PRIDE

Har sovit hos Natta i två nätter nu och Igår var vi och Sammy på Pride park. Lätt att vi ska dit nästa år igen för hade skit kul där! Det blev inte att ta så många bilder men några tog vi som tur är och dom kommer upp senare.



TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!


Rålis

Idag har jag varit med sötaste Linnea hela dagen. Tog tåget som gick tjugo i elva här ifrån vallentuna och åkte till sollentuna och käkade lite. Sedan gick vi och mötte hennes kompis Sara och satt ute och snackade lite med henne innan vi åkte in till stan för att hon skulle shoppa lite och sedan skulle vi åka till rålis och sola. Solade i ungefär 2h och 30 min och efter det åkte vi till Skanstull och fikade på Coffeehouse by Goerge(stavning?). Väldigt mysigt, vi satt där i över en timme och pratade innan vi åkte in till centralen eftersom hon skulle träffa Fredrik. Mötte upp Tobbe där också så att jag kunde få sällskap till Väsby.





Ska sätta på en film nu och sen sova.

PUSS


Kristineberg 16/7

Igår var jag med Loa och solade & badade i Kristineberg. Vi var där i 7 timmar och vi båda brände oss på benen, magen, bröstet och lite på armarna men ingenting på baksidan, haha fast jag solade där med. Ser lite roligt ut faktiskt. Vid sex drog vi in till stan och kollade runt i affärer och sedan drog vi och käkade på donken och segade oss eftersom Loas buss inte skulle gå förrän kvart över nio så vi hade gott om tid. Drog vid halv nio från centralen och kom hem vid halv tio ungefär. Det är synd att vi bor så långt ifrån varandra och jag saknar henne redan, men kanske ska åka hem till henne i Umeå någon gång i sommar, men vi får se.



PUSS


Härligt

Var inne i stan och mötte upp Natalie i Skanstull efter hon hade slutat på jobbet. Vi gick runt i Ringen och kollade i lite affärer sedan åkte vi till Globen istället och kollade i affärer där istället. Hon köpte lite grejer och sedan gick vi och käkade på donken innan vi drog oss hemåt.



PUSS


Landet & Bio

Tjatja!
Sov hos Natta på landet igår till idag, var mysigt och väldigt roligt. Vi badade i pool, solade, gick ner till sjön och chillade, badade där, tog bilder och mycket mer. Det har varit bra väder också, varmt som fan så har blivit lite mer brun också. Najsnajs! Tog bussen vid kvart över fyra till väsby och mötte upp Hanzzo i sollentuna. Hon väntade där på mig och sedan åkte vi till Kista eftersom vi skulle gå på bio och se Streetdance. Den var as bra verkligen, lätt värd att se! :D




kanske kommer bilder på mig och natta senare

PUSS PUSS

Återträff!

I torsdags till igår var jag på återträff med kompisar från lägret. Vi gick på grönan, spelade lazergame, badade & solade, festade, chillade, tältade och hade det mysigt. Det var verkligen skit roligt! Saknar alla redan men ändå skönt att vara hemma, eftersom jag var helt död när jag kom hem. Hoppade in i duschen direkt och sen gick jag och la mig vid typ halv åtta. Så himla skönt!

Nu ska jag gå och lägga mig för ska upp vid en lagom tid imorgon. Ska åka hem till min "tvilling" Natalie och sova hos henne till tisdag. Kommer kanske bilder senare från återträffen om jag orkar ladda upp.


PUSS PÅ R Ö V E N

Vaccination

ska vaccinera mig idag, sista sprutan mot TBE tror jag men är inte säker på det..
hatar sprutor, usch.

Tåget går om tio min så måste skynda mig nu.



Dear John

Var och fikade hos Linnea och hennes familj igår eftersom hon fyllde år, Camilla var där också. Sedan började vi kolla på Farsan men hann inte se klart den eftersom jag och Linnea skulle in till stan och kolla på bio och Camilla skulle hem.  Vi stannade till hos Tobbe på vägen dit också för Linnea skulle få pengar, sedan drog vi in mot stan. . Fikade lite på donken innnan filmen började och sen köpte lite grejeer att ha till bion. Vi såg "Dear John" den var bra och sorligt.

Nu måste jag skynda mig, ska möta Linnea vid Norrgården :D

P U S S S S S A R

Bästavännens Födelsedag

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR, JAG VISKA HON LEVA, JAG VISKA HON LEVA, JAG VISKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR. HIPP HIPP HUUURRA!

Idag fyller bästaste vännen Linnea år! GRATTIIIS GUMMAN,
 


jag älskar dig!


RSS 2.0