "singing bee celeb", haha vissa där sjunger jätte dåligt verkligen. Efter det "inlåst" och nu som ni redan vet kollar jag på EMA, foo fighters spelar nu och dem är faktiskt bra. ;) 

Imorgon ska jag gå till skolan och börjar klockan tio med matte. Yay älskar matte..haha eller inte, hatar det faktiskt.

Pussar 


Gick hem..

..från skolan idag för att jag mådde jätte dåligt. Hade ont i magen, värsta huvudvärken och kändes som om jag skulle spy när jag var vid östra så jag åkte hem igen efter typ tjugo minuter i skolan och det var innan lektionen hade börjat. När jag kom hem så tog jag en macka och huvudvärkstablett sen lade jag mig och sov, nu sitter jag här och har vaknat igen och ska kanske kolla på en film om jag hittar någon jag vill se som är bra annars blir det sängen igen.

Känner mig bättre än imorse så jag kanske går till skolan imorgon, men jag får se hur jag känner mig imorgon bitti.

Pussar

Lämnat..

..av Aztrid vid tåget och kommit tillbaka hem för en liten stund sen. Det var skitkallt ute så det e skönt att vara tillbaka innomhus.
 
Det var kul att ha henne här och vi fixade hamburgare att äta och det var mysigt. Sedan tog vi massor med webbcam bilder och lyssnade på musik.

  
Zilla och våran mat                           Jag med hennes brillor (kissie glasögon wtf)


DAGENS HUMOR:


Zilla: Ah men, jag kan gå åt höger här. Alltså mot en shell-mack?
Ullis: aha..? Men vilka andra håll kan du gå?
Zilla: *kollar sig omkring* ja, jag kan ju gå rakt fram mot Vallentuna Centrum?
Ullis: *asg*

Till saken hör ju att Ullis upprepat i en timme att "DU SKA TILL VALLENTUNA CENTRUM".

Ullis: *lämnar in skora hos skomannen*
Skomannen: Hej då *lee*
Ullis: *går*
Zilla: *segar*
Skomannen: är ni tillsammans?
Zilla: *fett förvånad* eeeeh......? Nej? Va?
Skomannen: är ni inte? *ler*
Zilla: *börjar garva* neeeeeeeej haha. *går iväg*


Väntar...


 ...på att Aztrid ska komma hit. Hon sitter på tåget nu så hon e här om en halvtimme, så ska dra om möta henne vid stationen om tjugo minuter. Sedan ska vi gå till centrum och lämna in mina skor så att dem blir om klackde, och sedan dra hem till mig och göra något.

Slapp dag i skolan idag, började halv tolv och hade teorilektion i idrott sedan fick vi sluta vid ett. Köpte latte och en bulle på pressbyrån innan jag tog bussen till östra station och åkte hem. 

Pussar

 


Onsdag 09.31

Gomorron skitungar där.
Idag hade jag ingen datorkunskap för min lärare är sjuk så jag börjar halv tolv och har idrotts teori i två timmar sen slutar jag.  Just nu sitter jag och lyssnar på Three days grace - Time of dying så himla bra, speciellt när videon till låten är mitt favorit program Supernatural. Snart ska jag käka frukost och sedan vet jag inte beror på hur mycket klockan är om jag måste gå till tåget eller inte.

Efter skolan ska jag träffa linnea som jag inte har varit med på en vecka. Ska bli kul :)

Pussar


21.35

 Yoo folket, Nu har pratat klart med bästis i telefon för tio minuter sedan, och vi snackade i en och en halv timme. Det var kul för jag har inte snackat med henne på väldigt länge och så.

Pussar


Bästis för ett år sedan (2008)


2 Okt 17.29

Yes, idag har skolan börjat igen som alla vet och jag har haft kul.
Svenskan var inte så kul,men medieproduktionen var det. Vi fotade utomhus och så, askuul :D
Kommer ladda upp bilderna senare på fb och kanske några här om jag orkar.  Hade ingen mentorstid idag som vanligt eftersom vi inte har någontign att prata om så jag stannade kvar lite med linnea för hon skulle ha utvecklingssamtal. Men sedan gick jag till bussen och åkte hem.

När jag var hemma kollade jag på "Save the last dance" den var jätte bra. Ska kanske se "Save the last dance 2" senare ikväll, men har inte bestämt mig riktigt.

Pussar


SM-GUUULD

AIK VANN! SM-GUUUUUUUUUUUUUULD!
YEEESSS!

 


AIK ;)

Shoo
Kom hem för ungefär en halvtimme sedan från Celina, hade tänkt att kolla på fotboll, IFK Göteborg - AIK, men jag har inte den kanalen som dem spelar på. FETT SYYND! Ska kolla om man kan se den online.
HEJA AIK, Hoppas dem vinner! :D



Ikväll ska jag tona mitt hår igen, typ mörkbrunt/svartbrunt eftersom skolan börjar imorgon och jag vill inte ha min utväxt mer. Den är ful!

Pussar

 


Godmorgon alla :)

Godmorgon alla människor,
Sov över hos Celina igår efter överraskningsfesten för Aztrid och Sara. Vaknade vid halv tolv imorse och för en halvtimme sedan åt vi frukost och nu ligger jag i hennes säng och skriver och Celina är därnere men kommer snart upp igen.

Ses senare. ;)

Pussar


RSS 2.0