period 3

Tjatja 
Ny period imorgon så då är det nytt schema som gäller och på tisdagar slutar jag 9.50 (varannan vecka). Sedan så har vi inte bild längre eftersom det bara var en femtio poängskurs så nu har vi Multimedia istället, kommer bli kul annars är det samma schema som förut. 



PUSS

30/1-10

Hej hej
Har precis kommit hem från brölloppet och efter fikas/middags grejen som var precis efter brölloppet. Mys mys var det och verkligen jätte fint. ;) 
Innan jag åkte till kyrkan var jag och linnea och fixade våra naglar i aspudden så vi gick upp vid tjugo över sju och fixade oss iordning och sedan tog bussen som gick 8.58 från rosengården. Så jag sov hos käraste linnea igårkväll och vi kollade på film och käkade godis och chips hemma hos mig innan vi gick till henne.



PUSS

Romme

Tjenna tjenna
Igår var jag i romme med skolan och åkte snowboard! Det var sjukt roligt och det var första gången så jag ramlade i början när jag åkte. Sedan efter en stund kunde jag åka ner för backen utan att ramla, men när jag försökte vända på brädan ramlade jag. Nu har jag nog ett blåmärke på rumpan för det gör ont där ;) Haha
Hade i alla fall sjukt kul i romme med alla härliga människor som var med.

Nu blir det lite bilder här nedan. Bjuder på den sista av dem :D Haha





PUSS


dans

Tja tja ;)
Idag börjar dansen igen, Yaay!
Vid fyra åker jag iväg och dansar igen. Det kommer bli sjukt roligt som alltid och det kommer bli kul att träffa alla igen som går i min dansgrupp. Från sista veckan i november till idag så har det varit juluppehåll med dansen så har inte kunnat dansa då vilket var tråkigt men idag börjar den igen och då så ska jag självklart gå på den! ÄNTLIGEN ! Har faktiskt saknat dansen på söndagar.



PUSS


bio

Hejsan. 
Var inne i stan och såg "Luftslottet som sprängdes" på bio idag med underbara linnea och har precis kommit hem därifrån nu. 
Den var så sjuukt braa!! Jag tycker att alla borde se den.  



PUSS

;)

Hejhej!
Sitter och pratar i telefon med älskade hanna pettersson <3
Vi pratar om lite allt möjligt och det är kul för det var länge sen jag pratade med henne. ;)



PUSS


Chilldag imr

Hejsan hejsan
Börjar halv tolv imorgon med prov i idrott sen efter det slutar vi.
Fett chill dag det kommer bli! ;)



bjuder på bilden

PUSS


18 / 01 - 2010

                                                    Tjatja
Sitter och lyssnar på musik här hemma och ska snart börja plugga på idrottspappren igen eftersom jag har prov i det på onsdag.. :( Måste plugga på ganska mycket nu och sen ännu mer imorgon så att jag kan allting, vill få bra på provet för då kanske jag höjer mitt betyg i idrott sen. Det skulle vara bra för lilla mig.
Men men.. vi får se hur det går. Min idrottslärare kamran sa att provet skulle vara på 12 fucking sidor.. jag hoppas att dem sidorna är lätta annars kommer jag säkert faila och det vill jag inte.

Idag efter skolan åkte jag till tc och mötte upp Zilla, Jasse och Natasha och sedan åkte vi hem till Zilla och kollade på "Moulin Rouge". Jag och Zilla drog ner till kiosken innan och köpte godis och läsk till den och sedan myste vi till filmen. När filmen var slut var jag, Jasse och Natasha tvunga att åka hem så det gjorde vi.

Nu ska jag fortsätta plugga på idrotten ;)
PUSS


Linnea ;)

Hej hej, jag och linnea sitter hemma hos mig och har precis kollar klart på en film, den var bra. Nu kollar vi på tv och käkar godis. Hih, rolig helg iaf ;)

PUSS

Stan med Alexandra ;)

Tja tja
Träffade alexandra och gick runt i stan med henne efter skolan idag, det var mysigt och sjukt roligt! Vi skrattade så sjukt mycket. Haha! Roliga saker hände så att vi började skratta också, som en kille i rulltrappan till gallerian och killarna på donken, hahaha, hon fattar vad jag pratar om. :D

Kom hem vid kvart över sju och då käkade jag. Nu har jag pratat klart med Linnea i telefonen och ska tvätta bort sminket och sen lägga mig tidigt.

PUSS

Färgning av håret

Tja tja!
Färgar håret nu och ska snart skölja ur fägen ur håret. Hih, det blir skönt för det kliar lite grann i hårbotten.



PUSS



11 / 01 - 2010

Hejsan
Idag efter jag slutat skolan var jag med becca och sebbe i stan och gick runt och kollade i affärer, käka på donken och så. Sedan vid två drog jag till Zillas skola och träffade henne, jasse och natasha där. Jag och Zilla drog sedan hem till henne och käkade mackor och drack te. Vi kollade sedan på filmer, "X-men" och halva "X-men 2" sen var jag tvungen att gå för att jag skulle hem och träffa linnea.

Bussen var sen så jag fick stå och vänta på den vid ulriksdals station. Trodde jag skulle missa bussen till Vallentuna från danderyd men jag gjorde inte det. Fan vad bra det var, hade inte pallat att vänta i en halvtimme typ.   Åkte till rosengården och gick sedan till linnea. Hon kom och mötte mig en bit från ekebydal och sen gick vi på promenad runt hemma. Vi pratade och hade mysigt fast det var kallt och vi var utomhus. Tog 21.22 bussen från rosengården och kom hem vid halv-fem över halv tio.
Då städade jag lite och hittade mina idrottspapper som jag måste plugga på eftersom jag har prov på onsdag i idrott. FAN! VILL INTE !
Så det ska jag göra imorgon när jag kommit hem från skolan efter/före jag färgar håret och sedan när linnea är på sin träning.

Nu ska jag sova
PUSS


Stjärnorna finns här

Hemma från Zilla nu. Tog bussen som gick 21.56 från henne och kom till danderyd 5 min innan bussen till Vallentuna gick. Bra tajming eller vad? Fast bussen var lite sen.. det var inte så kul för jag frös när jag stod där och väntade på den bussen.

Innan jag drog hem gick vi och mötte amanda vid 509:and buss typ fast vi skulle ha mött henne vid typ Järva egentligen men vi var lite sega och så. Men det var trevligt att träffa henne också.

Ska träffa Zilla imorgon efter skolan igen. ;)



PUSS

Zillas place now ;)

Tjena tjena.
Är hos Zillas place nu, kom hit för tjugo min sedan.
Imorgon är det skola igen och jag slutar klockan ett och det gör inte ni :)



PUSS

10 / 1 - 2010

Hejsan alla!
Älsklingen Linnea sov hos mig igår kväll och vi hade det väldigt mysigt. Kollade på film, lyssnade på musik, pratade, gick ut på promenad, drack cola och red bull och hade allmänt kul som vi brukar ha! ;)
Hon var tvungen att dra till en annan kompis för en timme sedan ungefär så jag hängde med henne nästan hela vägen dit för hade ändå inget annat för mig så det var lika bra så kunde vi prata ännu mera och så innan vi skildes åt.

Kanske ska in till stan senare ikväll och träffa Zilla och Erika och sen köpa lite nytt smink t.ex puder och ny foundation eftersom jag och maja glömde det i fredags där vi var. :/ Fett synd lix att vi inte tänkte på det när vi drog därifrån..men men nu har vi lärt oss en läxa kan man ju säga..
Om jag inte åker in dit idag och fixar det och träffar dem gullungarna så köper jag nytt imorgon efter skolan tror jag.


jag och undebara Linnea <3

PUSS

9 / 1

Cha cha
Är as trött men är vaken och middagen är klar om en timme ungefär och då ska vi käka. Har inte ätit något på hela dagen idag så det blir bra för mig med lite mat i magen. Haha

Hade fett kul igår iaf med alla och tänker inte ta upp det mer heller. Men dem som jag var med igår fattar var jag menar.

JAG OCH MAJA INNE PÅ ICA IGÅR:

Vi köpte en 2 liters cola, fyra stora Red bull och en liten och en Scwepps lemon.
Nej vi ska inte dricka. ;) Haha

När vi kom tillbaka dit och köpte plastglas skrattade hon i kassan bara för det var samma tjej som innan. Haha



7 jan 2010

Hejsan hejsan!
Sitter och fryser as mycket i mitt rum för att det är så jävla kallt här inne. Chattar med maja också på msn och är as trött så jag ska försöka gå och lägga mig tidigt idag. Men det kommer säkert inte bli så, som vanligt.. Haha

Första skoldagen var det för mig idag och det gick bra. Sen drog jag och maja och åkte runt med pendeln och bara åkte någonstans, det var as kul för vi hade as kul på tåget.
Vi käkade liet på donken innan och träffade bea. Sedan drog vi in till centralen för jag skulle träffa bästisen och frida eftersom bästisen skulle åka hem till skåne idag. Maja åkte hem för hon var trött och hon somnade på busshållplatsen.


maja på pendeln ;)

Ska nog kolla på two and a half men nu
PUSS

6 januari - 2010

Hejhej.
Ska dra till tåget snart och åka hem till Zilla och träffa henne och Amanda. Ska bli kul, men vet inte riktigt när jag kommer komma fram och sedan ikväll ska jag äta middag med pappa och dem. Ska typ äta vid sex så vi får se hur länge jag kan vara med Zilla och Amanda.

Ska fixa klart mig nu!
PUSS


00:03


Älskar låten!

Efter jag käkade middag drog jag med bussen till Linnea som jag inte har träffat på flera veckor. Det var verkligen kul att träffa henne. Hon kom och mötte mig vid bussen och sedan gick vi hem till henne och satte oss på hennes säng med filtar och pratade och lyssnade på musik och hade tända ljus på. Det var mysigt!
Sedan vid tio drog vi till bussen för jag skulle ta 22.22 bussen hem från rosengården, så hon hänkade mig dit.

När jag kom hem var jag inne på datorn en stund och sedan ringde jag amanda och pratade med henne en stund och sedan frös jag så mycket så att jag gick och badade fast klockan var kvart över elva. Det var fett skönt att ta ett varmt bad eftersom jag frös så att jag skakade och nu sitter jag här igen varm och lyssnar på låten(där uppe) och ska snart gå och sova.

PUSS

4/5 januari 2010

Hejsan hejsan.

Igår sov jag, Hanna, Elise och Frida hemma hos Frida i deras lillstuga på kvällen. Det var mysigt och innan vi kom till henne med packningen och så var vi i täby och shoppade lite grann.
Vi hade jätte kul på kvällen, bytte julklappar och hanna fick sina födelsedags presenter också. Vi tog massor med bilder och pratade.

Idag har vi varit i stan och fikat på Espresso house med hannas två kompisar också och elise var med sina två kompisar på annat håll. Men det var mysigt, fast det var jätte kallt inne på Espresso house, fyfaan!
 Kom hem för typ någon timme sen och lite mer. Har städat mitt rum när jag kom hem och nu känner jag mig duktig som gjorde det! :D

Jag är hungrig nu så jag hoppas att mamma kommer hem snart så att vi kan äta.
Imorgon ska jag till min pappa och äta middag med honom, hans fästmö och hennes syster(tror jag) och min syster. Hoppas det blir kul.

PUSS

10/01/04

Tja tjaa
Håller på att fixa mig för att jag, bästisen, elise och frida ska åka in till täby idag. Så jag ska gå ner och möta dem i centrum vid två. Fredrik kommer också hänka med till täby men han kommer nog gå på tåget i ormsta istället för i vallentuna, men jag vet inte han kanske går på i centrum han också. Vi får se.


jag och bästisen <3

Nu ska jag platta mitt hår sen är jag klar.
PUSS

@ home

Tjaba
Sitter framför datorn nu som ni märker och chattar med majabaja och lyssnar på musik.
Vet inte vad jag ska göra senare, kommer nog bli tv eller datorn som vanligt igen.
-
Var med Bästis, Elise och Frida idag, vi var hemma hos Elise och kollade på tv, spelade mario cart(stavning?) sen gick vi ut och åkte pulka/snowraiser i snön och tog massor med bilder. Sen blev det Wii sports och sen gå hem. 
Rolig dag och imorgon ska vi till täby och sen ska vi alla sova hemma hos Frida. <3

tagen på nyår.
Min näsa ser stor ut :S

PUSS

@ Fridas

Hej hej !
Jag och bästis är hemma hos Frida och Elise är också här.  Vi gör inte så mycket, pratar mest och lite sånt. ;)


Bild från igår.  Synd att inte Elise var med oss och bästisen tog bilden.

PUSS


02:36 - 2010

GOTT NYTT ÅR!

Kom nyss hem och nu ska vi sova.
Skriver om kvällen imorgon och lägger upp bilder.

PUSS

RSS 2.0