måndag :D

Idag har jag haft en väldigt rolig dag, var ju och kollade på bio med elise, hennes bror jimmy och lillasyster elvira vid halv tre så vi fick skjuts till täby av deras pappa vid halv två.

När vi kom fram dit gick vi till en bankomat så att jag kunde ta ut pengar, sedan gick vi och köpte ut biljetterna och snacks och så.
Jag och elise delade på en blockbuster meny vilket innebar att vi fick två stora läsk, stor popcorn och stor hot snacks. Vi åt inte upp allting men nästan och efter bion käkade vi på donken och sedan kom deras pappa och hämtade oss, och skjutsade hem mig.

Nu vet jag inte vad jag ska göra men typ lyssna på musik tror jag det blir iaf :D

Puss på er

Söndag -Måndag

Igår åkte jag in till stan och träffade mics vid halv två.  Vi gick runt där lite och hon käkade på donken och sedan gick vi och satte oss vid vattnet i gamla stan.
Där satt vi och pratade och lyssnade på musik. Sedan när det började bli kallt gick vi in i gamla stans gränder och letade efter en pressbyrå för att jag ville köpa en kaffe latte, sedan gick vi in på 7-eleven för att mics skulle köpa en slush, sedan gick vi tillbaka och satte oss vid vattnet och väntade på att christel skulle komma in så att vi kunde vara med henne också.

När hon kom gick vi och letade efter en affär som christel ville kolla efter så det gjorde vi.
Sedan ville dom ha glass så vi gick till donken, sedan efter en stund gick vi till tunnelbanan och åkte till centralen för att träffa matilda.
Sedan gick vi och satte oss vid vattnet igen. När det började små regna satte vi oss under träden på en bänk och lite senare skulle jag åka hem så dom hängde med mig till tunnelbanan.

-------
Idag ska jag på bio och se harry potter och halvblodsprinsen med elise och hennes bror och kanske hennes  lillasyster också. Den börjar vid halv tre så dom kommer och hämtar mig vid halv två och vi får skjuts av hennes pappa. 
Det kommer bi kul, jag har ju redan sett halvblodsprinsen egentligen men jag tycker den e sjukt bra så jag vill se den igen.

Puss

hush, hush

Idag har jag städat mitt rum och fixat lite medan jag kollade på Z:tv.
Ikväll eller imorgon ska jag ut och springa med Lollo, det behövs för det var ganska länge sen vi gjorde det och jag har börjat tjocka till mig lite känns det som. Just nu lyssnar jag på hush, hush med pcd faktiskt, men snart kanske jag ska spela "the sims 2 nattliv".

Ikväll kommer Elise hem från Idre, saknar henne och jag saknar frida som e på sitt landställe i kopparberg och jag har ingen aning när hon kommer hem därifrån. 
Jag längtar så sjuukt mycket till på fredag då hon och jag ska åka ner till bästis i skåne, det kommer bli kul att se hur lägenheten ser ut och sånna saker.
Jag saknar bästis redan igår efter jag hade sagt hejdå till henne och jag saknar henne fortfarande. <3


Puss på er


Bästis flyttar till Skåne

Imorgon flyttar min bästis hanna till skåne, och jag ska gå och säga hejdå till henne imorgon bitti vid nio elr halv tio på morgonen. Det e jätte sorligt tycker jag för vi har känt varandra i fem år, tror jag och nu ska hon flytta till skåne och det ligger 60 mil härifrån så jag kommer säkert gråta, det känner jag på mig. 
Vi har varit med om mycket dom här åren och vi har många minnen tillsammans, så det känns verkligen sorligt att hon inte kommer på i samma område som mig längre.  Bästis, jag älskar dej <3


     



Nästa vecka på fredag åker jag och elise ner till hanna i skåne och stannar i en vecka, elise kommer vara där i två, men det kommer bli kul. Synd att inte frida kan följa med bara, utan hon kommer ner dit samma dag som jag ska åka hem så jag kommer nog inte träffa henne då.
Jag älskar er också, elise och frida <3

Nu ska jag kolla på halvblodsprinsen innan jag går och lägger mig.

Puss


dagar med folket.

I tisdags var jag med bästis, mela, erica och fredrik. Vi träffades vid pressbyrån i centrum vid tolv och sedan gick vi hem till tomas och var med honom lite men sedan efter en stund var vi tvungna att gå så då gick vi ner till centrum igen och väntade på tåget för att vi bestämde oss för att åka hem till fredrik och innan det var vi på coop och köpte glass. Sedan tydligen två minuter innnan tåget kom gick jag och mela till pressbyrån för att jag ville ha kaffe latte för att det var så kallt ute, så vi missade tåget och fick vänta i en halvtimme, plus att det regnade också.

Hemma hos fredrik åt vi typ mellis eller ngt för att vi var hungriga och sedan kollade vi på filmen "Rush hour 3" den var helt okej.
Efter det kollade vi på tv och sedan ngn stund efter det var mela tvungen att gå för hon skulle med tåget.
När hon hade gått gjorde vi typ ingenting satt och snackade och sen gick jag, bästis och erica hem. Fast jag och bästis gick först till centrum för jag skulle köpa lite grejer, och erica svängde av en bit innan centrum.

Sedan när jag var nästan hemma ringde bästis och sa att hon hade glömt sina nycklar hemma och hennes mamma inte var hemma, så hon fick vänta till dom kom hem hos mig.

Vi kollade på tv och sedan efter ngn timme gick hon, för att hennes mamma hade kommit hem.

Igår var vi alla och även thompo var med då, vi åkte in till stan med tåget och gick runt där i några timmar, åt på mcdonalds och sedan bestämde vi att vi kanske skulle på bio på kvällen men det blev att vi hyrde film och såg den hemma hos mela istället.
Vi hyrde "Disaster movie" och "hot fuzz". "
"Disaster movie" är bra, men "hot fuzz" var fett konstig.

Efter det gick vi alla hem.

Puss


 


Bio med Linnea.

Idag träffade jag Linnea, som jag inte har sett på typ två-tre år. Det var kul, vi gick på bio och såg "the proposal" på söder och den skulle inte börja förrän vd halv sju och vi kom dit vid fem så innan det gick vi och käkade på donken. Sen hade vi typ en halvtimme kvar tills bion skulle börja så vi gick för att leta efter ett apotek. Men till slut gick vi in och frågade på en tobaks affär om det fanns någon i närheten, och sen gick vi till söderhallarna där det fanns en men den va stängd, så vi gick till bion och köpte läsk, hot snacks och popcorn.  Sen gick vi in till bion, men som vanligt e det reklam först så efter den började filmen.

Efter bion var det en timme till pendeltåget skulle gå från t-centralen så vi gick runt inne i stan, eller rättare sagt vi gick till gullmarsplan och det var fett skönt utomhus då och vi gick och pratade och så, så det tog inte så lång tid att gå dit. Sen tog vi tunnelbanan tillbaka och gick av i t-centralen, sen gick vi till en pressbyrå så linnea kunde köpa en kaffe. 
Sen gick vi till pendeln, vi stod först på fel sida om perrongen så om jag inte hade märkt det så skulle iv ha missat tåget. På tåget var det väldigt kul, vi flummade och skrattade.
 
När vi satt på pendeln så började det regna och det var inte så kul eftersom vi var tvunga att gå ute i det till bussen. Men vi satt i busskuren och väntade, sen tog vi bussen från upplands väsby mot vallentuna. Det hade inte slutat regna när linnea skulle av så hon fick gå i det hem men när jag skulle av hade det slutat som tur va så slapp jag gå i det.

Kul dag ,
Puss

Premiären av halvblodsprinsen

Nu har jag för inte så länge sen kommit hem från premiären av harry potter och halvblodsprinsen som jag har varit och sett i täby med bätis.
Den var jätte bra och rolig, helt klart värd att se och skulle gärna kunna se den igen.

---

Jag gick till bästis vid ungefär fyra och det var tänkt att vi skulle åka till täby vid fem så att vi kunde äta och så där men vi bestämde oss för att inte göra så och åka dit vid åtta efter vi hade ätit hemma och så istället.

När vi kom till täby tog jag ut pengar och sedan väntade vi på att klockan skulle gå så att det blev närmare nio så innan vi köpte popcorn, läsk och hot snacks inför bion.
Det tog en stund innan man fick gå in så vi fick stå och hålla i sakerna, men några minuter senare fick vi gå in och sätta oss. Sen vart det reklam innan filmen började och en kille kom in och snackade också.
Sen satte dom igång filmen.  :DDDDDDDDDD

Sedan efterråt, när filmen var slut blev vi hämtade av kim och bästis mamma och sedan skjutsade dom hem mig innan dom åkte hem till sig.
--

Imorgon åker dom ner till skåne för att kolla på lägenheten, hämta nycklarna och lämna grejer och så där. Hoppas dom får det bra och så. Dom blir borta i tre dagar, om man inte räknar med imorgon för då blir det fyra, innan dom kommer hem igen. 


Harry Potter och Halvblodsprinsen

Idag har jag varit med bästis och elise.
Vi gjorde nog mest ingenting och så det var inte så jätte kul.

Imorgon är det premiären av Harry potter och halvblodsprinsen, jag och bästis ska åka och se den inne i täby imorgon, det var egentligen meningen att elise och frida skulle hänga med också men det blir inte så längre så vi får gå själva, det kommer bli kul ändå. Längtar som fan.

Vi ska åka in vid fem tror jag så att vi kan äta middag där och sen gå runt och kolla i affärer eller ngt för bion börjar inte förrän kl. 21.10 som vi ska se och vi ska få skjuts dit av kim och han kommer och hämtar oss också sedan när bion e slut, assa typ vid tolv.

Puss på rumpan



Celina et moi

Jag och Celina åt frukost för inte så länge sen och nu ligger vi och kollar på life of ryan på mtv och käkar godis. Jag vaknade vid tolv och Celina gick upp vid nio.
Jag vet inte vad vi ska göra idag men vi kommer säkert på någonting att göra, ska typ dra härifrån vid fem för jag ska vara hemma vid sex.

nu kommer lite bilder som vi tog igår :


 

Celina

Nu ligger jag i Celinas säng och vi har precis kommit tillbaka hit från affären som vi cyklade till för att köpa godig och dricka tills ikväll. Jag ska sova här och vi ska vara uppe hela natten så länge vi orkar, typ som en liten fest fast bara för oss två, vi e ensamma här så det e fedt naajs. :D

                                                Puss på rumpan

jao

Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, bara varit hemma och haft tråkigt.
Imorgon ska jag sova hos Celina och jag ska vara där vid kl. 15 så jag måste väl typ åka härifrån vid typ halv två-två eller ngt, sen kommer hon och möter mig vid bussen hemma hos henne i åkersberga, jao.
Vi kommer nog få fedt kuuul, vi ska kolla på film och andra roliga grejer, hoppas jag.

Men nu ska jag kolla på film, det blir "X-Men", det var länge sen jag såg den så det e därför jag ska se på den, skriver imorgon. 


                                  


                                               
   Puss på rumpan


In Azzes house

Ligger på Azzes golv i hennes rum och kollar på m.js thriller på mtv.
Vi ska snart kolla på film, kanske när lammen tystnar eller ngt :D
Erika ligger och sover men vi är inte trötta än så därför e vi fortfarande uppe.

Imorse tog jag tjugo över ett bussen till Sara och hon kom och mötte mig vid stationen och sen gick vi till affären och köpte en grej till henne, efter det tog vi en promenad runt i bergshamra.
När vi kom tillbaka bestämde vi oss för att hyra film, så vi gick till affären och hyrde "P.s I love you" och "the break-up".
"The break-up" var lite konstig och "p.s i love you", som vi inte hann se klart hela för att vi skulle ta bussen hit till aztrid, var jätte bra och fett sorlig.

Sedan vid tjugo i nio åkte jag, sara, aztrid och erika till kista och gick på bio, vi såg "the proposol", den var fett bra och rolig.
Helt klart värd att se tycker jag.

Sedan fick vi skjuts hem av aztrids pappa som körde hem sara och hämtade hennes lillasyrra isa, och sedan åkte vi hem till aztrid, och jag ska sova här ikväll men jag måste typ dra härifrån vid två - halv tre för att jag ska bort till min moster och äta med hela tjocka släkten.

Hade fett kul när vi kom hit iaf, jag, azze och erika var nere i källaren och dansade och sjöng med i låtar och vi vart helt craaaazzy ibland.

Aja vet inte riktigt när vi ska sova men det blir väl någon gång.

Helt klart en kuuul dag,

 

Puss på rumpan. Cee yaa


..

Idag har jag varit med elise<3, frida<3 och erica<3 sen i eftermiddags vid tjugo i fyra ungefär.  Jag fick skjuts av mamma upp till frida<3 eftersom det regnade. Sen när jag kom till frida<3 satt dom och käkade och sedan spelade vi Carcasonne, det var kul. Jag kom tvåa faktiskt, frida<3 vann.
Efter det chillade vi lite i soffan och pratade om allt möjligt fast mest om grönan. sedan började det regna mycket igen.

Senare spelade vi buzz, det var kul. Efter vi hade spelat ett tag började det renga som bara den, eller som jag brukar säga som faan.  Tur att man var inne och inte utomhus, annars skulle man ha blivit väääldigt blöt.
Liten stund efter det kom mamma och hämtade mig eftersom det rengade då också.



Puss på rumpan <3

-

Eftersom det inte är så fint väder idag så blir det inge bad med celina, amanda och hennes kompis. Det blir väl att jag åker till Celina och gör något med henne om hon bara svarar på mina sms, amanda får vi träffa en annan dag, synd att inte hennes kompis hade något busskort eller remsa för annars kanske vi skulle ha åkt till täby eller ngt men det blir inte av. :(

Vi får väl se när Celina svarar på smsen hon fått av mig, sen drar jag väl till henne lite senare antagligen.
Puss på rumpan


 


Säsongsstart

Imorgon är det säsongsstart för både Prison Break och Dexter och jag vill kolla på båda men vi får väl se hur det går med det, som sagt såg jag ju dexter maraton igår kväll men inte alla avsnitt och det va så bra. Längtar, fast en bra grej e det iaf med säsongstarten för båda programmen och det e att prison break börjar kl.22 och dexter vid 22.30 så jag hinner se en halvtimme innan jag ska byta kanal till Dexter, men det bästa vore om dexter skulle börja när prison break va slut för då skulle jag kunna se båda programmen klart.

Aja inget jag kan göra åt. 
Puss på rumpan, xoxo


 

^^

Veckan som varit har varit bra.

I onsdags var jag med Frida<3 och det var kul, hon kom hem till mig på eftermiddagen och sedan gick vi ut på en promenad som var ganska lång men det gick ändå ganska snabbt och pratade. Sedan gick vi hem till mig och spelade spel och sedan gick vi till henne och spelade shack, sedan vart klockan mycket så jag gick hem.

I torsdags var jag med Erica<3 och vi var hemma hos henne och spelade I toy, var ute och sjöng singstar och i fredags var jag med hanna<3 och hjälpte henne med att packa för flytten, sedan spelade vi kort och sedan åt jag där och jag gick inte hem förrän klockan var tio på kvällen eller kanske mer. 

Igår  och idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma och bara slappat och läst eclipse.
Igår kväll vid nio var det Dexter-maraton som skulle hålla på hela natten som jag såg på fast jag såg inte alla avsnitt som visades för jag var trött så jag gick och lade mig vid kvart över två.

Imorgon kanske Celina<3 kommer och sover här till på onsdag och på torsdag ska jag till min moster och äta med hela tjocka släkten.

Btw, så hade jag namnsdag igår. :D

RSS 2.0