14:10

Nu är bästisen här hos mig!



PUSS

Nu !

Tjatja,  nu ska vi dra och hämta bästisen på centralen <3

PUSS


Nyår imorgon

Hejsan sötnosar.
Imorgon är det Nyår och bästisen kommer upp också, yaaay! Längtar som fan!
Jag, mamma, Elise och Frida ska hämta henne på centralen vid halv ett då hon kommer in med tåget.
Hoppas att vi kommer in i bilen imorgon för igår när dem försökte var nästan alla dörrarna fast frysta, vilket inte är så bra och jag har inte lust att åka kommunalt och hämta henne. Vill åka bilen, *håller tummarna iaf så att vi får upp dem*. Hoppas Hoppas.

Jag, bästisen och Frida ska vara och fira nyår med erica och alla dem hemma hos erica på kvällen. Kommer bli kul när hanna är med. Saknar henne som fan och hon kommer imorgon, och det känns inte som om det är nyår imorgon heller. Shit, vad tiden går snabbt.

saknar dej gumman <3

Nu ska jag göra ingenting
PUSS


Mysig kväll @ Amandas place

Tjena tjena.
Sitter hemma på rummet och kollar på Two and a half men nu, det e as roligt som alltid. Haha!
Kom hem för en timme sedan från Amanda, har varit med henne och myst och kollat på film hemma hos henne. Innan det var vi i stan med Richard och shoppade lite grejer.

Underbart mysig kväll <3


PUSS


Ulf är bara för rolig!

HAHAHAHAH!

at Zillas place

Hejsan hejsan :D
Är hemma hos Zilla nu med Celina. :) Zilla håller på att fixa sig, det kommer säkert ta ett tag men efter det kommer vi dra in till stan. Yay, mellandagsrean here we come for sure. 

Förlåt om jag är helt flummig och allmänt cp men det e för att jag har varit sjuk och haft tråkig, så ni får stå ut ! :D

PUSS


28 dec

Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för några dagar sen men är jävligt täppt i näsan vilket är sjukt jobbigt eftersom det känns som om jag springer på toa och snyter mig hela tiden. Hoppas att det hjälper med nässpray i alla fall som jag ska gå ner och ta nu. 



         PUSS


Sjuk :S

Tja tja
Har legat och sovit hela dagen idag eftersom jag har mått dåligt och har fortfarande ont i huvet. Men vill inte sova mer nu eftersom jag ska kolla på en film som börjar klockan nio på trean. "Bröllopsfixaren" är det som jag ska kolla på och den är bra så vill inte missa den!



PUSS

Elise is here

Elise är här just nu, och vi kollar på tv och har det mysigt med godis och julmust. 

Hennes test som hon gör nu:

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej, bra sötnos <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Aa bra, jag ser riktigt ful ut nu bara så att du vet. <3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Jo det skulle vara trevligt :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Oki :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Okej, går 414?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha, var e du?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Puh, vilken tur! Känns bra att veta.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Tack älskling <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Aha, okej. Jag är hemma.

10. Din romantiska replik?
Bra, vadåra? :( <3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Eller nej jag skojja, jag kan vara där 22.

---------------------

Mitt resultat :)

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
<3<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
M så är det "/ <3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Nej, men det är okej. Nu vill jag hem. <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
HAHA, SNACKADE NI MED VARANN?!

5. Vad säger din mamma innan du! går och lägger dig?
Jag vet(a) okej, den vid nio :) <3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men typ.. Den är bra, dom ör bra. Hon är bra.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
God jul alla söta vänner !

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jupp du kan smsa :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Kan du lägga beta house filmen i mitt rum?

10. Din romantiska replik?
Tack älsk <3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha jaa xD sen såg vi bög danny också.

HAHA! ;) Nu gick hon på toa och jag sitter här själv. Men nu kom hon tillbaka. 
PUSS


26/12

Shoo bre!
Jag gör inte så mycket faktiskt, har ätit risgrynsgröt till lunch för en halvtimme sedan eller lite mer. Sitter på mitt rum och funderar på att sätta på en film och mysa för mig själv här hemma men först tänkte jag skriva om min dag igår.

Var ju hos mormor på middag och så igår men efter det släppte mamma av mig vid tunnelbanan och jag åkte in till stan och träffade Zilla och Erika. Vi skulle gå på bio och se "Avatar" egentligen men den var tydligen slutsåld. Så dem hade köpt biljetter till "Paranormal Activity" och sedan när dem skulle köpa en till mig så var det tydligen slut där också, konstigt nog. Sedan träffade vi två skumma killar som var från belgien och dem började snacka med oss på engelska.  Vi gick in på donken och käkade, sedan när vi skulle gå till bion igen för att kolla om det fanns någon biljett brevid Zilla och Erika på bion så slutade vi vara med killarna, det var skönt för dem var verkligen fett konstiga.  Det fanns iaf en biljett brevid dem på bion och jag blev fett glad och vi gick till pressbyrån och köpte dricka sen drog vi tillbaka till bion eftersom dem hade öppnat så att man kunde gå in men först gick vi på toa. Hehe

Paranormal activity sägs vara en sjukt läskig film men jag tycker den ät långtråkig som när jag såg den förut. Jag tyckte det även igår fast i Slutet var den sjukt läskig! Förra gången när jag såg den filmen var det inte samma slut, så jag vart sjukt rädd nu. Det var det ändå i filmen som var läskigt också, annars är den långtråkig.


Trailern till filmen

PUSS


13:21

Westlifes version av den här låten är mycket bättre än Bonnie Tylers.


Dagen efter Julafton

Hejsan. 
Vaknade för en timme sen ungefär och käkade frulle och klädde på mig. Ska till mormor med mammsen idag eftersom det är juldagen. Syrran kommer dit senare och styvfarsan vet jag inte om han hänger med eller inte. Vi ska vara där vid fyra och hoppas att vi inte blir kvar där allt för länge och kommer hem i lagom tid. För senare ska jag kanske gå på bio vid nio ikväll med Zilla och Erika. Det kommer bli kul om jag hinner dit. :)  

Jag hann inte blogga igår så jag gör det nu ist.
Gårdagen som julafton, var jätte rolig och bra, hoppas att ni också hade en bra julafton som mig. Jag var hos min faster Annika med min pappa och syster och firade jul med dem och hennes barn och pojkvänn.  Vi kollade på Kalle, käkade julmat, kollade på film på tv bland annat "Nu är det jul igen 3" och någon annan som jag inte vet namnet på men den var också bra.
Jag, pappa och min syrra åkte från Annika vid tolv och kom hem vid tjugo i ett. Var sjukt trött när jag kom hem så tog bort mitt smink och bytte om och sedan gick jag och la mig. 


Julaftonens klädsel

PUSS

;) 09/12/23

ÅÅH!
Nu är det bara några timmar kvar sedan är det JULAFTON! SHIIT ASSÅ!

Idag var jag med Sara, Zilla och Jasmin hemma hos Sara eftersom Zilla som skulle slinga Saras hår. Jag kom till Sara först, men jag trodde att Zilla redan skulle vara där men tydligen inte. Zilla var liiite seg som vanligt, inget illa till dig gumman det e bara sanningen you know. Haha

När tjejerna hade kommit satt vi och snackade, lyssnade på musik, käkade mackor och drack o´boy. När klockan var sex-halv sju så började Zilla fixa Saras hår. Jasmin var tvungen att åka hem vid halv åtta och jag drog vid tio i åtta, så jag var hemma vid kvart i nio ungefär. Så har inte gjort så mycket sedan dess, kollar på "love actually" som går på trean. Den är faktiskt bra och jag har sett den förut.

 

PUSS

Julafton imorgon!

Håller på att fixa mig för att sedan åka och träffa Sara och Zilla hemma hos Sara. Zilla ska färga Saras jår och det kommer nog bli fint.  Om vi hinner så hänger dem med mig in till stan så att jag kan köpa mina sista julklappar där och jag vill helst inte åka in dit själv för det tycker jag är sjukt tråkigt att göra.

Imorgon är det Julaftoon! Ska till Annika och fira jul med dem och farsan där, så jag åker dit så att jag är där innan tre för då börjar ju Kalle och det får man ju inte missa, tradition ffs! Hehe

Har inte så mycket mer att skriva om idag förutom att jag saknar min bästis, hanna, sjuuuukt mycket och att hon kommer hit om en vecka bara och firar nyår med oss. Yay

Det var allt för idag, Ciao
PUSS


JULLOV!

Tja tja
Började kl. 11 idag med att kolla på en film som var gjord av skolan, den var bra och rolig. Haha
Sedan gick vi in i aulan där rektorn hade tal och vi fick kolla på när några elever spelade. Efter det gick vi till klassrummet och fikade lite och vi fick våra busskort. Sen fick vi looooooooov! Yaaay ;)

Betalade för friluftsdagen då jag ska åka till romme och lära mig åka snowboard, haha det kommer bli sjuuukt kul för jag kan absolut inte åka men det ska bli kul att lära sig. Jag och många andra ska lära sig där. ;)

Efter skolan kom mamma och hämtade mig och sen åkte vi till täby och fixade legg till mig och min bild vart faktiskt ganska bra vilket den aldrig brukar bli på sånna saker. Så jag har varit glad typ hela dagen.
Det gick ganska snabbt att fixa det så jag och mamma gick in och kollade på din sko för att jag hade sett några par skor som jag ville ha när jag var med becca i måndags. Jag fick två par, ena som jag ville ha sen måndags och det andra var för att jag hittade dem och dem var fina.

Sen var jag kvar i täby och kollade på julklappar, hittade inte så många så ska in till stan med Elise imorgon. Det kommer bli kul.
Åkte sedan in och träffade Zilla vid halv fem på Wayne´s, gustav var där också. Satt där med dem till Zilla var tvungen att åka och då tog jag bussen hem från odenplan och hann precis med tåget från Östra.

Imorgon ska jag in till stan med Elise och kolla lite på julklappar igen. Det kommer bli kul att träffa henne och så för det var ganska länge sen nu och jag saknar henne.

 
Skorna jag fick.

PUSS


09/12/21

Hejsan hejsan
Sov hos Zilla i lördags och efter att hon hade fixat sig igår drog vi och träffade Amanda vid affären och sedan hängde jag och Amanda med Zilla in till stan för att hon skulle träffa Dilun, hon var två timmar försenad hehe. Dilunj drog efter en stund, och då gick jag, Amanda och Zilla runt i stan och Zilla köpte näspiercingar och sedan efter en stund mötte vi upp Conti och Ilias och två till som jag inte vet namnet på och sedan drog vi till Dimitri som fyllde 18 år. :)
Vi kollade på film och hade skit kul.

Kom hem vid halv elva och försov mig till skolan imorse. Haha. Missade hela svenskan, och hade sedan omprov i datorkunskapen. Det gick bättre än förra gången jag gjorde den.
Sedan var jag med becca och vi gick runt i stan och väntade på att sebbe skulle åka hem och sedan tillbaka och kolla efter julklappar med sin syrra. Så vi var i stan sen halv elva imorse och drog därifrån vid fyra typ.



PUSS


JULBAAAK FFS!

Hejhej!
Dagen igår var helt underbar och sjuukt kul! Vi hade julbak och bakade pepparkakor hemma hos Zilla och det blev mjölkrig och alla var helt mjöliga överallt förutom Sara som sprang iväg typ.  Det var så kul, jag startade mjölkriget genom att köra upp mjöl i ansiktet på Jasmin, HAHA!
Jag var bara tvungen att göra det, förlåt Jasmin. Sen fortsatte det.

Vi fick städa och det gick bra, våra pepparkakor vart brända vissa av dem, men dem var goda ändå.
Sedan åkte Jag, Zilla och Amanda in till stan och träffade några som Amanda kände. Emelie, Sara och Linn drog hem.
Senare drog Jag, Amanda och Zilla hem till Sara och efter en stund kom Emelie dit och vi chillade där till vi tog bussen hem vid halv elva.


 
   
några av bilderna vi tog igår.

Jag sov hos Zilla igår och nu sminkar hon sig och jag är typ klar snart, ska bara fixa håret nu. Sen träffa Amanda när Zilla drar in till stan och träffar Dilun.
PUSS


09/12/19

Hey bitches.
Sitter hemma hos Zilla nu, emelie och amanda är också här. Snart kommer Sara också.  
Jasmin och natascha vet jag inte när dem kommer, men vi kommer ha fett kul!  ;)



PUSS


Zilla babys house

Hejhej.
Just nu håller jag och fixar mig för jag ska till Zilla baby idag. Vi och några andra tjejer ska julbaka och julmysa idag, det kommer bli jätte roligt med dem. Kommer vara borta hela dagen och kvällen så jag vet inte när jag kommer komma hem ikväll.



Nu måste jag fortsätta fixa mig
PUSS

12/09/18

Hey hey.
Dagen har varit bra, vi fick sluta en och en halvtimme tidigare idag från engelskan för att vi inte hade någonting att göra och Susanna skulle bara läsa "Grinchen" dikten för oss sen fick vi sluta vid halv tolv alltså.
Missade tåget som vanligt och fick vänta i en halvtimme så jag var inte hemma förrän vid ett.

Kollade på film när jag kom hem, "The dark knight" blev det för det var sjukt länge sen jag såg den. Den filmen är bra tycker jag.
 

gammal fast ändå inte

Nu har jag absolut ingen aning vad jag ska göra förutom att lyssna på musik.
PUSS


Helgen

Imorgon är det fredag och det är bara en skoldag kvar som vi kommer jobba på efter det, på tisdag är det avslutning och börjar klockan elva då. Nice med sovmorgon alltså.

Efter skolan imorgon ska jag färga håret om jag inte är med någon vill säga, då gör jag det nog inte förrän på kvällen när jag kommit hem.  Det blir rött, men kommer nog bli ganska mörkt eftersom jag har en mörk hårfärg nu så får se hur det blir sen. Saknar mitt röda hår.

På lördag blir det julmys och bak hos Zilla och jag ska såklart åka till henne då.
Det kommer bli mysigt.

 
Då.
(Saknar mitt röda hår)


Nu.

Nu ska jag tvätta bort sminket.
PUSS


Rädda radion

Hejsan Hejsan.
Sitter och kollar på paradise hotel nu och chattar lite på msn med folk.
Kom hem för en timme sedan ungefär från att ha varit i kungsträdgården, rädda radion, med hanzzo, sophia och amanda. Jag mötte upp dem där vid tjugo över fem, det började fem och jag missade typ EMD, men det gör inte så mycket för så mycket gillar jag dem inte direkt. Dem som mer spelade där efter jag kommit var darin, idol-erik och dead by april. Martin stenmark skulle sjunga sen efter dead by april men vi gick till tuben ist och drog till bk. Sedan gick vi inne i stan och kollade för hanzzo skulle köpa en present till hennes kille. Hon hittade en och den var snygg.


Dead by april


Erik Grönwall


PUSS

GRATTIS! <3

GRATTIS BÄSTASTE BÄSTISEN! Hoppas du får en enoormt bra födelsedag med massa roliga paket och att det går bra på bowlingen, hoppas du vinner ;)
Saknar dej sjukt mycket varje dag som går, längtar till du kommer upp och träffar oss. Vi kommer ha så mycket roligt tillsammans igen som vi brukade förut innan du flyttade ner.
Jag finns här för dig vad som än händer gumman, jag älskar dig <333

HANNA PETTERSSON "HJÄRTA" ULRIKA FRYKELL <33


midsommar 08

PUSS

Snöväder

Tja tja
Kom hem från skolan för en stund sen. Vi hade bild och matte idag. På bilden fortsatte vi med att göra klart våra te-kartonger, jag blev klar med min men den vart inte så bra tycker jag. Så nu har jag bara mitt cd-omslag kvar att göra på lovet eller innan skolan börjar igen, som jag fortfarande inte är färdig med.. haha.
På matten skulle vi pyssla lite, eller vi skulle göra tredimitionella saker, jag och linnea gjorde en cylinder och en kon som satt på varandra och sedan skulle vi räkna ut volymen på den och sånt. Det var lite jobbigt men det var kul att göra den. 

När vi satt inne på matten så vart det värsta snöstormen utomhus och man kunde typ inte se ica, som ligger framför våran skola, det kan man kalla mycket snö. Sen när vi vart klara med "pysslet" fick vi gå hem, och då hade det inte snöstromen slutat så vi fick gå i det till stationen, men sedan lättade det lite och snöade lite mindre, det var skönt.

Jag missade mitt tåg från östra med tre ynka minuter, fett surt, så jag var tvungen att vänta i en halvtimme på nästa tåg. När jag kom till vallentuna så var det typ snöstorm igen, så när jag kom hem var jag hur snöig som helst. Men nu sitter jag inne och har det skönt, ska kanske sätta på en film, dricka o´boy och vira in mig i täcket eller en filt.

PUSS


09/12/16

Hejsan hejsan.
Sitter hemma hos Zilla och lånar hennes dator medan hon käkar men hon har ätit klart men vet inte vart hon är för hon kom tillbaka förut men man vet aldrig med henne.. haha
Sara är också här och pluggar, egentligen skulle Zilla också plugga men hon skulle ju käka så jag fick låna hennes dator medan.

Drog till deras skola idag efter skolan, så jag käkade med dem också på donken och sedan var jag med på Zillas historia lektion som vi kollade film på den. Sedan drog vi hem till zilla och snackade och drack te. Mysigt, nu sitter vi i hennes rum och gör inte så mycket eftersom dem ska plugga.

Ska nog dra hem om en timme tror jag.
PUSS

Vill pierca mig!

Hejhej.
Är hemma och lyssnar på musik, kollar runt på piercing smycken för jag vill pierca pierca tragus!! Ska snacka med mamma när hon kommer hem och fråga om jag får ta det. Det är så himla fint tycker jag. Om jag får ta så ska jag nog önska mig det i julklapp, om jag inte tar det innan jul ifall jag får det.  Hihi.



 Visst är det fint? :D

PUSS


09/12/14

Hellu
Idag hade vi svenska som första lektion, det gick väldigt dåligt för mig när jag skulle skriva min dikt. Kunde verkligen inte komma på något att skriva. Usch.

Sen hade vi medieproduktion i olika grupper, min grupp gick till matheusskolan (stavning? ) och intevjuade några nior om gymnasievalet.
Efter det hade vi mentorstid och vi fikade, det var mysigt. Jag och linnea kollade på "halvblodsprinsen" på tobbes ipod, haha.

En liten stund efter vi hade slutat och jag var på väg till bussen smsade jag hanzzo och frågade vad hon gjorde, hon svarade att hon var i stan och kollade på julklappar själv så jag gjorde henne sällskap och åkte in till tc och mötte upp henne där. Sedan gick vi runt och kollade på olika affärer. Vi gick bl.a in på buttericks, där fanns det många roliga saker som vi skrattade åt. Sedan åkte vi till rådmansgatan och hittade ett "stånd" med ett hjul så att man kunde få olika drickor, jag fick två stycken för det kom hjulet på. Haha jag har tur i spel, hanzzo fick bara en men det gjorde nog inte så mycket för hon hade fått en annan tidigare på dagen. Sedan gick vi runt och letade efter ett apotek som vi inte visste var det fanns någonstans, så vi gick in och frågade på 7 eleven och sedan följde beskrivningen som vi fick. Haha vi fick gå en bit i kylan innan vi hittade dit och den låg ganska nära hennes danssskola så vi gick in där för att hon skulle gå på toaletten. Sedan satt vi där och chillade för att vi inte hade något bättre för oss till klockan blev halv fyra, då hanzzo skulle dra och möta sin mamma, halvsyster och hennes storasyster. Jag åkte hem.


hanzzo ;)


mina två drycker som jag vann.

PUSS

Godmorgon

Hejhej
Sitter i skolan och har svenska, vi ska skriva en dikt om motsatser och jag kan verkligen inte skriva någon dikt. Kommer inte på någonting jag kan skriva lixom.. fuck this alltså. Vi ska ha det här en timme till och man ska skicka in den idag också tydligen. Det kommer inte gå bra för mig.

Nästa lektion har vi medieproduktion och det kommer vara lite roligare iaf. Hihi
Men nu ska jag försöka skriva lite.
PUSS


20:38

Hejhej.
Imorgon är det måndag och skola som vanligt. Slutar ett och har mentorstid sista lektionen och då ska vi fika, så ska köpa kakor eller något annat på ica innan lektionen börjar. Fett mysigt, haha ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Alicia Keys - If I Ain´t Got You, den är så himla bra så har fastnat för den verkligen. 



PUSS

Sunday

Hejsan alla sötnosar.
Har precis kommit hem från min kusins släktfirande eftersom hon har fyllt år och då var vi där och firade henne. Det var helt okej. Jag och min kusin kollade på första säsongen av "Vänner" efter maten och sedan efter en stund skulle vi åka så vi hann inte se klart. men men..

Nu sitter jag här hemma igen på min gamla dator och skriver och lyssnar på musik och ska börja på en diktanalys som ska vara inlämnad senast imorgon så jag ska göra den nu hade jag tänkt, vi får väl se hur långt jag kommer med den. Haha!


Ett eller två år sedan.                                         

PUSS

Saturday afternoon

Hejhej, sitter och pluggar idrott eftersom jag har prov i det nästa vecka. Usch på det, men men.. vad ska man göra åt saken?  
Har tagit en paus för stunden nu och lyssnar på Amanda Jenssen och chattar lite men snart ska jag plugga igen tror jag. Känner mig duktig idag som pluggar några dagar innan provet, annars brukar jag börja plugga dagen innan. ;) Haha



PUSS


ERIK ÄR BÄST!

JAAA. ERIIIK VANN!! Han förtjänar verkligen det.
JAG ÄR SJUKT GLAD NU, FÖR HAN ÄR SÅ JÄVLA BRA!




Erik sjunger vinnarlåten Higher. Så jävla bra.

För er som inte kollade på idol eller var där i globen missade verkligen något!
Nu ska jag fixa mig och sedan slagga.
PUSS


Fredag 11/12

Tjabba.

Idag har jag varit i skolan, kommit hem, träffat linnea och oskar i centrum och sedan åkt och var med maja och bell. Sedan när jag nästan precis kommit till bell var maja tvungen att dra för hennes pappa kom och hämtade henne. Lite synd. Sen så gick jag och bell till max och käkade och satt och snackade. Sedan gick vi in i solna centrum en liten stund och kollade innan dem stängde vid sju då gick vi hem till bell igen och lyssnade på musik och sedan kollade när min buss och mitt tåg gick. Sen vid halv åtta drog vi till bussen och sedan åkte jag hem.  ;)

Nu sitter jag hemma och kollar på Idol, det är finalen och det måste man ju kolla på. Önskar jag var där i publiken som förra året, fett kul det var!

bilder från idag:



PUSS

No stress - Laurent Wolf

Haha, länge sen man hörde den här låten. ;)



09/12/10 - 21.26

Tja Tja.
Har precis duschat och snackar nu med kompisar på msn, det e kul.
Orkar inte skriva så mycket nu för e ganska trött men efter skolan iaf åkte jag hem och sedan åkte jag och mötte upp linnea i väsby och sedan hade sällskap med henne hem igen. Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, nu ska jag lyssna på musik.



PUSS

09/12/09 - 16.42

Shoo bre.
Har precis kommit hem från att ha lämnat av Celina vid bussen. Vi träffades på av en slump när jag satt och väntade på mitt tåg på Östra och då satt vi och snackade och hon hängde med mig hem, det var kul för det var ett tag sedan vi träffades.
När vi kom hem till mig satt vi och snackade en stund sedan gick vi ner och käkade mellis och kollade på tv. Nu är hon då påväg hem, snart framme i Väsby tror jag.

Nu ska jag kolla på tv och tjocka mig med lite godis. hihi :P


gammal bild på mig och celina <3

PUSS

19.54

Hejhej.
Idag har varit i skolan, efter det så träffade jag Minna, det var kul. Vi gick runt på stan och kollade runt lite, fast det var dåligt väder så vi var inne i gallerian och så.

Just nu kollar på two and a half men, fett kuul det är! Fast nu är det slut och jag ska kolla på navy cis nu, sen ska jag antingen kolla på navy cis los angeles eller duscha.


PUSS


09/12/08 06.16

Godmorgon.
Just nu har jag fixat mig klart och linnea håller på att sminka sig. Sen beroende på klockan så kanske vi drar till bussen och åker till skolan.  Våran frukost än så länge har varit det som blev kvar av rulltårtan och julmusten från igår, haha.



PUSS

21.12

Hejsan hejsan.
Sitter med Linnéa och kollar på CSI, äter gifflar och rulltårta just nu, vi har käkat pannkakor för inte så länge sen och hon ska sova hos mig inatt. Vi har det mysigt . ;)



PUSS

7-dec 12.46

Hejsan.
Slutade skolan kvart i tolv och då gick jag, Nora, Becca och Sebbe och käkade. Nu sitter vi inne på Wayne´s och fikar. Fett mysigt vi har det. ;)

Senare blir det nog att jag åker till Hässelby och träffar Linnea och August. Ikväll ska hon sova hos mig, det kommer bli kul :D

Nu ska vi dra härifrån.
PUSS

Dagens låt



6 dec

Hejhej.
Då var det söndag igen och imorgon är det skola som vanligt och början på en ny vecka.
Idag har jag varit i stan och träffat Sofie, det var mysigt men det var lite dåligt väder.. regn och kyla, inte så kul att vara i stan då egentligen. 

Imorgon kanske Linnea ska sova hos mig, hoppas att det går för jag har inte träffat henne på ganska länge känns det som.  Hoppas att det går iaf! ;)

Nu ska jag duscha.
PUSS


18.41

Hellujsan.
Är fortfarande hemma och har haft tråkigt nästan hela dagen, fast nu lite senare på kvällen har jag haft ganska kul ensam, haha.  Jag har sjungit, tagit webbcam bilder och chattat med kompisar. Haha ;) Ohyees, imorgon ska jag träffa Sofie. Ska bli kul för det var ett tag sen sist vi sågs.




Nu ska jag dra ner och äta middag. 
PUSS

5 dec

Hejsan hejsan .
Sitter på mitt rum och kollar på idol auditions från iår. Hittade ett sjukt rolig klipp, skrattade som fan det var verkligen as kul. Det är när Anders Bagge har fått fobi när man käkar äpple, haha! Enjoy :P


Det roliga börjar 0.38 i klippet, Hahah!



Erik Ljung från audition förra året, han sjunger så sjuuukt bra! ;)

PUSS

Idol

Hejhej, har precis kollat klart på Idol. Dem var grymma, Erik var såklart bäst. Han sjöng "Run to the hills" men Iron Maiden. Calle sjöng "Walking in memphis", som också var hans  auditionlåt. Tummen upp för det.  
Erik fick en vidohälsning från KISS, det var AWSOME!

Erik och Calle gick vidare till finalen i globen, kommer blli hur bra som helst.


Ska sova nu, godnatt .
PUSS


09.12.04

Cha Cha.
Hemma från skolan nu och det gick bra. Fick veta resultatet på matteprovet som vi hade igår och det gick sämst..
Sen så började vi med geometri det är ganska lätt tycker jag så det kommer nog gå bra på det provet sen när vi har det. Nästa vecka ska vi kolla på film på den lektionen om egypten sa vår lärare, slipper man jobba iaf. Hehe

Sen hade vi engelska och vi gjorde en läsförståelseövning och sen fick man gå hem när man var klar med den. Hoppas att det gick bra för mig på den, hihi men det kändes ganska bra iaf.

Nu ska jag dricka min o´boy och kolla på en film.
hörs senare bitches, I know you love me.
PUSS


gammal bild från 2007

Nya Ica reklamen




HAHA!

3-dec

Hejsann hejsan!
Sitter i mitt rum och pratar med bästis och kollar på singing bee celeb.  ;)
Tror att jag ska gå och lägga mig tidigt idag för jag e sjukt trött.

Hade matteprov idag och det gick inte så värst bra.. matte är inte mitt bästa ämne så jag hoppas att jag blir godkänd iaf.

Men aja, ses imorgon.

Pussar

Pluggar

Hejhej, sitter och pluggar datorkunskap för jag har prov imorgon, inte kul. Hoppas det går bra iaf för mig, vill få så bra som möjligt helst. Hoppas att jag inte är allt för trött imorgon bitti eftersom provet har jag första lektionen och det är vid åtta så hoppas att jag kommer ihåg det jag läser och så. 
 
På fredag har jag matte prov också, inte kul det heller eftersom jag inte är bra på det men hoppas att jag klarar det iaf. Vill inte göra omprov så jag ska plugga till det provet imorgon tror jag.

Nu ska jag fortsätta att plugga istället för att skriva det här. Ciao

Pussar


Mediekunskap nu

Hejhej, sitter i skolan och har mediekunskap nu. Vi ska hitta olika fakta till några frågor om olika serietidningar och jag är klar med dem. Jag känner mig duktig. Haha

Lektionen innan som var min första lektion var medieproduktion och där fortsatte vi med att göra granar annorlunda och inte som vanliga granar. Min är klar nu och den vart ganska bra.

Klockan tolv har jag engelska, Faan! Längtar iaf till den lektionen är över för då ska jag hem och hämta mitt kort som jag glömde imorse för att jag var så himla stressad och sedan ska jag in till stan igen och fika med sötnosen linnéa. Det blir mysigt.



Pussar


RSS 2.0